Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Доколкото ми е известно този филм изобщо не е издаван още с БГ дублаж

<{POST_SNAPBACK}>

Странно. Публикувано изображение Защото първите два филма "Александра видео" ги озвучиха. Субтитриран ли са пуснали третия? Би било малко глупаво то тяхн астрана...
  • Отговори 471
  • Прегледи 139,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся Toy Story 2 BG Audio Знае ли някои от каде мога да изтегля това филмче. Благодаря!

Toy Story 2

Незнам дали ти помагам,защото филма не е с БГ Аудио,а с БГ Субтитри !

Toy Story 2

Незнам дали ти помагам,защото филма не е с БГ Аудио,а с БГ Субтитри !

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря.Но ми трябва да е на BG Audio :bye:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, трябват ми анимационни филми като тези на Дисни или Pixar, някой може ли да ми помогне с нещо ?

Лошото е че не знам заглавия. Надявах се вие да измислите нещо. Аз свалих Chicken Little, Finding Nemo друго не се сещам като име. Знам че имаше едно с двама испанци и някакъв кон, май има нещо общо с Ел До Радо но за име не знам... :hush:

Tова са филмите на Pixar и Walt Disney аз ти препоръчвам Тhe incredibles-Дата.бг и Shark Tale-Data.bg

Oпсс. Как можах да пропусна Shrek.2-Дата.бг

Shrek

Редактирано от murdgo1 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Просто класика! Браво  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм на това мнение..... Think Before You Pink..... ;):nono::nono:

• 2 седмици по-късно...

Възобновиха анимационния сериал "Ну, погоди"

Синът на Вячеслав Котеночкин - Алексей, показа две нови серии на руски кинофестивал

Публикувано изображение

На фестивала “Духът на огъня” в Ханта- Мансийск в Русия показаха новите две серии от легендарния анимационен филм “Ну, погоди!”. Режисьор е синът на знаменития аниматор, Вячеслав Котеночкин- Алексей.

Преди прожекцията Алексей Котеночкин разказа за историята на създаването на филма, чиято премиера е в края на 60-те. Тогава филмът имаше луд успех.

“ Писмата идваха у нас в чували- спомня си синът на режисьора- Понякога нямаха адрес. На пликовете просто пишеше :”Москва, за “Ну погоди” или “Москва. За Котеночкин”. В писмата децата молеха баща ми да продължи работата над сериала. Едно петгодишно момиченце дори молеше да се снима “Ну, погоди” – “Безкрайно, до смъртта ми!”

Става така, обаче, че след 18-та серия снимките са спрени за 13 години. Идеята те да бъдат възобновени е на сценариста Александър Курляндски. За нейното осъществяване той кани Алексей Котеночкин.

- Пристъпвайки към работата, ние срещнахме големи трудности- разказва режисьорът. Първо, много от художниците- мултипликатори, оператори, които бяха в основата на филма, вече не бяха сред живите. Няма го Алексей Потапов, който дублираше Вълка, Клара Румянова, баща ми Вячеслав Котеночкин. Много трудно беше да се намери композитор. Постепенно обаче тези проблеми бяха решени.”

- Новите серии на “Ну, погоди” са заснети за една година. Любимите герои сега “ говорят” с гласовете на пародиста Игор Христенко и актрисата Олга Зверева. Музиката е на пианиста на групата “Машина на времето” Андрей Державин.

Публикувано изображениеИзточник: www.bgfactor.org

е малко са променили цветовете на героите, а и зайчето все си мисля, че имаше не толкова мила физиономийка.....или поне тая на снимката е прекалено мила и незнам как ще му утива да прецаква вълкът :) най хубавото е че го има, можем направо да пускаме серийки на децата си, вместо да им разправяме в минало време какви филмчета сме гледали :Р

Този заек забива Бъгс бъни в земята :P отрасъл съм с това филмче и не крия симпатиите си към него. Спомням си, че имаше един епизод в който Вълка се беше настанил върху една машина за балиране и като почна да балира ония кокошки Публикувано изображение:) ГОЛЯМ СМЯХ Публикувано изображение:yanim:

На мен любимата серия ми е в планетариума, в същия епизод пускат и песента "Земля в илюминаторе.."

Link-За почитателите на анимацийте,или по-специално Том и джери. :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз ги харесвам!!!Яки са

• 2 месеца по-късно...

Аз много им се кефя... Публикувано изображение Действат ми ободряващо и готски свежо... :clap: За последно се насладих на Ice age 2 и направо ми се изпълни душичката от кеф...Да живеят анимациите,че иначе много сериозен става тоя живот... ;)

Харесваме анимациите! Съмнявам се, че тук има някой, който не ги харесва... И ако има, то това би било по-интересно. Например - този, който не харесва ЛЕ2, нека се изправи пред класа и с ръка на сърцето обясни честно и откровено, какъв му е проблема...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.