Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да направя за да си Отключа Късмета?

Featured Replies

Темата е много стара, но се обръщам към neo2311, ако има възможност да даде тези постове на тракс. Другата ми молба е да поясни, какво точно се прави с иконите на свети Киприян и сввм Марина. Мои близки много се интересуват от този проблем. Става въпрос за човек изпаднал в дълбока депресия на когото са казали, че причината е магиия. Състоянието му вече не позволява да пробва по-горе посочените методи, като обръщане към безусловната Любов и другите посочени, които аз лично предпочитам.

Съжалявам че не съм видял тоя пост навреме.Иконите просто се държат в къщи и отвреме навреме се пали свещ пред тях,казват че действало безотказно срещу всякакви магии.

• Отговори 138
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ключ

• Смешни са хората, които оправдават собствената си некадърност с това, че някой им е направил черна магия Чудя се дали да не се преквалифицирам на врачка, ходжа, поп или маг - изглежда е доста пе

• Ще ви кажа кратко и ясно, защо хората страдат от магии. Ето отговора- Защото са бездуховни. Бездуховни са и правещите (поръчващите ) магии и тези, които ги хващат магиите. От мен да знаете,че правенет

Как да отключим късмета си ли? Ами, той е отключен. Само че ние постоянно придържаме вратата затворена. Ние самите постоянно отблъскваме късмета си с прекаленото желание да го имаме, със страха да не ни се случи нещо лошо, със прекалено силните желания, които „задължително“ трябва да се сбъднат и в тази връзка късметът ни е „жизнено“ необходим... А ако просто подходим с вътрешно спокойствие, смирение и разбиране, ако просто сме готови да посрещнем каквото и да ни се случи, може би ще ни се случи точно това, което искаме и дори повече...

На мен например ми е интересно да гледам предаването на Александър - "Магическа помощ: Любов, здраве, пари". Заинтересованите могат да позвънят на тел 013 44 33 1111. Първа част включва отговор на въпроси - дата на раждане и цвят на очите. Втора част включва - молба към Александър. Този път той не бе с магическата си карта, а с магическата си пръчка и кристалната топка. Александър е унгарец и говори в ефир с руска преводачка. Условието е да гледате Александър в очите. Предната серия трябваше да докосвате през екрана на телевизора дланите на мага . Повечете зрители си поръчваха положителна енергия. Имаше една баба, която поиска сила от мага, да не й намаляват пенсията и той направи ритуал с обещание, че пенсията й ще се запази. Друг пък поиска да се сдобри с жена си и Александър смачка две кукли в ръката си, като прави някакви заклинания с магическата пръчка. В заключение каза, че може да си легне с жена си и всичко ще е наред. Той чрез взиране определяше процентите на жизнената енергия и винаги даваше даром няколко движения с които повишаваше аурата и процентите. Аха, сега показва трик с карти. Много стари моми искат предсказание и разбира се Александър изпращаше мощни потоци енергия, с които да промени съдбата на молещия помощ.

Аха, обаче тече един рекламен надпис с телефон и отдолу ценоразпис 3лв/мин телефонен разговор. Например за да премахне негативите от дома Александър прави някакво заклинание над вода с сол.

Това е. Плащаш си и се появява един такъв маг, който да отключи късмета и да посочи вашето число. Да, препоръчва да се сложи вода с щипка сол и да стой чашата 24ч на слънчева светлина. После да се наръси цялата квартира с тази вода, за което Александър с магическата пентаграма зареди водата през екрана.

Лека вечер

Смешни са хората, които оправдават собствената си некадърност с това, че някой им е направил черна магия ;)

Чудя се дали да не се преквалифицирам на врачка, ходжа, поп или маг - изглежда е доста печелившо, а и в България има достатъчно "материал"... :-D

Колкото повече мнения чета в тази тема, толкова повече се убеждавам колко си прав :rolleyes:

Колкото повече мнения чета в тази тема, толкова повече се убеждавам колко си прав :rolleyes:

ами айде едни лещи дето правят очите жълти да речем, един тих вентилатор с дистанционно и почваме а аулите, енергийте и смс-ите от космоса

Ще ви кажа кратко и ясно, защо хората страдат от магии. Ето отговора- Защото са бездуховни. Бездуховни са и правещите (поръчващите ) магии и тези, които ги хващат магиите. От мен да знаете,че правенето на магии се е превърнало в национален спорт. Има и друго, което е добре да знаете. Вие всеки ден с вашите негативни мисли, правите на хората магии, без дори да го осъзнавате. Догодина, доколкото ми е известно майката Земя, ще започне да се чисти от негативите,които е натрупала от човешките мисли ( и магии ) и тогава кой каквото е изпратил, ще си го получи обратно, като ще го поема със сърцето. Когато магия се връща удря или в сърцето ( инфаркт ) или в мозъка ( инсулт ). В България има толкова много инфаркти и инсулти, не заради храната или въздуха, а заради това, че негатвините мисли се връщат към своя първоизточник.Гледате ли каква нация сме. Нация от изроди! Имам приятел , който има погребална агенция. Един ден случайно се заговорихме за магии и той ми сподели, че на Пловдивските гробища, всекидневно идвали много, забележете МЛАДИ, момичета, да купуват черни кърпички. Сетете се от пътви път, дали ще бършат с тях праха у дома или ще ходят до някой ненормален ходжа, да стъжнят нечий живот. Наскоро един голям българин, определи нашата родина така - " Красива страна, пълна с изроди ". Не искам да е така.........

• 2 седмици по-късно...

Късмета не съществува.

Вероятно. Особено като се има в предвид, че всичко е илюзия. Животът е илюзия, ама много убедителна, че и красива.

Колко интересно!

Аз съм "потопен" в една друга културна среда, където същите проблеми се описват според различни традиции. 

Значи, има магьосници или магове (за по-модерно). Те извършват ритуали за черна магия например. Това може да става и пред самите вас ако искате, все толкова ще ви струва и да присъствате и да не присъствате. И им се заплаща за труда по някакви налучкани с времето тарифи. Също като да си викнеш професионален фотограф да снима сватба.

(От съответната гилдия си знаят горе долу по колко да искат за една и съща услуга. Като намериш някой да иска много по-малко пари и после снимките станали едни мътни лоши за гледане.)

Така, това го има. После има и клиенти които плащат за да му бъде направена черна магия на съседа например. До тук добре.

Става кофти обаче когато поръчалият черната магия констатира че е проработила. Що става кофти? 

Ми щото после ако на него му направят някаква магия и той узнае за това, ще му се наложи да похарчи много пари да я разваля при магьосниците.

Хубаво, ама ако съм отишъл аз на море някъде из Африка и съм взел със себе си коса и снимка от някое лице и знам рожденната му дата, там мога да си поръчам да му я "таковат" съдбата на въпростното лице пред очите ми. И възниква въпросът, как ще се защити жертвата след като в България ритулите на африканците не са познати и май никой няма солиден опит в развалянето на африкански магии?

Май ще трябва да ходи омагьосаният при доста мощен магьоснтник който да може успешно да се пребори с непознатите ритуали.

Не си публикувайте снимките по разни сайтове ако ви е страх от магии или ако не знаете как да ги неутрализирате, щото иначе нищо няма да им пречи на магьостниците да работят върху вашата съдба, благодарение само на снимката която имат. Ще трябва да изразходват повече енергия от колкото ако имаха коса, нокти, носено от вас бельо или друг предмет който е бил в допир до тялото ви, но няма да се спрат пред трудностите ако някой си плаща.

А сега най-интересното, мене от магии не ме е страх. Може който има желание да се пробва да ме омагьосва. Направо черна магия за смърт ако иска. Хей така, без причина само за спорта да види дали ще успее. Има ли мераклии?

п.п. абе що не проба някой да пусне тема с описание на ритуали за постигане на положително въздействие върху друго лице, ако аз я пусна ще я затворят със сигурност.

Колко интересно!

Аз съм "потопен" в една друга културна среда, където същите проблеми се описват според различни традиции. 

Значи, има магьосници или магове (за по-модерно). Те извършват ритуали за черна магия например. Това може да става и пред самите вас ако искате, все толкова ще ви струва и да присъствате и да не присъствате. И им се заплаща за труда по някакви налучкани с времето тарифи. Също като да си викнеш професионален фотограф да снима сватба.

(От съответната гилдия си знаят горе долу по колко да искат за една и съща услуга. Като намериш някой да иска много по-малко пари и после снимките станали едни мътни лоши за гледане.)

Така, това го има. После има и клиенти които плащат за да му бъде направена черна магия на съседа например. До тук добре.

Става кофти обаче когато поръчалият черната магия констатира че е проработила. Що става кофти? 

Ми щото после ако на него му направят някаква магия и той узнае за това, ще му се наложи да похарчи много пари да я разваля при магьосниците.

Хубаво, ама ако съм отишъл аз на море някъде из Африка и съм взел със себе си коса и снимка от някое лице и знам рожденната му дата, там мога да си поръчам да му я "таковат" съдбата на въпростното лице пред очите ми. И възниква въпросът, как ще се защити жертвата след като в България ритулите на африканците не са познати и май никой няма солиден опит в развалянето на африкански магии?

Май ще трябва да ходи омагьосаният при доста мощен магьоснтник който да може успешно да се пребори с непознатите ритуали.

Не си публикувайте снимките по разни сайтове ако ви е страх от магии или ако не знаете как да ги неутрализирате, щото иначе нищо няма да им пречи на магьостниците да работят върху вашата съдба, благодарение само на снимката която имат. Ще трябва да изразходват повече енергия от колкото ако имаха коса, нокти, носено от вас бельо или друг предмет който е бил в допир до тялото ви, но няма да се спрат пред трудностите ако някой си плаща.

А сега най-интересното, мене от магии не ме е страх. Може който има желание да се пробва да ме омагьосва. Направо черна магия за смърт ако иска. Хей така, без причина само за спорта да види дали ще успее. Има ли мераклии?

п.п. абе що не проба някой да пусне тема с описание на ритуали за постигане на положително въздействие върху друго лице, ако аз я пусна ще я затворят със сигурност.

Интересно и силно противоречиво мнение!Не те е страх от магии, защото си криеш снимките.Ти даже и номера фотоапарата дето скоро ще го смяняш си криеш/за което изобщо даже и не бях се сетил/,да не говорим че сигурно караш физьора си да ти опакова за в къщи косата която ти е постригал. :offtopic_s::wors: :wors: :wors:;):P;)

Интересно и силно противоречиво мнение!Не те е страх от магии, защото си криеш снимките.Ти даже и номера фотоапарата дето скоро ще го смяняш си криеш/за което изобщо даже и не бях се сетил/,да не говорим че сигурно караш физьора си да ти опакова за в къщи косата която ти е постригал. :cheers::P:(:lol6:;):P;)

има още едно нещо дето не си се сетил понеже ти липсва ясновиден талант, това е че в операта ми съм забранил да ми показва анимирани гифове. пусках си специално експлорера да ги видя тия 6-те жълтурчета как се плезят.

п.п. на фризьора ми му пуснах 4 евро бакшиш сутринта, че хубаво ме пострига. той от магии не разбира, ако разбираше нямаше да е фризьор да стой по цял ден на крак. ти от кой град беше ?

има още едно нещо дето не си се сетил понеже ти липсва ясновиден талант, това е че в операта ми съм забранил да ми показва анимирани гифове. пусках си специално експлорера да ги видя тия 6-те жълтурчета как се плезят.

п.п. на фризьора ми му пуснах 4 евро бакшиш сутринта, че хубаво ме пострига. той от магии не разбира, ако разбираше нямаше да е фризьор да стой по цял ден на крак. ти от кой град беше ?

първо- жълтурчетата са 7 не 6, второ само едно се плези, две намигат, а четири се търкалят от смях.Никога не съм казвал че съм от град, защо се интересуваш? :speak:

P.S. Какво печелиш от забраната на гифовете?Да не си на интернет с плащане на трафика?А като заговорихме за градове, ти случайно да си от Габрово родом? :)

ми щото гледам че от два ника пишеш, викам си да не му е направил някой магия на човека да не знае от кой град е , или до кой град най-близо е.

аз съм от едно село което го има със същото име в три окръга (не области) и е далече от Габрово.

дразнят ме да ми мърдат по екрана разни тъпотии дето трябва да се заглеждаш половин час да се сетиш какво изразяват, не виждам и подписите на другите съфорумци. и рекламите са статични и т.н.

п.п. по една от снимките дето я беше качвал преди, си личи ясно че ти е правена магия да снимаш цял живот с техника която не ти е по душа. ако искаш накарай някой да те снима с някаква съпоерка в цял ръст как държиш тялото на фотоапарата ти в ръка и ми прати снимаката, да поръчам тука на едни приятелчета да ти развалят магията. няма да плащаш нищо за развалянето.

Може да има някакви сили, но те са базирани на истинското.Това за тези магии съм го гледала само на филмите и съм чувала че те хващат само ако вярваш в тях, а колкото до късмета-има го, но за тези които се стараят да правят добро, а не за гадовете, дето се чудят чий ковчег да заковат. Така че въобще не си хвърляйте парите по гледачки и ходжи, понякога може и да ти е в плюс това като си знаеш бъдещето, но много често могат да ти обърнат живота наопаки, и да съжаляваш че изобщо си разбрал какво те очаква, ако изобщо са ти познали бъдещето. Парите и алчността могат толкова живота да съсипят, че не знам тия менте-гледачки как имат наглостта и безочието да объркват така наивните хора. Стига сте се заяждали за глупости,всеки сам да си прецени дали ще се доверява на такива измишльотини, не могат да те стигнат такива злини, ако си добър и не им вярваш.

Вие не сте у ред кви магии кви 5 лева, ако ти е писано да се удавиш няма да те бутне влак.

...Така че въобще не си хвърляйте парите по гледачки и ходжи, ...

Ходенето по врачки е от необходимост някой да ти помогне, когато си толкова объркан че не издържаш повече на напрежението от неизвестността. Същото е като да ходиш на доктор, в смисъл такъв че доктора може и да ти навреди с излишна операция ако му трябват пари. В петък един специалист по УНГ ме придружи до вратата настойчиво и ми каза да ходя при другите му колеги щото отказах тест за алергии. Човека имаше голямо желание да ми резне сливиците за да изкара няколко стотин евро. Като разбра че не му се ловя на измамата и побесня. Преди да отида при него бях минал при една негърка докторица анестезист, караща двегодишен стаж при един доктор по вътришни болести. Та тя ми каза че няма никакъв смисъл да мисля за вадене на сливиците, без аз да съм я питал нещо подобно. И понеже работи и като анестезист в болницата ми разказа как не могли да спират кръвотечението при операция некадърните доктори.

Ето, и единият е лекар и другият е лекар, ама оня дето може да изкара пари от операция съвсем друга песен пее.

Та и с врачките е абсолютно същото, ако иска и ако има дарба може да ти помогне много, но ако е лакома и само пари иска да взима може да те прецака яко с разваляне на несъществуваща магия - да си платиш де, не за друго.

Призивът ти да не ходят по врачки ще има точно толкова успех като да застанеш пред една дискотека и да ги приканваш да не употребяват алкохол. 

Вие не сте у ред кви магии кви 5 лева, ако ти е писано да се удавиш няма да те бутне влак.

Щом като вяравш че може да ти е писано, ти остава само да повярваш че може и да се пренапише да не умреш от рак ами да се излекуваш, например.

ми щото гледам че от два ника пишеш, викам си да не му е направил някой магия на човека да не знае от кой град е , или до кой град най-близо е.

аз съм от едно село което го има със същото име в три окръга (не области) и е далече от Габрово.

дразнят ме да ми мърдат по екрана разни тъпотии дето трябва да се заглеждаш половин час да се сетиш какво изразяват, не виждам и подписите на другите съфорумци. и рекламите са статични и т.н.

п.п. по една от снимките дето я беше качвал преди, си личи ясно че ти е правена магия да снимаш цял живот с техника която не ти е по душа. ако искаш накарай някой да те снима с някаква съпоерка в цял ръст как държиш тялото на фотоапарата ти в ръка и ми прати снимаката, да поръчам тука на едни приятелчета да ти развалят магията. няма да плащаш нищо за развалянето.

Няма нищо общо с магиите,приятелю.Никовете ми са повечко, поради особеностите на моето собствено и на форума развитие. А и така по-малко си личи колко време губя в висене във форума..../силно озъбрн емотикон. гиф/.

С магии не мож ме изпУаши, така че си спести усилията. Също и няма да ме накараш да сменя системата, много си ми допада даже и искрено се забавлявам докато снимам.Между другото, няколко месеца ми трябваха да изляза от представяне, но е факт че го направих, докато ти не качваш снимки, може би защото не си уверен в качествата на продукцията си или нещо друго те притеснява?

И нали щеше да пускаш тема за ДСЛР апаратите, забрави ли?Или магия ти попречи? :)

Когато говориш на Бог - това е молитва. Когато Бог ти говори - това е шизофрения 

Когато думата Бог ти е толкова важна че я слагаш в подписа ти, има голяма вероятност да те ловят всякакви магии.

Принципа на действие е подобен.

Един ден гледам в една книжарница една книга за магия чрез молитви директно до светия дух, купих и я прочетох цялата и ми стана голям кеф. Автора се беше усмелил да "каже" нещо за което повечето хора не се сещат. Той не е казал в прав текст че си може и без посредници от рода на църкви, догми, разновидности на религии, но от писаното ясно се разбира точно това като четеш между редовете. 

Искаш ли да ти преведа някой текст на молитви да те предпазват от магии?

Така няма да ти трябва да ми даваш твоя снимка.

Пускането на нова тема трябва да се направи според сложни изчисления, в подходяща ситуация. Иначе няма да има същия манипулативен ефект върху колективното форумно съзнание.

Дори и най-големите неверници, дълбоко подсъзнателно вярват, че магии има и действат. Не можеш да избягаш от милиарди години еволюция. На ниво ДНК, абсолютно всеки човек има информация, за черната магия. Това, че хората от СТРАХ не си признават и с това се надяват тайничко магии да не ги ловят, не променя реалността. Масова заблуда е че ако не вярваш в магии, те не действат. Преди седмица мой приятел, заклет неверник и духовен инвалид ( да и такива приятели имам и нямам нищо против тях, всеки има право на избор) взе да ми разправя, че от година слабеел и всичко накриво му върви. Не знам кой го е подбутнал ама стъпка по стъпка стигнал нашия до някъф ходжа, да му разваля магия. Това е грешка!!! Християнин при ходжа не трябва никога да ходи. Свързани са към различни егрегори и това е причината, ходжите на християни да не развалят магията, а да правят контра магия. Това е нещо, което хората не знаят и правят грешка след грешка. Най-цивилизования начин за откриване и премахване на магия е радиестезията в частност многомерната медицина на Пучко.

...Така че въобще не си хвърляйте парите по гледачки и ходжи, ...

Не е така!!! Лично съм патил от магии и съжалявам, че доста късно се отворих към духовното. Друг е въпросът дали ще попаднеш на човек свързан към черен или светъл егрегор.

Абе вярвайте си колкото си щете в загубените врачки и ходжи въобще не ме вълнува,ходете си по цял ден да си разваляте и да си правите магии,дето ги има само в приказките и във вашето съзнание!!!Колкото повече вярвате толкова по-ще се скапвате,ваша работа!Аз си изказах мнението, ей така случайно разгледах темата, пък всеки си има право на такова!

• 1 месец по-късно...

Ще ви кажа кратко и ясно, защо хората страдат от магии. Ето отговора- Защото са бездуховни. Бездуховни са и правещите (поръчващите ) магии и тези, които ги хващат магиите. От мен да знаете,че правенето на магии се е превърнало в национален спорт. Има и друго, което е добре да знаете. Вие всеки ден с вашите негативни мисли, правите на хората магии, без дори да го осъзнавате. Догодина, доколкото ми е известно майката Земя, ще започне да се чисти от негативите,които е натрупала от човешките мисли ( и магии ) и тогава кой каквото е изпратил, ще си го получи обратно, като ще го поема със сърцето. Когато магия се връща удря или в сърцето ( инфаркт ) или в мозъка ( инсулт ). В България има толкова много инфаркти и инсулти, не заради храната или въздуха, а заради това, че негатвините мисли се връщат към своя първоизточник.Гледате ли каква нация сме. Нация от изроди! Имам приятел , който има погребална агенция. Един ден случайно се заговорихме за магии и той ми сподели, че на Пловдивските гробища, всекидневно идвали много, забележете МЛАДИ, момичета, да купуват черни кърпички. Сетете се от пътви път, дали ще бършат с тях праха у дома или ще ходят до някой ненормален ходжа, да стъжнят нечий живот. Наскоро един голям българин, определи нашата родина така - " Красива страна, пълна с изроди ". Не искам да е така.........

Подкрепям,поста... Нацията ни като цало излъчва абсолютно негативна енергия ,затова си заслужаваме съдбата...Погледнете хората около вас-облечени в черни дрехи/или сиво черни.../просто ужас!...с черни мисли,намръщени лица,-вечно недоволни ,вечно нямат пари/това е тема номер едно/,вечно гледат на другите в канчето и то със завист ,вечно имат здравословни проблеми/естествено, това е следствие от предходното/...И какво очаквате от всичко това ?!

Аз съм християнин,не знаех че такава магия действа.Докато ми го казаха

Един такъв специалист,които иска 290 лв.За да помогне.

Не мога да дам такива пари за такова нещо.Казаха че трябва да се обърне веднага,или щяло да става по лошо.

Наистина от такъв период в нито едно от започнатите от мен начинания няма капка живот.

Все едно не мога да свърша нищо.Започна нещо и то остане само на половина свиршено.

И наи вече за жените.От такъв период нищо интересно не ми се случва....

Няма ли начин аз да го махна ,с някакъв ритуал ,или с нещо друго.?

hekyll,казва че е християнин,но според мен само етикета му е такъв.

Първо ако си християнин би трябвало да знаеш че има духовен свят ,който влияе на физическия.

Второ ако си християнин това означава принадлежност на Христос...

Простете ми резкия тон ,но това е само от желание да ви провокирам ,за да се замислите повече върху значението на думата ,,хрисниянин,,.Човек не може да бъде малко хрисиянин или си такъв или не си-Господ не приема половинчати работи.Като християнин търси помощ преди всичко от Бога.Ето Неговото становище:

Послание на апостол Павел до вярващите в Рим,осмата глава(написаното е валидно и днес за ония, които са вярващи).

31. И тъй, какво да кажем за това? Ако Бог е откъм нас, кой ще бъде против нас?

32. Оня, Който не пожали Своя Син, но Го предаде за всички ни, как не ще ни подари заедно с Него и всичко?

33. Кой ще обвини Божиите избрани? Бог ли, Който ги оправдава?

34. Кой е оня, който ще ги осъжда? Христос Исус ли, Който умря, а при това и биде възкресен от мъртвите, Който е от дясната страна на Бога, и Който ходатайствува за нас?

35. Кой ще ни отлъчи от Христовата любов? скръб ли, или утеснение, гонение или глад, голота, беда, или нож?

36. (защото, както е писано: "Убивани сме заради Тебе цял ден; Считани сме като овце за клане").

37. Не; във всичко това ставаме повече от победители чрез Този, Който ни е възлюбил.

38. Понеже съм уверен, че нито смърт, нито живот, нито ангели, нито власти, нито сегашното, нито бъдещето, нито сили,

39. нито височина, нито дълбочина, нито кое да било друго създание ще може да ни отлъчи от Божията любов, която е в Христа Исуса, нашия Господ.

Няма да пояснявам Божието слово ,защото е ясно и изчерпателно.

п.п. Творението се нуждае от Създателя си.

Редактирано от Withstand (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
п.п. Творението се нуждае от Създателя си.

Ми аз знам, че съм Богоподобен и значи съм и Създател и Творение. А някои да се е замислял, защо картинките до никнейма наречени "Аватар" са кръстени точно така?

Аватар, т.е. Богоподобен :D

На всички всекидневно ви се втълпява , че сте Богове, ама кой да мисли ;)

Редактирано от npn (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Нещо напоследък не ми върви изобщо.

Преди известно време ми казаха че някой ми е направил магия за заключване на късмета.

Някаква негативна енергия.Това е било преди три години.

Записан съм в отворена книга,не че знам какво означава.Но ми казаха че е ходено при ходжа.И такива неща.

Как се разваля такава магия.И мога ли сам да си я разваля.

Ако някой знае нека да каже,моля?

Ако искаш се свържи с майка ми по скайп - valkanova.bg. Помагала е на доста хора в различни ситуации.

Дано не помислите, че е реклама.

• 4 месеца по-късно...

За да отключиш късмета си съм чувала, че рано сутрин трябва да идеш да отключиш църква.Искам да попитам дали сте чували за това и какъв точно е ритуала?Защото и на мен напоследък въобще не ми върви и не знам вече, какво да правя. :S

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.