Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Здравейте търся анимацията на Ледената кралица с БГ аудио.Бихте ли ми казали къде мога да я открия? Благодаря предварително.

• Отговори 471
  • Прегледи 139,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

искам да разбера заглавието на едно филмче ... става въпрос за една гора в която живеят малки феи и едни хора я секат един от дърварите младо момче се смалява и и се среща с феите имаше и един прилеп с антени .. а от едно дърво излезе нещо черно като лош дух и се хранеше от изгорелите газове на машините на дърварите .. ако някой се сеща за филмчето моля да ми каже заглавието .. благодаря

някои може ли да ми даде торент на костенурките нинджа само че сери моля ви бг аудио :)Публикувано изображениеПубликувано изображение да не баде само в ######

Редактирано от milo66 (преглед на промените)

искам да разбера заглавието на едно филмче ... става въпрос за една гора в която живеят малки феи и едни хора я секат един от дърварите младо момче се смалява и и се среща с феите имаше и един прилеп с антени .. а от едно дърво излезе нещо черно като лош дух и се хранеше от изгорелите газове на машините на дърварите .. ако някой се сеща за филмчето моля да ми каже заглавието .. благодаря

Ха сега де! Знам го това филмче, ама не му помня името. Гледала съм го няколко пъти, но... старост - нерадост Публикувано изображение . За жалост нямам навика да помня имена на филми, книги, песни. Иначе и аз ще съм много благодарна на този, мойто ни помогне да го открием ;)

Редактирано от nimezida (преглед на промените)

То и за патето Яки и Чопър не се намира нищо

Публикувано изображение

хеи хора Публикувано изображениеПубликувано изображение помогнете ми да намеря линк на костенурките нинджа моля ви ;):PПубликувано изображение

хеи хора Публикувано изображениеПубликувано изображение помогнете ми да намеря линк на костенурките нинджа моля ви :):)Публикувано изображение

В арена ги има http://######/details.php?id=11f5f3bb...cb4fe4716f8444a

23.42ГБ 195 серии

Не знам дали тук му е мястото но все пак ще питам:

Някой може ли да даде линк за детското сериалче Лола и детективите, че нищо не намирам Публикувано изображение

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Много Ви моля,дайте линк за анимацията Snow Queen . :P Спешно ми е. :)

Това горе от поста на windmill не ти ли върши работа?

Този не го намерих.

Ти коя Snow Queen търсиш?

Winx- всички сезони и серии с BGаудио които имате и може да ми дадете предварително Благодаря

Много дълго търся детското сериалче, което вървеше по Диема "Седрик Дюпон" Моля помогнете.Доста е полезно за децата поне според мен.

Winx- всички сезони и серии с BGаудио които имате и може да ми дадете

предварително Благодаря

Ако ти върши работа избери си от адреса http://######/browse.php?search=Winx&...&incldead=1 .

Редактирано от emkata4 (преглед на промените)

Много дълго търся детското сериалче, което вървеше по Диема "Седрик Дюпон" Моля помогнете.Доста е полезно за децата поне според мен.

Преди време го търсих и не го намерих, обаче героя е Седрик, но филмчето май беше с друго заглавие.Френски незнам . Доколкото си спомням животните от гората издаваха няккакъв вестник.А самия Седрик язовец ли беше , скункс ли незнам.

Може би се бъркам с The Raccoons

Редактирано от foty (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Търся първия филм с Мики Маус- Plane Crazy. Предварително ви благодаря!

Търся първия филм с Мики Маус- Plane Crazy. Предварително ви благодаря!

The cartoons from your childhood - Mickey Mouse

според инфото първия файл е този, който ти трябва...

01. Mickey Mouse 1928 Plane Crazy.avi [52MB]

The cartoons from your childhood - Mickey Mouse

според инфото първия файл е този, който ти трябва...

01. Mickey Mouse 1928 Plane Crazy.avi [52MB]

Много ти благодаря, но не знам как д го сваля. Плаща ли се? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Много ти благодаря, но не знам как д го сваля. Плаща ли се? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

не разбира се...

ако се плаща няма да ти дам линка...

клекваш върху името в зеленото поле...

заглавмието на торента...

сваляш самия торент където искаш на компютъра ти-на десктопа или в папка някъде...ти си знаеш...

след това отваряш торент файла с торент клиента който ползваш...

указваш му директория където да се сваля...

и след това започва процеса...

можеш да не сваляш целия торент с всички файлове, а тези само които те интересуват...

пп.всъщност работил/а ли си с торенти до сега и знаеш ли как става...

Моля ви, дайте линкове към фими с принцеси, да с БГ аудио и ДВД рип качество, защото малката ми племенница, дето бързо стана голяма киноманка, иска филми с принцеси и ще ме побърка! Само за филми ми реве! Обаче ако може, да са от Замунда или от сайтове не-торенти, защото нямам време навсякъде да се регвам. :P Следните филмчета ако може, да са от Дисни, че тя много ги харесва! Също така дайте и линкове за поита, феи........... абе малката е една голяма мечтателка. Публикувано изображение

" Красавицата и Зваря"- първа и втора част и една с парти, ако може, да са събани три в едно, да ги гледа едно след друго.

"Спящата красавица"

"Снежанка и седемте джуджета"

" Малката русалка Ариел"- мисля, че имаше и втора част

"Пепеляшка"

Всички филми с Барби, луда е по тях.

"Книга за джунглата"

и трилогията на "Цар Лъв", също събрани на едно място, защото аз ги имам само с субтитри.

А за мен ако може, ми намерете "Снежанка и седемте джуджета", само че с субтитри, тъй като съм с увреден слух и не разбирам филмите с аудио.

Предварително ви багодаря! ;)

Anne, препоръчвам ти да прегледаш внимателно тази тема във форума на дата.бг, както и тази тема в която пишеш в момента...

ако не намериш всичко от исканото, то ще е почти всичко и след това кажи тези неща които ги няма да ти помогнем с намирането...

да не говорим, че щом имаш регистрация в Замунда и сама можеш да откриеш доста от нещата...

пишеш в търсачката името на търсеното заглавие и после натискаш "търси"...

пробвай...

За мен обаче не мога да си намеря "Снежанка" със субтитри! Публикувано изображение

За мен обаче не мога да си намеря "Снежанка" със субтитри! Публикувано изображение

верно го няма...

малко съм учуден, но е факт баси...

и срамота...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.