Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

The Flintstones 107-BGAudio

The Flintstones 109-BGAudio

The Flintstones 110-BGAudio

The Flintstones 111-BGAudio

The Flintstones 112-BGAudio

The Flintstones 113-BGAudio

The Flintstones 115-BGAudio

The Flintstones 116-BGAudio

The Flintstones 117-BGAudio

The Flintstones 118-BGAudio

The Flintstones 119-BGAudio

The Flintstones 120-BGAudio

The Flintstones 121-BGAudio

The Flintstones 122-BGAudio

The Flintstones 123-BGAudio

The Flintstones 124-BGAudio

The Flintstones 125-BGAudio

The Flintstones 126-BGAudio

The Flintstones 127-BGAudio

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся анимацията "Седрик " ако някой знае моля дайте линк да си ги свля.

Даваха я по диема и е страхотно .Моля помогнете търся го от поне 2 години и никъде го няма.

Също се сещам и за "Пумукъл"

МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ !!! Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Някой да знае анимоционнен филм в който да не очастват само анимационни герой а и хора ??? ПЛС някой да каже. :sobbing: Благодаря предварителмо.

Някой да знае анимоционнен филм в който да не очастват само анимационни герой а и хора ??? ПЛС някой да каже. :wors: Благодаря предварителмо.

Космически забивки; Стюарт Литъл, Рататуи (донякъде)

Здравейте. Искам да ви питам знаете ли за едно филмче доста старичко с пингвици. Била съм малка като съм го гледала, но си спомням, че се разказваше за едно пингвинче Скоклйо май се казваше, което беше много палаво. На всички малки пингвини им беше забранено да минават планината, защото от другата страна са хората. Скоклйо заедно с приятелката си един ден решава да види какво има от другата страна на планината така попадат при хората. Човекът, който ги открива ги връща при останалите пингвини малко след това други хора ги нападат и този който беше намерил малките пингвини им помагаше да не ги отвлекът..... толкова си спомням от филмчето... Много беше интересно и много ще се радвам ако някой го е гледал и си спомни поне как се казва :rolleyes: Благодаря ви :wors:

Космически забивки; Стюарт Литъл, Рататуи (донякъде)

Мисииииииииии :):wors: :wors: Точно филм като Космически забивки търся ако знаете и други казваите. И ако може да е с заичето бъни Публикувано изображение

Редактирано от Sasuke----Uchiha (преглед на промените)

Някой да знае анимоционнен филм в който да не очастват само анимационни герой а и хора ??? ПЛС някой да каже. :rolleyes: Благодаря предварителмо.

Класиката

Who Framed Roger Rabbit

Публикувано изображение

http://www.imdb.com/title/tt0096438/

Носител на 3 Оскара !

Looney Tunes Back In Action / Шантавите рисунки отново в действие ---> Kaжете от къде мога да си го изтегля с БГ аудио ПЛС...

Looney Tunes Back In Action / Шантавите рисунки отново в действие ---> Kaжете от къде мога да си го изтегля с БГ аудио ПЛС...

Looney Tunes: Back in Action

Публикувано изображение

ТОРЕНТ

Много благодаря за помоща :wors: :wors: :wors: Сега ако ми и кажеш още някво филмче на Warner Brother само с анимационни герой ти ще си най-готиния ;)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

трудно ми е да намеря анимационния филм "Thumbelina"-може ли някой да ми каже от къде да го изтегля

Анимационните филмчета на PIXAR и на ДИСНИ са най готините :jeer::ass:

"Снежната кралица". Знам само, че е анимация и е с българско озвучение. Хм... преровох навсякъде, но това е първата ми поставена задача от малките, с която не мога да се справя :)

Възможно ли е някой да намери друг линк, защото тук не е цялото филмче :P

Незнам дали си намерил филма,но го има в ######.

"Снежната кралица". Знам само, че е анимация и е с българско озвучение. Хм... преровох навсякъде, но това е първата ми поставена задача от малките, с която не мога да се справя :P

Филма го има с БГ аудио в axelbg.net.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Филма го има с БГ аудио в axelbg.net.

Намерих го този торент, но от 2-3 дена няма сийдващи :whist:

Филма се сваля без проблем.Аз го свалям в момента.

Филма се сваля без проблем.Аз го свалям в момента.

Прав си, благодаря! То си пише, че не става с Bit Comet, но го прочетох малко късно.
  • 2 седмици по-късно...

ЗДравейте") Търся едно анимационно сериалче, което съм гледала преди около 10-15 год по RTL мисля,в което се разправя за едно момиче, което играе волейбол...Но нито името на момичето,нито на сериала си спомням! Ако на някого му говори нещо това, моля да ми помогне:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.