Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Брат ми иска да гледа филмчета, но голяма част от тях не са в замунда или не са с български аудио! Някой може ли да ми каже къде мога да изтегля сериали от cartoon network с бг дублаж!

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте и от мен. Много ще съм ви благодарен ако някой ми помогне. някъде 98/99 година гледах едно фимче нямам никаква представа за името дано да ми помогнете.. имаше един кондор орел златен мисля че беше една нежна мелодия с него пътуваха имаше едно момченце и май дядо им с тях само това ми са е запечатило и от много време го издирвам и немога и да се седя немога да намеря нищо за него. Благодаря ви :P

Здравейте и от мен. Много ще съм ви благодарен ако някой ми помогне. някъде 98/99 година гледах едно фимче нямам никаква представа за името дано да ми помогнете.. имаше един кондор орел златен мисля че беше една нежна мелодия с него пътуваха имаше едно момченце и май дядо им с тях само това ми са е запечатило и от много време го издирвам и немога и да се седя немога да намеря нищо за него. Благодаря ви :laughing5:

Mysterious Cities of Gold, тук има златен кондор.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Аз пък от доста време търся една стара анимация която съм гледал по телевизията по една от Диемите ( но не помня коя). Анимацията беше озвучена с бг аудио.В нея се разказваше за ескимосите за иглутата затова как ги преследва една мечка и те бягат от нея и др не си спомням. Моля помогнете. ;)

Аз пък бях гледал една анимация по ОКО в,която се разправяше за едно момче,което си имаше и коза (до колкото помня) градчето беше нападнато от един грамаден каменен човек и се наложи момчето и козата да се качат в планината за да видят,какво става... Момчето носеше шапка и от страни се спускаха 2 къдрици (даже не съм сигурен дали беше момче :) ) По пътя към планината имаше силна виелица те с козата се скриха в една купа сено.. :D Ами не знам просто се надявам някой да се сети :S

• 2 седмици по-късно...

Здравейте искам да ви попитам за един децки анимационен сериал които съм гледал преди време но немога да си спомня как се казва дано ми помогнете! В него се разказваше за едни същества като роботи които се превръщаха в животни знам че бяха добри и лоши и се биеха и си спомням че единия се преврщаше в мишка ама друго непомня. Дано ми помогнете. П.П. Само да оточня "НЕ БЕШЕ ТРАНСФОРМЪРС"

roan1

Публикувано Днес, 14:06

Здравейте искам да ви попитам за един децки анимационен сериал които съм гледал преди време но немога да си спомня как се казва дано ми помогнете!

В него се разказваше за едни същества като роботи които се превръщаха в животни знам че бяха добри и лоши и се биеха и си спомням че единия се преврщаше в мишка ама друго непомня. Дано ми помогнете.

П.П. Само да оточня "НЕ БЕШЕ ТРАНСФОРМЪРС"

Може би питаш за Война на зверовете

Публикувано изображение

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Здрасти, от сума време търся този анимационен филм в нета и не мога да го открия, а не съм на "ти" с английския. Някой би ли ми помогнал да открием нещо, макар и малко за това любимо мое филмче? То беше първото ми любимо детско, обожавах историте за любопитното и непослушно пате и неговата майка. В нета има инфо за толкова много филми от детството на родените 70 - те и 80 - те, а за "Патето Уил" да няма нищо - просто не е редно това. Знае ли някой тази анимация дали е английска или американска? А вие помните ли я?

Виж тук, ако го няма - питай

:yanim:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=656

Отчетохме се и на Световния Фестивал на Анимационния Филм. Инцидентно, два поредни дни, като заседнехме от седем вечерта, та окарвахме чак до полунощ.

Имаше интрересни и оригинални неща. Други ми се сториха странни и прекалено сюреалистични. Някои бяха открито брутални. Имаше и такива, които останаха неразбрани от мен. Мога да откроя които ми харесаха повече от останалите, но имайте предвид, че мнението ми е доста субективно.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Най-много ми допадна секса на дървените кукли върху едрата шкурка (френската любовна афера).За съжаление не го намирам, но като компенсация ще ви покажа малка част от произведението на Marek Skrobecki, което също се нареди сред фаворитите ми.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FpIY0qRakFs

Мога да отлича и похваля адашката си за нейния разказ "Да бъдем беларусци."

Иранските "човешки същества" бяха правдиво отражение на хората навсякъде по света.

Дневниците на Липсет бяха многословни, но увлекателни.

Доктора от тъжното и опустялото гръцко село ми стана симпатичен.

Представянето на българските Жомео и Рулиета беше за кратко, но забавно.

Хъркането в швейцарския "Сън" бе семпло, простичко и някак познато.

Пълнометражните определено заслужават вниманието ви.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Нека в тази тема коментираме както споменах по отгоре кой е любимият ви анимационен филм. :beer::D

Любимото ми аниме е Death Note също така следя още две анимета: Naruto и Ao no exorcist . Вярно на 18 съм но с това си убивам времето а и да кажа, че са ми по-интересни от турските сериалчета по бтв :)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Не знам дали това е мястото, но търся един анимационен филм, който гледах постоянно като малка.Сега сестричката ми иска да го гледа, но не му помня името.Спомням си, че ставаше въпрос за едно момиченце.Русичко.Цялото филмче се разказва за нейния сън, в който заедно с едно момченце и по-малката си сестричка се борят с нещо, което въобще не помня какво беше.В крайна сметка сестричката й успя да спаси всичко, когато намести един кристал на мястото му все едно реди пъзел (много ясно си спомням сцената).Накрая тя се събужда и открива, че същото момченце, с което разбира се се влюбват, се нанася в съседната къща.Само това си спомням, но наистина искам да го намеря, защото много го обичах.Ако някой може да помогне ще съм му вечно благодарна. :)

Здравейте, търся двете филмчета от посочените адреси, ако е възможно на български език:* Благодаря предварително :)http://www.imdb.com/title/tt0821787/ и http://www.imdb.com/title/tt0787031/

Здравейте, търся двете филмчета от посочените адреси, ако е възможно на български език :* Благодаря предварително :)http://www.imdb.com/title/tt0821787/ и http://www.imdb.com/title/tt0787031/

Заповядай от мен

Айвенго / Ivanhoe

сега ти търся другото заглавие !

Успехи !

• 1 година по-късно...

http://www.youtube.com/watch?v=2C76DPZzpS4

Не знам каква е била конкуренцията и не ме интересува. Само от победителя мога да си направя изводи, че или реколтата тази година е била слаба или журито е допуснало грешка. Определено съм гледала по-добри неща от Paperman

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Дали някой може да даде актуален линк за Котаракът в чизми от 1969г. с БГ аудио.

Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.