Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

лелееееееее ако някой може да ми даде линк с Мечо Пух (епизодите които преди години даваха по Канал 1) с озвучение на български го признавам

• Отговори 471
  • Прегледи 139,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

лелееееееее ако някой може да ми даде линк с Мечо Пух (епизодите които преди години даваха по Канал 1) с озвучение на български го признавам

Winnie the Pooh - Seasons of Giving / Мечо Пух - Сезони на щедрост

Winnie The Pooh - It's Playtime With Pooh / Мечо Пух - Време за игри

Winnie The Pooh - A Great Day Of Discovery / Мечо Пух - Смях и познания

търся Барби пеперудената фея (Mariposa)но да е до700мв че да го запиша на сд плс!

Barbie Mariposa - торент

Размер:685.87 MB

Говорим език: Шведски има го и с БГ аудио НО не с желания от теб размер ! Успехи !

ехехе, аз препоръчвам анимета! те малко спадат към анимираните филмчета, нали така? въпреки че са много по-сериозни и възрастовата им група е много по-голяма. ще ви препоръчам няколко, които съм гледала: 1.Bleach 2.Death Note 3.Elfen Lied 4.Claymore 5.Full Metal Panic и разбирасе съм гледала(и още гледам Наруто обаче не го препоръчвам че мн бавно се развива действието и хаби нервите).ако има други хора,които зяпат такива неща да казват че се чудя сега какво да гледам:)

Аз ще ви препоръчам някой от Disney /само такива гледам Публикувано изображение / :

1.SurfUp

2.Kung Fu Panda

3.TNMT

4.Madagascar

5.Open Season

Долу горе това са ми едни от любимите анимационни филми.Най-много ми харесаха SurfsUp и Kung Fu Panda

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, видях, че има дадени линкове за Ягодов сладкиш. Аз имам рег , но коефициента не ми позволява да дърпам, а нещо никой не иска да тегли от мен. Дали мога да намеря повечко серийки от филмчето на друго място?

Здравейте, видях, че има дадени линкове за Ягодов сладкиш.

Аз имам рег , но коефициента не ми позволява да дърпам, а нещо никой не иска да тегли от мен.

Дали мога да намеря повечко серийки от филмчето на друго място?

Мисля, че проблема не е в това, че никой неиска да дърпа от теб. Просто трябва да сийдваш изтеглените филми по-дълго време за да ти се покачи рейтинга.
  • 2 седмици по-късно...

Търся една анимация - Свездни Рейнджъри или Междузвездни ли бяха не мога да се сетя точно името ,ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен. Или филма може да е нещо подобно, но пак да е с рейнджъри . благодаря ви предварително.

• 2 седмици по-късно...

Pack Torrent с всички епизоди на Oggy and the cockroaches...Мисля,че бяха към 160 епизода.Дано да намерите пълния pack, защото све намирам непълния.

• 2 месеца по-късно...

Много ви моля ако някой знае от къде да си сваля покахонтас с бг аудио да пише Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Търся анимационния филм "Хортън" с оригинално заглавие "Dr. Seuss' Horton Hears a Who", но да е озвучен на български. Някой може ли да ми помогне? Премиерата му в България беше на 25.04.2008г. Къде да го потърся? ;););)

Хортън (2008) BG Audio /######/

Дъщеря ми не знае шведски :P:speak::wors:

благодаря все пак

Барби - Пеперудената фея / Barbie - Mariposa /българско озвучение/

Здравейте всички! Някой чувал ли е за филмчето за две динозавърчета "Приключенията на Хокус и Лотус"?Дават го по канал Супер 7.Много ще ми помогнете ако ми кажете откъде да го изтегля! Благодаря!

Имаше едно филмче мисля че се казваше "Туше и котенцатата" но не съм сигурен. Ставаше въпрос за една котка която е майка на 3 малки котета и ги отвличат така те се запознават с един котарак. Моля ако някой знае как е истинското заглавие и откаде мога да го истегля. Публикувано изображение:angry: мерси предварително :);)

Търся един сериал (епизоди) който даваха преди може би десетина години по кабелна телевизия. Казваше се нещо от рода на "Война на планетите". 3D анимация, наистина прецизна. Сюжета разказва за няколко души опитващи да спасят своята планета от поглъщането и от враждебна друга.

Помня, че в надписите имаше адреса http://www.mainframe.co.uk/, но но не откривам в архима им търсеното. (Дали не е от UK!?)

Ще съм доволен и на информация.

Търся един сериал (епизоди) който даваха преди може би десетина години по кабелна телевизия. Казваше се нещо от рода на "Война на планетите". 3D анимация, наистина прецизна. Сюжета разказва за няколко души опитващи да спасят своята планета от поглъщането и от враждебна друга.

Помня, че в надписите имаше адреса http://www.mainframe.co.uk/, но но не откривам в архима им търсеното. (Дали не е от UK!?)

аз в замунда го намерх ако говориш за българския филм "Войната на таралежите" там го има напиши името и тарси "всички" Публикувано изображение

аз в замунда го намерх ако говориш за българския филм "Войната на таралежите" там го има напиши името и тарси "всички" Публикувано изображение

Не, не е това. Става въпрос за триизмерна анимация. Сериалчето не е българско.

Може би е това?

http://store2.data.bg/trancebg/Shadow%20Ra...-%20Season%201/

http://store2.data.bg/trancebg/Shadow%20Ra...-%20Season%202/

Публикувано изображение

Hoodwinked / Истината за Червената шапчица + българско аудио

Публикувано изображение

Всеки знае историята за малката Червена шапчица… или така си мислите. Никой никога не е виждал любимата си приказка такава – обърната с главата надолу, с вътрешностите навън и преразказана с най-новата компютърна анимация като кримка, която ще прикове цялото семейство пред екрана.

Най-накрая можем да разкрием истинската история зад легендата – как малката Червена шапчица, Баба, Ловеца и Вълка бяха заподозрени в едно престъпление, разтърсило света на приказките.

Вие си мислите, че ги познавате добре, но никой от тези приказни герои не е такъв, какъвто изглежда. Колко мила и невинна е Червената шапчица всъщност? И дали Вълка е толкова голям и лош, колкото винаги го представят?

DOWNLOAD /4786 сийдъри

Лично мнение: Е такова нещо не очаквах.Пълна преработка...Имаше доста забавни моменти Публикувано изображение Както по горе е казано,приказката е обърната с главата надолу...мисля че няма нужда от повече коментари.

ПП: Не знам кой озвучаваше бабата,но ми напомни на "Малкото пони",което даваха преди години по Нова телевизия.

ЗДРАВЕЙТЕ трабва ми една приказка анимация,незнам как се казва,разказва се за един магьосник,който става на дракон и отвлича там принцесата,а превръща принца в ням грозник и негов слуга!!!! мерси много Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.