Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздрави за новата цветова схема

Featured Replies

Поздрави за новата цветова схема.Говоря за това:

4eb754a5660d2a3e.JPG

Имаше нужда.

Може и нещо по-весело да сложите - оранжево, жълто, светло зелено. Не че и тия са лоши, ама за разнообразие

Ако може и един тъмен скин на форума да се сложи...че тези ярки тонове бодат на очите след 1-2 часа взиране по темите :)

Иначе честито за цветовата схема на сайта, веднага я сложих на черно :) Много сполучливо

• Автор

Нещо като стария скин на Арена,тъмен със светли букви.

Иначе честито за цветовата схема на сайта, веднага я сложих на черно :) Много сполучливо

И аз тъй :) Синия не беше лош, но аз съм фен на тъмните цветове.

Нещо като стария скин на Арена,тъмен със светли букви.

Иначе и това не е лоша идея ;)

Поздравления и от мен за новата функция в сайта. Въпросче - само при мен ли не работи през Opera, с IE - no problems.

Здравейте ! Добра е цветовата схема , но работи само на Главната страница , а на форума не действа ohmy.gif

И аз бих искал още няколко по-светли цвята, т.е. по-топли. :)Абе просто сте ми любимия уеб сайт, какво да ви кажа... Продължавайте в същия дух! ;)

Здравейте ! Добра е цветовата схема , но работи само на Главната страница , а на форума не действа ohmy.gif

Да...хубаво щеше и форума да има такава функция :)

Все пак поздрави :)

Ако може и един тъмен скин на форума да се сложи...че тези ярки тонове бодат на очите след 1-2 часа взиране по темите ;)

Да, наистина ще е добре един тъмен (най-добре черен) скин и за форума. Особено през нощта няма да изморява очите ;) .

Иначе цветовите теми в сайта са супер, важното е да има разнообразие ;) . Поздрави за екипа!

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

То сложиха 2 "нови" скина, вие ся искате още, но и също така И на форума ОЩЕ... Е... Btw, би трябвало папката да е named 'black', а не 'purple' с картинките на черния скин. Щото все пак сега се заместват на оригиналните пурпурни images ( които всъщност ги няма, де, не са направени, ... ) с black images. Но както и да е, има възможност и за много други цветове, просто време изисква. Същото и за форума, но тук малко по-сложно. Докато портала се update-ва на няколко години ( цялостно оформление ), то форума - няколко пъти в годината, зависи колко версии ще излезнат. И съответно скиновете също трябва да се update-нат, излизат техни нови версии и т.н. Още по-"сложно" ( времеизискващо + играчка ) става и когато има сложени Mods на форума, особено такива, които искат бутания по ВСЕКИ скин. Това значи колкото повече скинове има ( на форума ) - толкова повече труд. И затова съответно ( поне аз така мисля ) до момента ( и изобщо през тези години ) най-много 1 ( сега с 2.3 още един сив, a.k.a. Professional ), 2 скина има. И също и по-малко инсталирани/сложени mods. Но иначе вече колко време забелязвам ( нарочно или не, вече друг въпрос ) не е update-нат бутона: p_delete.gif. Спомням си подписа на един човек от друг форум: Няма дума в множествено число, която да завършва на "й". В случая тази дума от картинката не е такава, но е в ед. ч. Съответно трябва да бъде написана: ИзтриЙ -> p_delete.gifcool.gif. Също и доста корекции по превода и други неща могат ( някой ден може би и ще се изисква ) да се внесат и направят, но т'ва е друга тема.

Но като цяло Цветомир и Константин са се справили със source code-а на порталната система :speak:.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.