Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси, мнения и съвети за Nokia 6120

Featured Replies

Не ти трябва тоя телефон. Същата работа ще я вършиш с 5310... И на него можеш да му сложиш Skype примерно... Ще ти кара повече батерията, няма да ти остават пръсти по целия панел... Особено лятото 6120-ката става егати бубарака :)

• Отговори 194
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не ти трябва тоя телефон.

Същата работа ще я вършиш с 5310... И на него можеш да му сложиш Skype примерно...

Ще ти кара повече батерията, няма да ти остават пръсти по целия панел... Особено лятото 6120-ката става егати бубарака :)

по едно време мислех 5310,но се отказах

сега ще изброя минусите и плюсовете за мене.

-Няма Symbian.

+По-голяма батерия.

-Няма светкавица.

+Че телефона е XpressMusic и има копчета за музиката отстрани.

-Няма 3G.(което ме ядосва)

-Не отваря разни файлове от тип .pdf; xls; ...

Мога да изброя и още неща, но не ми се занимава.

Камерата на 6120 classic има приближение 4х. Виждам, че много го искаш този телефон. Ако можеш да се примириш с бъговете, които ти изброих, телефона би те задоволил. Споменатото от S-U-F-F-E-R също е вярно. Много са го излъскали и е като магнит за отпечатъци, а пък ако са ти потни ръцете... ужас! Но пък не мога да ти кажа "не си купувай него, а си купи еди кой си", защото после току-виж си ме прокълнал нещо :). Сам прецени. И умната! :)

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Камерата на 6120 classic има приближение 4х. Виждам, че много го искаш този телефон. Ако можеш да се примириш с бъговете, които ти изброих, телефона би те задоволил. Споменатото от S-U-F-F-E-R също е вярно. Много са го излъскали и е като магнит за отпечатъци, а пък ако са ти потни ръцете... ужас! Но пък не мога да ти кажа "не си купувай него, а си купи еди кой си", защото после току-виж си ме прокълнал нещо :). Сам прецени. И умната! :)

не не въобще в никакъв случай аз съм много доволен, че ми помагате ами потни са ми ръцете само през лятото зимата даже са ми студени.Искам да попитам дали ако си го бърша с мокри кърпички ще е добре да няма отпечатъци?Благодаря ви много за отделеното ви време.

Достатъчно е да си го избърсваш със сухи кърпички. Мокрите не са за предпочитане, защото повечето имат спирт. Може да се повреди покритието.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

KrIs96, разбирам, на 12 години си, но спести си такива въпроси... Човека в горния си пост казал че става, ти пак питаш същото... СТАВА СЪС СУХИ КЪРПИЧКИ

Във всяка оптика има парцалчета по левче. Това е решението понеже дори сухите кърпички могат да ти направят драскотини, а специално на тази повърхност е неприятно защото всичко се вижда. Ти като отидеш в магазина ще прецениш де. Е51 го дават направо с такова парцалче в комплекта :huh:

извинявайте, че става малко офф топик , но Е51 колко лева варви в магазините без договор ?

не раЗполагам с толкова пари ще остана с 6120 нямам друг избор иначе мислех да си взема SE K800i или SE k770i, но се отказах

по едно време мислех 5310,но се отказах

сега ще изброя минусите и плюсовете за мене.

-Няма Symbian.

+По-голяма батерия.

-Няма светкавица.

+Че телефона е XpressMusic и има копчета за музиката отстрани.

-Няма 3G.(което ме ядосва)

-Не отваря разни файлове от тип .pdf; xls; ...

Мога да изброя и още неща, но не ми се занимава.

PDF и Ексел можеш да отваряш със Сони Ериксон. Има си специални Java Приложения за него, които работят.

Трябва да преглътнеш дизайна обаче.

Функционално и като цени са перфектни, ама в дизайна хич ги няма ;)

Nokia 6120 classic по принцип е без карта памет в комплекта. Иначе 1GB microSD Kingston е 12лв в Кунторов на Раковска.

Ами гледам сега в сайта на Nokia официалния и забелязах това,че екраните на Nokia 6120/6121 Classic са 320х240, а на Nokia 5310 е 240х320.Зачудих се и реших да попитам нали и на 6120/6121 екраните са 240х320?

Редактирано от KrIs96 (преглед на промените)

Не според това което си показал(въпреки че по всички български сайтове пише 240 x 320 пиксела) не е така, въпреки че до сега си мислех че телефони с широк дисплей като Е61 са с такава резолюция.Най добре ще се разбере когато се инсталират приложенията.

Не според това което си показал(въпреки че по всички български сайтове пише 240 x 320 пиксела) не е така, въпреки че до сега си мислех че телефони с широк дисплей като Е61 са с такава резолюция.Най добре ще се разбере когато се инсталират приложенията.

аз го нямам тела и питам тези които са го имали например troi4o и други от форума като са ги инсталирали 240х320 били ли са за екрана точни това питам?

Екранът е с резолюция 240х320 пиксела и е с големина 2 инча. Това, че някъде пише 320х240, е същото. Какво да се разбира от приложения?! Те се правят специално за телефони със Symbian S60v3 и тази резолюция. OFFTOPIC: Обърнахме темата на чат...

аз имам 6120 класик и съм доволен от него...действително има това недоразумение с изключването и после дата си е същата когато си го изключил...и малко се запотява екрана,но не е проблем...хубав е телефона...

вчера го гледах в магазините и ми допадна много.Мисля че ще ми върши голяма работа.Много е як и компактен и цената му мисля че е доста добра за такъв телефон.

Искам да попитам видях в един сайт, че ако си взема друга карта с памет която не е оригинална за Нокиа много засичало и искам да попитам кои са оригиналните карти с памет на Нокиа?

SEK800I 4EVER Честно да ви кажа от NOKIA ---> 1 МОДЕЛ НЕ МИ ХАРЕСВА. + ТОВА ТЕЛЕФОНА SEK800I може да се модва с карта памето до 8 GB само за невроятната цена от 299. лв в Handy + 5 лева доставка 304 с ддс. Това ... доста яко има 2 камери светкавица , автофокус .. разгледайте го

Искам да попитам видях в един сайт, че ако си взема друга карта с памет която не е оригинална за Нокиа много засичало и искам да попитам кои са оригиналните карти с памет на Нокиа?

Оригиналните карти памети на Нокиа са с марка Нокиа :speak: Но те не се продават. Вземи някоя карта на Kingston или SanDisk :nono:

и аз такива щях да си взема обаче в коментарите на този телефон в сайта ТУК е казано че засичат тези карти аз искам да си взема 2 GB дали ще сече ? :speak:

Ако картата е маркова и телефона поддържа дадения обем (със сигурност го поддържа) не би трябвало да сече :P Но все пак попитай някой собственик на този телефон :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.