Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Аз също харесвам анимации! Не съм най-голямата фенка, но гледам по-комерсиалните неща. Обичам "Том и Джери", харесвам анимираните филмчета на Батман, Спайдърмен, Великолепната четворка, Волтрон и много други :baby:

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

На мен Том и Джери ми е слабост както и Сеилармун.От новите нещо немога да си избера любимец.Много са пресилени и някак си блуткаво изкуствени.

От подписа ми би трябвало да става ясно какво е отношението ми към анимациите. От аватара и "снимката" в профила ми - също. Публикувано изображение

Мнооооого ги обичам и си имам доста любими сред тях, естествено "Ледена епоха " е сред фаворитите ми, ще добавя и "Том и Джери", "Ну погоди", "Седрик", "Цар Лъв" и още...и още...

Много ми харесват. Наистина са много приятни и отпускащи. И двете Ледени епохи, Шрек, Търсенето на Немо много ми хареса - страхотни картинки, много добро озвучаване на БГ - много съм се хилила на места. Онова кратичкото за катерицата от Ледена епоха - Gone Nutty - също много ме кефи. И Полярен експрес ми хареса. Сега ще гледам и Талъсъми ООД, че него не съм го гледала. :baby: Опс, щях да забравя любимото си филмче и една от любимите детски книжки - Бамби. Особено книжката така те кара да се замислиш, че всичко в природата е живо и нищо не трябва да се руши. Спомням си най-ярко за две листенца, последни останали на едно дърво, преди да дойде зимата, и това как си говореха, че не искат да се откъснат и да се превърнат в шума. Много тъжно беше предадено. Както и да е, едно е ясно и то е, че повечето детски филмчета те карат да бъдеш по-добър. А това е най-важното.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

да, харесвам ги, малко свежест внасят и са разтоварващи кои са вашите любими анимационни филми

• 3 седмици по-късно...

Аз като малък не съм гледал, пък сега ще сядам, как пък не :) Действа ми изнервящо и адски лигаво. Единственото, което може би харесвам, е Том и Джери.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Харесвам ги много.Май няма анимация да не ми харесва,поради причината,че в къщи само това се гледа.Дъщеря ми е на 5 г. :)Публикувано изображение

Много ги харесвам.Почти всяка нова анимация се гледа.Ледена епоха съм я гледала няколко пъти и мога да я гледам отново и отново и да се скъсвам от смях.Действат много отпускащо.

Аз също много се кефя на готини и качествени филмчета."Лило и Стич","Таласъми ООД","Принцеса Мононоке" са сред фаворитите ми.

Толкова много обичам да гледам анимация, че чак и майка(41г) ми гледа с мен.

Пуснах и да гледа ЛЕ 2,а на другия ден беше занесла диска на кафето и го дала на една нейна приятелка и тя да го гледа.

А сега твърдете,че анимацията е само за деца! :yanim:Публикувано изображение

Харесват ми да и старите анимацийки и новите дългометражни които започнаха да излизат: Шрек,Акира,Ледена епоха 1,2 и т.н. :)

Обожавам да гледам анимации. Естествено най-големия ми фаворит е Том и Джери както и Малката русалка.

Зависи какво разбирате под анимационни филми.....аз съм луд АНИМЕ фен и постоянно гледам АНИМЕТА ....ама не тия дето ги дават по CARTOONNETWORK те не стават за нищо...аз съм си фен на ЯПОНСКАТА анимация тя просто няма равна...

Жените се забавляват повече, когато гледат анимационни филми, отколкото мъжете. Установено е, че женските мозъци се чувстват по-възнаградени, когато видят нещо смешно.

Публикувано изображение

Жените и мъжете се смеят на различни неща, но досега нямаше научно обяснение за това.

Ново проучване на мозъка показа, че дори мъжете и жените да се смеят на едни и същи филми, мозъците им преработват хумора по различен начин. Освен това жените имат по-малко очакване, че филмът ще е смешен, отколкото мъжете, затова когато видят някоя шега, те се смеят повече, защото мозъкът им се чувства възнаграден.

Чрез магнитен резонанс било установено, че женският център в мозъка свързан с чувството за удовлетвореност е по-възбуден, когато гледа смешен филм, отколкото същия център при мъжете. За сметка на това пък, ако филмът не е смешен, мъжете чувстват неудовлетвореност, за разлика от жените, които без това са седнали да гледат филма с такава нагласа.

Разликата в мозъците може да се дължи на това, че мъжете и жените обработват емоционалната информация по различен начин и тези нови открития могат да помогнат на лекарите да лекуват по-лесно психичните болести, които се проявяват повече при единия пол, отколкото при другия, като дерпесията, например.

Ето защо като седна със кака ми ,да гледаме някакъв филм - тя се смее (та чак се пръска от смях) на неща които на мене не са ми толкова смешни.

Ех тия учени,как да не ги почерпиш една бира ? Публикувано изображение

Сега, не знам това до колко е вярно, но ще кажа само две неща: 1. Много се кефя на Finding Nemo, и на Bambi. 2. На анимацийка не ми се е случало да питам: "И какво стана накрая, че май не разбрах?", а на филми "за големи" се случва честичко. :ph34r:

Това е списък с най-гледаните анимации (подредбата е без значение). В него има филмчета предназначени за малки и големи момиченца и момченца. Няма значение на кои 10 се смееш ти най-много и на кои 10 се смее най-много сестра ти. Важното е, че ги правят все по-хубави и забавни. Гледайте ги и им се радвайте Публикувано изображение.

1. Shrek + 2

2. Toy Story + 2

3. Ice Age + 2

4. Finding Nemo

5. The Incredibles

6. The Lion King

7. Beauty and the Beast

8. Spirited Away

9. Aladdin

10. Over the Hedge

11. Monsters, Inc.

12. Princess Mononoke

13. The Little Mermaid

14. Howl's Moving Castle

15. Lady and the Tramp

16. My Neighbor Totoro

17. Sleeping Beauty

18. Mulan

19. Shark Tale

20. Curious George

21. Waking Life

22. Akira

23. Ghost in the Shell

24. Anastasia

25. 101 Dalmatians

26. Brother Bear

27. Who Framed Roger Rabbit? (1988)

28. A Bug's Life (1998)

29. An American Tail

30. The Prince of Egypt

31. The Dark Crystal

32. The Emperor's New Groove

33. The Aristocats

34. Madagascar

35. American Splendor

36. Robots

37. A Goofy Movie

38. Transformers - The Movie

39. Kiki's Delivery Service

40. Oliver & Company

41. Lilo and Stitch

42. South Park: Bigger, Longer & Uncut

43. Hercules

44. Pocahontas

45. Tarzan

46. Fantasia 2000

47. Shark Tale

48. Brother Bear

49. Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (2005)

50. Wallace & Gromit: In Three Amazing Adventures (1996)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.