Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изненадаме половинката си?

Featured Replies

Няма лошо... Учим младежта как времето не убива романтиката, а само я видоизменя... Важно е да има любов. :)

• Отговори 131
  • Прегледи 58,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз лично не смятам,че купуването на подарък от самия себе си е подарък от друг човек. Дори и парите да са от другия,все пак нали всички пари са общи в едно семейтво (все едно си купуваш и избираш с твойте пари сам ''подарък'').Пък и е друго да бъдеш изненадан,дали ще е нещо което не очакваш или нещо което очакваш ,тайната винаги кара хората да изпитват тръпка ! Пък и смятам,че при сериозна връзка,човека те е опознал достатъчно за да може да ти избере един приятно изненадващ подарък.Най-хубавите подаръци,който аз съм получавал са подаръци с непарична стойност,картички нарисувани от самия човек,написани с негови думи и чувства.Такава картичка цена няма и още много подаръци мога да изброя,който за самия мен са ценни и не бих ги дал дори за пари без значение колко са те . Едва ли ако на един мъж му подарят грим,или на една жена ''бормашина'',биха се зарадвали.Все пак купуваме подарък за половинката си и не бива да мислим егоестично.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Разбира се. Най-важното всъщност е, че любимият се е сетил за теб. От там нататък няма нещо материално, в чиито граници да се остойности любовта. Ако те събуди с целувка и ти честити деня /рожден ден, имен ден, сватбен ден, какъвто и да е важен за двама ви ден/, то вече е повече от достатъчен жест - значиш за някого нещо, заемаш нечии мисли... просто не си сам... Едит - просто, в горните ни постове имаше и леко намигване... :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Не бива да съдим по себе си, хората се радват на какви ли не неща. Повярвай ми, имах колежка която по цял ден ми надуваше главата за коли, чаркове и тем подобни. Душа на автомонтьор с две думи, така че... Темата е забавна.

Разбира се. Най-важното всъщност е, че любимият се е сетил за теб. От там нататък няма нещо материално, в чиито граници да се остойности любовта. Ако те събуди с целувка и ти честити деня /рожден ден, имен ден, сватбен ден, какъвто и да е важен за двама ви ден/, то вече е повече от достатъчен жест - значиш за някого нещо, заемаш нечии мисли... просто не си сам...

Едит - просто, в горните ни постове имаше и леко намигване... :)

Забелязах,но понякога има и капка истина в шегите. Изразих мнението си,защото почти всекидневно в ежедневието си ,се сблъсквам с хора,който мислят само за себе си и използват жените си.Подаряват неща,който те ще ползват и се хвалят пред другите'' аз купих на женатаа''... А всъщност са го купили за себе си.Тигани,тенджери,печки и т.н ,това са неща който ще бъдат ползвани от семейството ти,това според мен не са подаръци. Незнам защо,но главно мъжете ,правят такива мизерий. Освен това не бих нарекъл тези същества истински ''мъже'' след като използват половинките си, единствено защото знаят,че без тях и гащи няма да могат да си купят,освен това са ''голи и големи'' .Извинявам,се за леко грубото изказване,но истината е такава ,груба.

Уиш . Исках кажа,че ако си опознал човека с когото си,можеш да му избереш подарък,който да го зарадва без значение какви са интересите му.Ако ще и кораби,самолети и т.н да харесва една жена,това няма значение когато подаръка е свързан с това и би я направило щаслива.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Кво не ми харесваш на решението ся, а?! Купувам си нещо, за което иначе би ми се досвидяло да дам толкова пари и хем аз съм доволна от подаръка, хем той е изненадан... щото като му покажа какво ми е подарил... го изненадвам... :shy11:

С един куршум - три заека. :ph34r:

Напротиф, харесах го! Определено го харесах. Но! Това е само една трета от пътя на една обикновена жена, към ранга на светицата. По-важните две трети са готвенето и спокойствието. Мхм...

Разбира се. Най-важното всъщност е, че любимият се е сетил за теб. От там нататък няма нещо материално, в чиито граници да се остойности любовта. Ако те събуди с целувка и ти честити деня /рожден ден, имен ден, сватбен ден, какъвто и да е важен за двама ви ден/, то вече е повече от достатъчен жест - значиш за някого нещо, заемаш нечии мисли... просто не си сам...

Едит - просто, в горните ни постове имаше и леко намигване... :)

Разбира се, че точно това е най-важното, а че е бормашина, на коя жена и пука, защото гащата ще се скъса, колието ще се скъса, а с бормашината, ехе, работа ще се върши, пък и след това остава. И никакво намигване, това е истина ви казвам. Мхм...

Не бива да съдим по себе си, хората се радват на какви ли не неща. Повярвай ми, имах колежка която по цял ден ми надуваше главата за коли, чаркове и тем подобни. Душа на автомонтьор с две думи, така че...

Или пък е искала да се хареса на такъв :ph34r:

Напротиф, харесах го! Определено го харесах. Но! Това е само една трета от пътя на една обикновена жена, към ранга на светицата. По-важните две трети са готвенето и спокойствието. Мхм...

:) Човек, който живее с мен, забравя значението на думата спокойствие.

Само заради това няма да стана светица... Иначе всичко друго ми е компле... :ph34r:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Подаряват неща,който те ще ползват и се хвалят пред другите'' аз купих на женатаа''... А всъщност са го купили за себе си.Тигани,тенджери,печки и т.н ,това са неща който ще бъдат ползвани от семейството ти,това според мен не са подаръци. Незнам защо,но главно мъжете ,правят такива мизерий.

Щот са мъже

много бил убав тоз тиган, не ти ли аресва -

неееее, готви си ти в него, яж си сам форевър, даже и не е тефлонов бе тъпанарино

:beat:

:) Човек, който живее с мен, забравя значението на думата спокойствие.

Само заради това няма да стана светица... Иначе всичко друго ми е компле... :ph34r:

Хъхъхъ, знаех си аз. Не само моето злато се римува със злото...

И аз съм мъж,всъщност съм момче и се възприемам като момче,но знам че съм много повече от такива ''мъже'',жалко за жените който са им роби,роби който защитават и умират за господарите си ,който даже и не работят с ясната им изказана преценка ''Аз си знам цената,да не съм луд да работя за 300 лева''.

Или пък е искала да се хареса на такъв :ph34r:

В интерес на истината искаше да се хареса на мен, но това е друга тема. :D

Уиш . Исках кажа,че ако си опознал човека с когото си,можеш да му избереш подарък,който да го зарадва без значение какви са интересите му.Ако ще и кораби,самолети и т.н да харесва една жена,това няма значение когато подаръка е свързан с това и би я направило щаслива.

Разбрах те много добре, аз просто влязох в темата не толкова сериозно. ;)

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

В интерес на истината искаше да се хареса на мен, но това е друга тема. :D

Мдам, остава въпроса, що си е помислила, че така ще ти се хареса? Щури хора...

Предложение за брак!!

http-~~-//youtu.be/pnVAE91E7kM

Да разтопиш сърцето на една жена не е лесно. Никога не е било и никога няма да бъде.

Но,има хора, които знаят как да го направят.Вижте това грандиозно предложение за брак,

което разтопи сърцата на всички романтични души и набра рекордна популярност.

• 3 седмици по-късно...

И аз съм мъж,всъщност съм момче и се възприемам като момче,но знам че съм много повече от такива ''мъже'',жалко за жените който са им роби,роби който защитават и умират за господарите си ,който даже и не работят с ясната им изказана преценка ''Аз си знам цената,да не съм луд да работя за 300 лева''.

Предимствата да си жена. Цели 37!

1. Живееш по дълго.

4. Оставят те да минеш първа и ти отварят вратата.

6. Не си длъжна да ходиш на работа със сако и вратовръзка.

11. Нямаш проблем ако си ниска.

16. Можеш да натовариш целия си гардероб в куфари, нали той ще ги носи.

17. Ако се омъжиш и се разведеш половината е за теб.

22. Ако той те удари е педал, а ако ти го удариш е самозащита.

25. Красива и интелигентна жена буди възхищение, а красив и интелигентен мъж не съществува.

32. Жените хомосексуалистки не се забелязват, за разлика от мъжете хомосексуалисти.

34. Жените могат да лъжат по добре от мъжете.

36. Нямаш нужда да се притесняваш за „размера”.

37. Ако забременееш вината е негова.

Това пък защо го постна като цитираш моя коментар ? Давай директно ;)

32. Жените хомосексуалистки не се забелязват, за разлика от мъжете хомосексуалисти.

Много зависи, ако знаеш колко мъже има, които никога няма да разбереш, че са хомосексуалисти ;)

34. Жените могат да лъжат по добре от мъжете.

Краткият ми житейски опит е доказал, че мъжете лъжат не по-малко и не по-зле от жените...

36. Нямаш нужда да се притесняваш за „размера”.

Много добре знаем за частта на жените, която трябва да е с доста големи размери.. ;)

Много добре знаем за частта на жените, която трябва да е с доста големи размери.. ;)

Плюс,плюс :D Съгласен на 100 % :whist::wors:

Джордж Майкъл - Искам Секс С Теб

http-~~-//vbox7.com/play:1de16ff0

Kings Of Leon - Sex On Fire

http-~~-//vbox7.com/play:084b5c8e

Кога и как жената иска секс

Редактирано от agr (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Ще питам и аз, макар че съм доста горд мъж.

С една колежка се сваляме от 1 месец има силно взаимно привличане, но все още не мога да я убедя да бъде с мен.

Мисля си за някакъв подарък евентуално за 14ти Февруари (Аз тогава празнувам Трифон Зарезан) но е символичен ден. Та какво мога да и взема на което да се зарадва много и да омекне.

Тя е малко мъжко момиче. Обича Метъл, Лов, Риболов, Коли, Кучета и така нататък и така нататък.

Забелязвам че носи доста синжирчета с дрънкулки, но не съм много сигурен дали и аз нещо подобно да и подаря.

Мислех си за нещо такова по-нестандартно ->

Публикувано изображение

Или http://www.koledni-podaraci.com/medalioni-za-padarak/163-vliuben-podarak-za-jena.html

Според вас как мислите ?

• 1 месец по-късно...

Запиши любимите й песни на диск, покани я у тях и й подари нещо малко и сладко, ако можеш сам да направиш нещо като колаж с ваши снимки например или нещо пухкаво с панделка и така... и шоколад задължително! :)

Не знам дали изобщо си и подарил нещо за Свети Валентин, но ако наистина толкова я обичаш трябва да и го покажеш(и ако не си и го казал да го кажеш)

Примерно на 15 години, момичетата оценяват романтиката, комплиментите и подаръчетата....А вие тъй като сте малки не можете да излезете на романтична вечеря, така че като излезете на среща, можеш да и вземеш колие във формата на сърце и да го опаковаш хубаво(не да и покажеш и да и го закачиш). Тъй като момичетата на тази възраст се изненадват от всичко и го приемат за голям жест, можеш просто да и купиш няколко рози или да я изненадаш  със някой червен балон....просто трябва да бъдеш креативен. А ако я познаваш добре ти ще знаеш какво ще я изненада най много...

• 2 месеца по-късно...

Няма нищо по-хубаво за подарък от нещо направено собственоръчно и с много любов :) Ако от другата страна стои правилният човек, няма как да не го оцени :) и повярвай ми, много ще се зарадва.

• 8 месеца по-късно...

Няма нищо по-хубаво за подарък от нещо направено собственоръчно и с много любов :) Ако от другата страна стои правилният човек, няма как да не го оцени :) и повярвай ми, много ще се зарадва.

напълно съм съгласен стига да не е някой материален човек щото доста такива се срещат на последък , но ако е правилният човек ще се зарадва на всичко защото знае че е от сърце

• 2 седмици по-късно...

Когато аз бях на 15, тогавашното ми гаджеми подари диск с песни,любовни, негови любими, на които се сещал за мен, спомянам си, бях много впечатлена :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.