Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Тази година е супер силна откъм анимационни филми! Много се изкефих на Рапунцел и разбойникът, Как да тренираш дракона си, Шрек, Легендата на пазителите... Но най-якият тази година, според мен, е Аз, проклетникът. Ето Ви една рецензия, гледайте филмчето, наистина е супер яко, нищо, че е анимация. http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/20-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%B8/866-%D0%90%D0%B7,-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%B8-%D0%9D%D0%B8%D0%B5,-%D0%B7%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хора ако намерите линк към Рапунцел и разбойникът драснете едно Лс че малкият ми брат иска го гледа :cool: Мерси предварително :cool:

Редактирано от ZaichYy~~* (преглед на промените)

Хора ако намерите линк към Рапунцел и разбойникът драснете едно Лс че малкият ми брат иска го гледа :cool: Мерси предварително :cool:

Спамерчо , просто ме учудваш ! Ти не можеш да намериш нещо , бреххххх ;)

Tangled - Рапунцел и Разбойникът

филма е с български субтитри ! Гледай го и ти ... няма да съжаляваш !

Макар че е минало времето ми да гледам анимации , това не го пропуснах и не съжалявам !

Е мерси много днеска за 2 ри път ми помагаш :cool:

• 2 седмици по-късно...

Привет и от нас!

Търся "Красавицата и Звяра" и "Снежанка и седемте джуджета" на АЙ ПИ ВИДЕО! Никъде не успях да ги намеря! Много ви моля който може да ги сподели с нас. Става дума за тези две филмчета:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Здравейте всички. Искам да попитам някои знае ли каде мога да намеря филмчетата с Тимон и Пумба които излъчваха преди доста време по телевизията бяха мн забавни но никаде не ги намира. Благодаря предварително за помощта.

Здравейте всички.

Искам да попитам някои знае ли каде мога да намеря филмчетата с Тимон и Пумба които излъчваха преди доста време по телевизията бяха мн забавни но никаде не ги намира.

Благодаря предварително за помощта.

Заповядай

TIMON AND PUMBAA - замунда

и всички епизоди на куп , НО с руски дублаж

Timon and Pumbaa

Заповядай

TIMON AND PUMBAA - замунда

и всички епизоди на куп , НО с руски дублаж

Timon and Pumbaa

в замунда първите са някакви филми с тях , а аз търся сериалчето по възможност цалото , но явно го няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

в замунда първите са някакви филми с тях , а аз търся сериалчето по възможност цалото , но явно го няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

всички епизоди на куп , НО с руски дублаж

Timon and Pumbaa

20.68 GB ... ВСИЧКООООО !

всички епизоди на куп , НО с руски дублаж

Timon and Pumbaa

20.68 GB ... ВСИЧКООООО !

ама незнам Руски да бяха поне на анлглииски щеше да е по-добре

Timon & Pumbaa - Complete TV Rip

85 Episode X 10 min/20 min

Успехи !

Пич ако имаш регистрация може ли да ми пратиш торент фаила , че моята е закрита , пък саита е пълен и не мога да се регистрирам

Пич ако имаш регистрация може ли да ми пратиш торент фаила , че моята е закрита , пък саита е пълен и не мога да се регистрирам

Имаш ЛС ... иначе Регистрация в сайта masters-tb.com ?

Успехи !

Привет и от нас!

Търся "Красавицата и Звяра" и "Снежанка и седемте джуджета" на АЙ ПИ ВИДЕО! Никъде не успях да ги намеря! Много ви моля който може да ги сподели с нас. Става дума за тези две филмчета:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хайде някой да помага вечеееее :huh:

Хайде някой да помага вечеееее :)

Брат , най - лесно ще стане с покупката им

Красавицата и Звяра - Цена DVD: 6.99 лв.

Снежанка и седемте джуджета - Цена DVD: 6.99 лв.

Говорили сме по въпроса за безплатно сваляне ... ама 7 лв. не са милиони :huh: . Успехи !

Брат , най - лесно ще стане с покупката им

Красавицата и Звяра - Цена DVD: 6.99 лв.

Снежанка и седемте джуджета - Цена DVD: 6.99 лв.

Говорили сме по въпроса за безплатно сваляне ... ама 7 лв. не са милиони :huh: . Успехи !

За Снежанка не съм сигурен дали е тази която преди беше излязла издавана от "Мулти видео център"?
  • 1 месец по-късно...

Здравейте търся филма на Disney "The Huncback of Notre Dame 2" няма значение какво аудио е просто, ако някой може да каже от къде да го намеря.
Публикувано изображение

Здравейте търся филма на Disney "The Huncback of Notre Dame 2" няма значение какво аудио е просто, ако някой може да каже от къде да го намеря.

Заповядай

The Hunchback of Notre Dame 2

разделена е на 7 части , НО всички са със субтитри и става за гледане !

Успехи !

• 2 седмици по-късно...

Трябва да запиша няколко DVD-та с анимации за племеницата ми (3г) :whist: Въпроса ми е има ли някъде събрана колекция с подходящи филми,без Супермени,транформъри и другите идиотщини.

Това го намерих,ама ми трябват приказки за феи и т.н.. малко по-като за момиче :whist:

Трябва да запиша няколко DVD-та с анимации за племеницата ми (3г) :whist:

Въпроса ми е има ли някъде събрана колекция с подходящи филми,без Супермени,транформъри и другите идиотщини.

http://indigota.com/index.php?topic=1216.0

Тук има събрано, но предполага сваляне от YouTube.

Моите уважения към сериала "Том и Джери".Но лично аз считам че там има прекалено много насилие.Насилието пък никак не е полезно,особено за подрастващите.като се замисля,май анимационните филмчета от нашето детство си бяха и най-добрите подобни филмчета.Няма подобни сега.Трудно може да се намерят тия незабравими филмчета,сега няма да изброявам,че ме избива на носталгия. "Трите плюшени мечета" например,ама нийде не мога да го намеря.Че и превод поне да има.

• 1 месец по-късно...

Не съм сигурен, че това е правилното място да пусна тази тема, така че ако съм сгрешил моля модератор да я премести, където е нужно :shake_puter: Това са филмчета давани в периода 1997- 2002 да кажем и не се сещам за имената им така, че бих се радвал някой да помогне ( давали са ги по "СКАТ" или "Канал 0") В първото филмче, в началото едно момченце играе футбол на един хълм, внезапно от водата излизат нещо като дракони всички се разбягват, само той остава и в последствие изпада в безсъзнание.От някакво странно превозно средство наподобяващо охлюв е прибран в дълбините, където има царство, където краля има дъщеря на неговите години. Обясняват на момчето, че преди време драконите са били добри (сцената е с някакви жретци и казан на огъня ) и така момченцето води битка накрая с драконите, които нападат това кралство. Накрая родителите му го намират на брега. (говорим за някакъв странен вид водни същества, които си спомням, че бяха огнедишащи, сини и червени на цвят) Второто филмче започва в някакъв стар приличащ на китайски квартал. Там момчето ( което е главния герой) и баща му, който е някакъв учител по бойни изкуства ги нападат някакви злодеи момчето избягва, а бащата е убит с нещо като малки ножчета, които ги хвърля главния бандит. Момчето бяга в гората живее сред природата и се калява. Намира го някакъв стар учител, който го научава на бойно изкуство. Момчето намира една маймунка и с нея отива да търси корен в планината, който е пазен от черна отровна змия, момчето изяжда корена, защото змията го ухапва и накрая отива и побеждава главния злодей в биткаи го пощадява. Благодарности на отзовалите се :shake_puter:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.