Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Не знам дали жените се кефят повече на анимацийки, но за себе си със сигурност мога да го кажа :) И наистина мога да си се хиля от сърце на готините комедийки, казват удължавало живота...Със сигурност, обаче, го облекчават :doh:

• Отговори 471
  • Прегледи 139,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да живеят анимационните фимчета!!!! :cupid: Добре,че са те,че иначе ще ми е много сиво пред очите.... :)

Има едно тв сериал4е "Стюарт Литъл". Излъ4ват го по нова телевизия. Може ли линк към някои епизоди?

Има едно тв сериал4е "Стюарт Литъл". Излъ4ват го по нова телевизия. Може ли линк към някои епизоди?

Ако е това ето ти линк за Стюарт Литъл 3: Зовът на дивото

Стюарт Литъл

Забрави всички дотук изброени намери си Madagascar няма да съжаляваш Публикувано изображение

Забрави всички дотук изброени намери си Madagascar няма да съжаляваш Публикувано изображение

Ето линк за него: Мадагаскар

Може ли директни линкове към филми за малко дете(ако може да са в едно хттп за да не са 10 филма 10 линка)

Може ли директни линкове към филми за малко дете(ако може да са в едно хттп за да не са 10 филма 10 линка)

http://rack1.f-e-n.net/server6/Hunata/

http://rack8.f-e-n.net/GOVEDAR3/Animacii/

http://rack6.f-e-n.net/MIB2/Animacionni%20filmi-BG%20Audio/

http://rack6.f-e-n.net/MIB3/Animacionni%20filmi-BG%20Audio/

друго не гледам :) Cartoon Network по цял ден :)

От сериалите на Cartoon Network най-обичам Джони Браво и Декстър,много ми се гледа Кро,като малка му се кефех,а най-любимите ми сериали са "СемСимпсън"(естествено) и "Spongebob" :wors: A иначе "Ледена Епоха,"Търсенето на Немо", Феноменалните", "Мадагаскар", "Чикен Литъл", "Шрек",Гарфилд" и т.н. са си номер 1,2,3 и нататък... :):help:

разбира се,че да иска ли питане обожавам гарфилд,ледена епоха 1 и 2,Чикен литъл,Див живот,Мадагаскар,Лило и Стич,Лирой и Стич,Шрек 1 и 2...

Колкото и да ти е тъпо и гадно -пусни една анимация от типа Шрек,Ледена епоха и просто неусетно започваш да се отпускаш и забавляваш :yanim: .

Няма по-отпускащо и зареждащо нещо от една приятна анимация .Аз страшно много харесвам анимации, само не обичам серийни, защото не винаги имам време да ги следя.Забелязала съм, че и мъжете харесват анимации, но не обичат да си го признават. :yanim:

Мисля, че неусетно заменихте понятието комедия с анимация. Има много анимационни филми, които не са нито смешни, нито детски. От там се получава и разликата повечето мъже не си падат по детски филмчета, въпреки, че има и "момчета", които не изпускат епизод на Декстър. @mcm, възможно е кака ти да се е смяла на неща, които ти не разбираш. Възрастовата разлика също дава отражение на начина на мислене(в това число, възприятието на хумора).

Харесвам новите анимации от типа на Шрек и Ледената епоха, забавни са, но по-хубави от старите филмчета на Дисни няма :wors: И мисля, че ужасно се осраха с тези продължения - на Цар Лъв, Бамби и прочее :clap:

Продълженията на почти всички филми са по-лоши от първите им части. Анимациите са нещо уникално! Аз искрено се възхищавам на хората, които ги правят - толкова труд, усилия, средства.... и ТАЛАНТ! Лелееее, нещо невероятно са тези анимации. Но мисля, че сега компютърните анимации ще засенчат своите предци, за огромно съжаление Публикувано изображение

Да, но пък и компютърните анимации стават все по оригинални и добре направени. Но и вие сте прави класиката си е класика примерно на мен няма да ми еинтересно да гледам Цар Лъв направен с компютър ;) смятам че ме разбирате :nono:

Какво да ти кажа?...Оригиналът си е оригинал. Аз също нямам нищо против компютърната аннимация, но е не е същото все пак.

Аз например анимацийките ги приемам като един напълно нормален филм( в смисъл не за деца), защото в анимациите се 'крият' много житейски истини и т.н. Доставя ми голямо удоволствие да гледам рисувани филмчета и не крия. че понякога даже си плача на тях. ;)

От пълнометражните много ми харесва Ледена епоха и двете части, а от сериалите - Кралят на шаманите (азиатската анимация е много яка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.