Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

Не знам дали жените се кефят повече на анимацийки, но за себе си със сигурност мога да го кажа :) И наистина мога да си се хиля от сърце на готините комедийки, казват удължавало живота...Със сигурност, обаче, го облекчават :doh:

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да живеят анимационните фимчета!!!! :cupid: Добре,че са те,че иначе ще ми е много сиво пред очите.... :)

Има едно тв сериал4е "Стюарт Литъл". Излъ4ват го по нова телевизия. Може ли линк към някои епизоди?

Ако е това ето ти линк за Стюарт Литъл 3: Зовът на дивото

Стюарт Литъл

Забрави всички дотук изброени намери си Madagascar няма да съжаляваш Публикувано изображение

Може ли директни линкове към филми за малко дете(ако може да са в едно хттп за да не са 10 филма 10 линка)

Може ли директни линкове към филми за малко дете(ако може да са в едно хттп за да не са 10 филма 10 линка)

http://rack1.f-e-n.net/server6/Hunata/

http://rack8.f-e-n.net/GOVEDAR3/Animacii/

http://rack6.f-e-n.net/MIB2/Animacionni%20filmi-BG%20Audio/

http://rack6.f-e-n.net/MIB3/Animacionni%20filmi-BG%20Audio/

От сериалите на Cartoon Network най-обичам Джони Браво и Декстър,много ми се гледа Кро,като малка му се кефех,а най-любимите ми сериали са "СемСимпсън"(естествено) и "Spongebob" :wors: A иначе "Ледена Епоха,"Търсенето на Немо", Феноменалните", "Мадагаскар", "Чикен Литъл", "Шрек",Гарфилд" и т.н. са си номер 1,2,3 и нататък... :):help:

разбира се,че да иска ли питане обожавам гарфилд,ледена епоха 1 и 2,Чикен литъл,Див живот,Мадагаскар,Лило и Стич,Лирой и Стич,Шрек 1 и 2...

Колкото и да ти е тъпо и гадно -пусни една анимация от типа Шрек,Ледена епоха и просто неусетно започваш да се отпускаш и забавляваш :yanim: .

Няма по-отпускащо и зареждащо нещо от една приятна анимация .Аз страшно много харесвам анимации, само не обичам серийни, защото не винаги имам време да ги следя.Забелязала съм, че и мъжете харесват анимации, но не обичат да си го признават. :yanim:

Мисля, че неусетно заменихте понятието комедия с анимация. Има много анимационни филми, които не са нито смешни, нито детски. От там се получава и разликата повечето мъже не си падат по детски филмчета, въпреки, че има и "момчета", които не изпускат епизод на Декстър. @mcm, възможно е кака ти да се е смяла на неща, които ти не разбираш. Възрастовата разлика също дава отражение на начина на мислене(в това число, възприятието на хумора).

Харесвам новите анимации от типа на Шрек и Ледената епоха, забавни са, но по-хубави от старите филмчета на Дисни няма :wors: И мисля, че ужасно се осраха с тези продължения - на Цар Лъв, Бамби и прочее :clap:

Продълженията на почти всички филми са по-лоши от първите им части. Анимациите са нещо уникално! Аз искрено се възхищавам на хората, които ги правят - толкова труд, усилия, средства.... и ТАЛАНТ! Лелееее, нещо невероятно са тези анимации. Но мисля, че сега компютърните анимации ще засенчат своите предци, за огромно съжаление Публикувано изображение

Да, но пък и компютърните анимации стават все по оригинални и добре направени. Но и вие сте прави класиката си е класика примерно на мен няма да ми еинтересно да гледам Цар Лъв направен с компютър ;) смятам че ме разбирате :nono:

Какво да ти кажа?...Оригиналът си е оригинал. Аз също нямам нищо против компютърната аннимация, но е не е същото все пак.

Аз например анимацийките ги приемам като един напълно нормален филм( в смисъл не за деца), защото в анимациите се 'крият' много житейски истини и т.н. Доставя ми голямо удоволствие да гледам рисувани филмчета и не крия. че понякога даже си плача на тях. ;)

От пълнометражните много ми харесва Ледена епоха и двете части, а от сериалите - Кралят на шаманите (азиатската анимация е много яка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.