Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Здравейте, някой може ли да ми даде линк за анимацийките: The Princess and The Frog и Princess Gwenevere and the Jewel Riders. Последното е сериал и е много много стар. :ph34r:

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, някой може ли да ми даде линк за анимацийките: The Princess and The Frog и Princess Gwenevere and the Jewel Riders. Последното е сериал и е много много стар. :ph34r:

Интересно ми е как чакаш нещо на 04.04, след като премиерата му е на 11.12.2009г.

Release Date:

11 December 2009 (USA)

http://www.imdb.com/title/tt0780521/

Здравейте, някой може ли да ми даде линк за анимацийките: The Princess and The Frog и Princess Gwenevere and the Jewel Riders. Последното е сериал и е много много стар. :question:

слънце, откривам само първите 4 епизода

Princess Gwenevere and the Jewel Riders - Part 1 - Jewel Quest

Princess Gwenevere and the Jewel Riders - Part 2 - Wizard's Peak

проверих ги, че са от анимацията

Интересно ми е как чакаш нещо на 04.04, след като премиерата му е на 11.12.2009г.

Release Date:

11 December 2009 (USA)

http://www.imdb.com/title/tt0780521/

А аз от де да знам. Казват ми кво се иска и аз търся Публикувано изображение

слънце, откривам само първите 4 епизода

Princess Gwenevere and the Jewel Riders - Part 1 - Jewel Quest

Princess Gwenevere and the Jewel Riders - Part 2 - Wizard's Peak

проверих ги, че са от анимацията

Мерси много слънце Публикувано изображение

Бихте ли ми дали линк с филмчето Lilo & Stich на BG audio :blink: Благодаря предварително :P

Малко късно,но все пак:

Lilo and Stitch / Лило и Стич (2002)

и линк от мен към

Madagascar: Escape 2 Africa / Мадагаскар 2 (2008) (Българско аудио)

Знам, че не анимация, но много ви моля да ми помогнете в намирането на "Улица Сезам".

Здравейте! Искам да помоля ако някой може да ми намери анимационния филм Принцеса Анастасия .. много е интресен но го има в замунда 4 гигабайта което е доста и се питах ако някои може да ми го намери в по-малък размер . Ще съм много благодарна :hush::rolleyes:

Здравейте!

Искам да помоля ако някой може да ми намери анимационния филм Принцеса Анастасия .. много е интресен но го има в замунда 4 гигабайта което е доста и се питах ако някои може да ми го намери в по-малък размер . Ще съм много благодарна :cheers::P

Anastasia (DVDRiр), 700 МВ, бг аудио, сийд 4, нужна е регистрация. 10х to

• 2 седмици по-късно...

Здравейте може ли да ми дадете линк да сваля следните детски филчета:

Мечо Пух

Барби

колкото повече дадето толкова по добре.

Моля да е на бг алдио защото е за 3 годишно дете!!!

Здравейте може ли да ми дадете линк да сваля следните детски филчета:

Мечо Пух

Барби

колкото повече дадето толкова по добре.

Моля да е на бг алдио защото е за 3 годишно дете!!!

Здравей.Линкове към исканите от теб анимационни филмчета може да намериш като използваш търсачката (намира се в долния ляв ъгъл)!

Здравейте! Публикувано изображение

Интересува ме откъде мога да сваля бонус-материалите от Wall-e с хубаво качество?

Става въпрос за http://www.youtube.com/watch?v=vvn3u4j_h1k - ей тези клипчета.

Мерси предварително!

Ще съм много благодарна! Публикувано изображение

Редактирано от kiss_slavi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. Търся един стар анимационен филм. Забравих му името. Но помня,че ставаше дума за духа на гората, който се губеше. Имаше малки странни бели човечета (духчета предполагам) излизаха вечерта. Та въпросния дух на гората ходеше по вода и приличаше на елен. Филмчето забравих как се казва моля някой ако се сеща да казва май започваше с буквата 'Т' но не съм сигурна. Моля за помощ дано някой да се сеща много ми напомня за детството гледах го по телевизията.

Здравейте. Търся един стар анимационен филм. Забравих му името.

Но помня,че ставаше дума за духа на гората, който се губеше.

Имаше малки странни бели човечета (духчета предполагам) излизаха вечерта.

Та въпросния дух на гората ходеше по вода и приличаше на елен.

Филмчето забравих как се казва моля някой ако се сеща да казва май започваше с буквата 'Т' но не съм сигурна. Моля за помощ дано някой да се сеща много ми напомня за детството гледах го по телевизията.

Mononoke Hime

Страхотен филм наистина : )

Търся един анимационнен филм казва се "Спасителите/The Rescuers" от 1976 или 1977 (незнам точно) обаче да е с българско аудио. Благодаря предварително! :)

Може ли някои да даде линкове със сезоните на покемон 1,2 и 3 с българско аудио ако има и натам някои сезони също може,но да не се пропускат тези 1,2 и 3.. Ако ги намерите с българско аудио,много ще съм ви благодарен.. Благодаря ви предварително!!! thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif

Някой да знае къде мога да намеря Принцесата лебед 3 - Мистерията на омагьосаното съкровище с българско аудио ? Благодаря предварително :white flag: !

Редактирано от nikolai998 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Имаше и едно детско за един Немо, чудна страна, вълшебен жезъл и зло черно чудовище, което се побеждаваше със заклинанието "Жезама-пижама!" Накой сеща ли се за името ?

• 3 седмици по-късно...

Ето спасителите с бг аудио, има я и първата част но на английски

http://######/details.php?id=173393&a...1#startcomments

Относно немо и жезъла филмчето се казва Малкият Немо приключения забравих как бе точно ето линк и за съжаление само аз сийдвам и още 1-2 срамота невероятно филмче и не се сийдва а иначе пищят за субтитри те щото много лесно се правят...

http://######/details.php?id=110640&hit=1

Не знам дали темата е подходяща но

Търся една анимация но толкова мътно си спомням за нея че... ще се опитам по друг начин да помоля за помощ.

За да се опитам да я намеря, моля напишеше всички филми, които се сещата в които става въпрос за спасяване на принцеси/или някой затворник или предмет, от Великани или Драгони в Замъци.

Анимацията ще да е стара някъде през 80-те едвали е по-нова.

Мисля имаше мишки ли... момче ли.. Спомянм си ясно че накрая замъка се разрушаваше и те скочиха от високо към земята и ято птици образуваха облак и ги спасиха...

ЕДИТ: Намерих го - Котаракът в чизми е 1969 !!! Страхотни японски стил на анимация

Редактирано от nellyfen (преглед на промените)

Здражейте!Отдавна търся филмче под заглавие Saber rider and the star sheriffs моля ви кажете ми каде мога да го изтегля на български,защото търсих във всякакви сайтове,но го има само на английски,а на мен не ми жърши работа,защото сестричката ми няма как да го разбере Публикувано изображение Благодаря на всички предварително и моля ви отговаряйте ми на e-mail:[email protected]

• 3 седмици по-късно...

Даваха я преди години и имам спомени, че беше нещо като анимационно шоу. 1 път в седмицата, а заедно с анимацията даваха май "Стъпка по стъпка". Нещо "академия" ми се върти в главата, но може и да греша. Имаше различни герои и единия беше някаква катерица. Като търся в гуугъл анимационен герои катерица ми излиза една по-сдухана. Тази която помня имаше по-модерна визия ;) . Някой може ли да помогне ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.