Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Madonna и благодарности...

Препоръчан отговор

Честит рожден ден любов моя! Не знам дали има смисъл да ти пожелавам каквото и да е, защото всичко каквото ще напиша ще е малко, а и аз не мисля само да ти ги пожелавам тия неща, а и да ти ги давам.Прекалено добър човек си и заслужаваш милиони пъти повече от това, което ти поднасям и искам да ти дам и занапред.За първи път в живота думите не ми стигат, за да опиша всичко, което е вътре в мен и за теб-само за теб мило мое.Доста неща си изписахме в онова време, когато разстоянието ни делеше.Доста неща си обещахме в миговете, когато болката от невъзможността да се гушнем и целунем беше безумно силна и пронизваща.Но всички тези неща, думи и желания са бледо подобие на чувствата вътре в нас, които стават все по силни през времето, което сме заедно. Обичам те Камелия!Това искам да ти кажа и на рождения ти ден.Обичам те милиони пъти повече от онзи миг преди два месеца, когато първата ни мечта стана реалност.Обичам те за това,което си!Обичам те за това, което ще бъдеш и утре!Обичам те където и да си, каквото и да правиш и след 200 години пак ще те обичам.Няма да ти подарявам нищо друго, освен това, което ти подарих преди точно три месеца-подарих ти сърцето, душата и всяка една фибра от тялото ми!Всичко това е твое любов моя!Искам само да си здрава – ти и децата ни прекрасни – а останалите ни мечти ще сбъдваме заедно една по една в следващите малко повече от 142 години (е...някои и след това разбира се). Обичам те стихче мое неразделно! И честит рожден ден разбира се...:-) пп.Благодарностите са за Калдата, защото ако не беше този форум може би никога нямаше да срещна човека, за който съм мечтал и търсил толкова много години. ппп.Нека минат празниците и ще ви сведем до знанието къде, кога и как ще има едно юнашко събиране, за да прочетем някоя книга и да обсъдим новите романи, които са се появили на книжния пазар.Само да си дооправим и дообзаведем къщата, че това ни е на дневен ред... пппп.А бе казах ли ти миличко колко безумно много те обичам... Обичам те най-много на света и както никой никога никой не е обичал.Ти си моя смисъл, ти си моето „утре”, ти си моя живот, ти си ми всичко...Всичко си ми и завинаги! Обичам те! ппппп.Време е за тортата, цветята и целувките... пппппп.Още много мога да пиша ама спирам, че да имате възможност и вие да се изходите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 174
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Честит Рожден Ден и от мен!

Публикувано изображение

Не знам какво да пожелая освен УСПЕХИ!

И честито!По-хубаво от това да те обичат надали има...

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден! Любов няма да ти желая, явно си я намерила. Желая ти много здраве занапред, за да може да осъществите и останалите си мечти :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден пожелавам ти много късмет и здраве (за двама ви) за да можете още много рожденни дни да празнувате заедно :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение Ех, празници, ех любов...все хубави неща.

Честит рождеден ден, много усмивки, слънца в живота ти и любов Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от dindi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден Madonna! Здраве, късмет и много любов! Алгоре, честито и на теб. Нека всички дни са ви като днешния!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, Камелия! Желая ти да си жива, здрава и все така красива ! ....целувки на теб и на другата красавица - МирелаПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уоу Публикувано изображение

Още много мога да пиша ама спирам, че да имате възможност и вие да се изходите.

Ше цвъкнем Публикувано изображение

ЧРД, Камелия! Пожелавам ти безброй щастливи и красиви моменти с хората, които обичаш! И едни прекрасни празници, които да прекараш с тях!

Бъди обичана!

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за милите думи и топлите пожелания...

Алекс,пак ме засрами до безобразие.Добре,че не се червяПубликувано изображение

Обичам те!Дай боже всекиму любов като нашата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 11 месеца по-късно...

Мило, каквото и да ти кажа ще е малко.

Затова тук само ще ти пожелая здраве, а другото ще ти го давам ден след ден още много, много години.

Обичам те!

Честит рожден ден.

:):angry:Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден ,Madonna!

Пожелавам ти здраве,щастие,късмет и любов,нека всяка твоя мечта да се сбъдне.

Публикувано изображение

П.П И баце да те слуша Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз специално влизам да пусна едно поздравче Ч.Р.Д , с пожелание за много здраве и успехи,както на новата работа,така за в бъдеще,а и не само в работата,но и в живота като цяло :):angry:

Песента едва ли ще ти хареса ;) , затова ще кажа просто едно честит рожден ден :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден Кам! Жива, здрава и всичко най-хубаво още дълги години. Нека мечтите ти станат реалност. Да ги стягаш тия двамата убавци, че хич не се мяркат!

Robbie Williams - She is Madonna Ако не ви се слуша интервюто - 1:20

Или така ,само песента

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Madonna!

Първо бъди здрава, после истински обичана

и нека тези две неща те накарат да се чувстваш

истински щастлива.

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито, Ками - желая ти много-много щастие, любов и здраве.Друго с помощта на близките си ще го извоюваш и без това :wors:

Публикувано изображение

Честито.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

С пожелание за много здраве и любовта ви никога да не застива :super:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, красавице !

Публикувано изображение

Бъди много здрава, много щастлива и много, много обичана !

Нека късмета винаги те преследва, а добротата никога не напуска сърцето ти !

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...