Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Моля за помощ за анимационни флимчета от "Семейство Флинтстоун" с БГ аудио или БГ-субтитри. Намерих само един преведен епизод в ###### - I Yabba Dabba Do. Мерси на всеки, който си направи труда да търси :whist:

• Отговори 471
  • Прегледи 139,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля за помощ за анимационни флимчета от "Семейство Флинтстоун" с БГ аудио или БГ-субтитри. Намерих само един преведен епизод в ###### - I Yabba Dabba Do. Мерси на всеки, който си направи труда да търси :wors:

В subs.sab.bz има субтитри за първите 6 епизода на 1-ви сезон, а него го има целия в zamunda.

Трябват ми сериите на Pokemon моля!!!!!!!! Ако някой може да ми даде линк 6те съм благодарен.....Става и торент!!!!Мерси.

Тук има няколко серии,които имат сийд.

Търся няколко серийки от анимацийката Том и Джери.Благодаря!!!!

Редактирано от stoyan.ge4kov (преглед на промените)

Търся няколко серийки от анимацийката Том и Джери.Благодаря!!!!

Тук има доста серии.Избери си.

Редактирано от klasa_97 (преглед на промените)

Търся всичките серии на анимацииката Юги Йо.Мерси!

На английски е Yu-Gi-Oh.

Редактирано от klasa_97 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Няма ли ги Патето Яки и Чопър :P

Няма ли ги Патето Яки и Чопър

:rolleyes:

Патето Яки.

Редактирано от Hanibal_Lektar
линка за " Чопър " бе за игрален филм (преглед на промените)

Наскоро гледах едно филмче в киното - "Всички на сърф" май се казваше, с едни пингвини. Добро беше, въпреки, че сюжетът му наподобяваше този на "Cars", но беше забавно да гледаш тези тунтурести пингвини как сърфират :) .

Когато бях малка имаше едно анимационно филмче за пирати. Спомням си, че бяха трима главните герои - едно русо, синеоко момче на име Рен, един чернокос мъж и една жена. Рен търсеше нещо, но не помня какво, прминаха през разни препядствия, но естествено успяха да се справят. Повече не си спомням Публикувано изображение. Надявам се някой да ми помогне, за което много ще съм му благодарна :).

Филмчето се казва Пиратите на черната вода (The Pirates of Dark Water).Бях намерила сериите,но вече не помня къде.Ако не можеш да ги намериш,мога да ги потърся,само че мисля, че няма субтитри.Успех!

искам да разбера заглавието на едно филмче ... става въпрос за една гора в която живеят малки феи и едни хора я секат един от дърварите младо момче се смалява и и се среща с феите имаше и един прилеп с антени .. а от едно дърво излезе нещо черно като лош дух и се хранеше от изгорелите газове на машините на дърварите .. ако някой се сеща за филмчето моля да ми каже заглавието .. благодаря

Не знам дали вече не са ти отговорили,ако е така съжалявам.Филмчето се казва Фърнгъли:ПОследната дъждовна гора(FernGully: The Last Rainforest).Наистина страхотна анимация.Благодаря,че ми я припомни.

здравейте! Искам първо да кажа,че вършите страхотна работа и да ви пожелая само успехи. Със сестра ми като малки много харесвахме една анимация "Barbie and the Rockers"/Барби и рокерите.Търсих я навсякъде и не мога да я намеря-има я само в платени сайтове.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!!Всичко хубаво и весели празници!

Моля ви, дайте линк към "Ягодов сладкиш"-Strawberry shortcake, че племенницата ми ще ме подлуди! Ама да е с БГ аудио. ;)

Моля ви, дайте линк към "Ягодов сладкиш"-Strawberry shortcake, че племенницата ми ще ме подлуди! Ама да е с БГ аудио. :doh:

Strawberry shortcake 3

Strawberry shortcake 4

Редактирано от algor (преглед на промените)

Търся анимационния филм "Хортън" с оригинално заглавие "Dr. Seuss' Horton Hears a Who", но да е озвучен на български. Някой може ли да ми помогне? Премиерата му в България беше на 25.04.2008г. Къде да го потърся? :wors:;);)

Редактирано от anivesto (преглед на промените)

Имаше едно филмче за снежанка, само че нещо като втора част със сестрите или приятелки на седемте джуджета. Дали някой ме рабра Публикувано изображение Ако някой се сеща, да пише. :) :) :)

Преди по Канал 1 даваха едно анимационно филмче за пингвини(имаха си къщи от лед и май свиреха на капчуци). Ако не може да го намери някой,поне да каже как се казваше (: И още един филм с едно влакче,то имаше лице(не си спомням много...)

Редактирано от pacho_r (преглед на промените)

Търся анимационния филм "Хортън" с оригинално заглавие "Dr. Seuss' Horton Hears a Who", но да е озвучен на български. Някой може ли да ми помогне? Премиерата му в България беше на 25.04.2008г. Къде да го потърся? :):P:indian:

Публикувано изображение

http://www.######/details.php?id=125059

Само със субтитри го намерих.Анимацията е нова и все още никой не я е качил озвучена на български.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Търся оригиналното заглавие на едно анимационно филмче от детството си. Беше за едно кученце, което не знам защо си мисля, че се казваше Рекшо на български. Но с това име не намирам нищо в нета Публикувано изображение Или е чешко, или полско. Ако някой се сети да пише. Благодаря предварително.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте :) Искам да ви питам дали се сещате...преди около 10-15 години :) ...имаше едни анимационни филмчета, по 3, 4 минути, които ги пускаха по Канал 1 , като пауза м/у филмите и разните други предавания. Та филмчето беше с едно пате/пиле, което все беше сърдито...ходеше с един вестник в ръка и само се ядосваше и всичко му беше наопаки....Много бяха весели тези филмчета и страшно много ще се радвам ако някой си спомня за името на филмчето и ако може да ми отговори , а пък и ако може да се изтегли от някъде ще е невероятно ;)

Мерси и до скоро!

Здравеите! Търся едно филмче което го даваха едно време по ефир 2 в периода между 1992-1995 може би. Става въпрос за едно зайче, което си нямаше зъб и в един от епизодите неговото приятелче му беше подарило. Но зъбчето беше твърде голямо за зайчето. Мол ви помагайте. :):P

post-169947-1214508956_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...

Виждам, че тука намирате и стари анимационни филми, някои от които дори не съм чувала. Не знам дали ще ви затрудня с моето питане - може би е било преди 15 години, когато по телевизията даваха едно филмче (не си спомням сериал или филм, най-вероятно сериал) за две мишки, които мн се обичаха, но женската мишка, която беше бяла, беше хваната в плен от някаква невестулка или нещо от сорта. Живееха в канализация и любимата реплика на невестулката беше "гадост и зараза, гнилост и омраза!" Публикувано изображение Мъжката мишка отчаяно се опитваше да я спаси. Спомням си, че имаше и някакъв съвет от бухали, съвет или съд, нещо подобно... Къде ли не го търсих, но нямам шанс, защото не си спомням името на филма. Много ви моля, помагайте!

Виждам, че тука намирате и стари анимационни филми, някои от които дори не съм чувала. Не знам дали ще ви затрудня с моето питане - може би е било преди 15 години, когато по телевизията даваха едно филмче (не си спомням сериал или филм, най-вероятно сериал) за две мишки, които мн се обичаха, но женската мишка, която беше бяла, беше хваната в плен от някаква невестулка или нещо от сорта. Живееха в канализация и любимата реплика на невестулката беше "гадост и зараза, гнилост и омраза!" Публикувано изображение Мъжката мишка отчаяно се опитваше да я спаси. Спомням си, че имаше и някакъв съвет от бухали, съвет или съд, нещо подобно... Къде ли не го търсих, но нямам шанс, защото не си спомням името на филма. Много ви моля, помагайте!

Мисля, че говориш за Les Enquêtes de Chlorophylle (The Adventures of Grady Greenspace)

http://www.imdb.com/title/tt0800969/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.