Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изненадаме половинката си?

Featured Replies

Едно BMW магазинско би свършило добра работа на първо време, много ще му се радва. На мене сегашната ми приятелка и остават два месеца да навърши 16 и само за кола ми надува главата. Явно на тая възраст само коли в главите им на жените. Все се измъквам с това че няма книжка ама не знам до кога.

• Отговори 131
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди три години един приятел подари на гаджето си изкуствена роза,на която цвета като го дръпнеш се разваляше-беше червена прашка.Но сега незнам къде ги има тези работи-най-вероятно в магазини с луксозно бельо.Прашка оформена като цвят на роза-на мен ми се видя много яко

Аз ли съм назад с материала или какво, не се обиждай но нямам и аз кой знае колко опит. Мисля че не е нужно да купуваш нещо много скъпо все пак сте в много "напреднал" етап, "цели" две седмици. Мисля е по-важната част ще е поднасянето му, т.е. трябва да измислиш нещо запомнящо се, подаръкът си е подарък най-важната част.. Но поднасянето е другите 40% това е мен мнение, но трябва да имаш в предвид, че с моят опит може да се каже че греша. Трябва да измислиш нещо романтично на жените(момичетата) им харесва романтиката. Освен че трябва да и дадеш подарък трябва да го направиш така, че да не забрави за него. Това може да стане по няколко начина ще ти дам няколко предложения, не е нужно да се съгласяваш, а са просто идеи. Завеждаш я на някое място, което и харесва(като пример където сте се срещнали за първи път, където сте се целунали за пръв път, където сте се събрали преди 2 седмици и така.. така). Преди това може да си оставил там букет с цветя, ако е възможно измисляш какво да и кажеш, трябва да е нещо умно и най-важното да и хареса и още по-важното да се разчуства. След което и даваш подаръкът. Надявам да съм помогнал успех и на двамата..

Ем моляви аре даите малко хелп защото сме по на 15 16 години и така ние вече ходим от 2 седмици а ужасно много се обичаме всеки ден се виждаме и вечер говорим по 2 часа.Но има и друго все пак това е момиче и то се нуждае от подарък!

ЕМИ МОМЧЕТА КАЗВАЙТЕ КАКВО ДА КУПУВАМЕ!

А МОМИЧЕТА КАЗВАЙТЕ КАК ВИ СЕ СТРУВАТ ИДЕЙТЕ!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако си хареса нещо, докато се разхождате, купи й го, стига да имаш възможност, или я изненадай по-късно. (Не го прави твърде често! Публикувано изображение )

Ако и след година-две все още сте заедно, подари й секс маратон... :speak:

ПП. Тези съвети можеш да използваш и за следващите си гаджета. Ако нещо не се получи, значи не си хванал подходящото...

Аз на бившата за 1 месец и подарих една кутийка за бижута(за бъдещите бижута Публикувано изображение ) и едно кристално сърчице вътре

с едно цвете във вазичка. Резултата беше покъртителен демек хареса го много и после...

Ако си хареса нещо, докато се разхождате, купи й го, стига да имаш възможност, или я изненадай по-късно. (Не го прави твърде често! Публикувано изображение )

Ако и след година-две все още сте заедно, подари й секс маратон... :P

ПП. Тези съвети можеш да използваш и за следващите си гаджета. Ако нещо не се получи, значи не си хванал подходящото...

Недейте така да говорите , че ще почна и аз да го поразубедя за някой неща .

Подари и нещо е толкоз скъпо . Времето ще покаже колко ще сте заедно . След време се подаряват по-скъпо и така .

Упсех :huh:

• 4 седмици по-късно...

Точно си мислех какво ще й купя за коледа.Ще ви помоля да ми помогнете като се има в предвид че тя е сантиментална и сигурно и на голям подарак ще се зарадва.НЗ!! Тук съм в заданена улица. Публикувано изображение

На мен като бях млада 14-15 :wors: ми беше подарил моя приятел едно плюшено зайче и беше му сложил сребърна гривна на вратлето обаче аз каквато съм кьорава чак след два дена я забелязах на врата на зайчето, той не ми бил казал за да бъде изненада а пък аз се чудя какъв е тоя заек с тия ланци Публикувано изображение Иначе като идея е добро само момичето да не е наблюдателно колкото мен :D

Ха идеята със зайчето ми допада,то независимо какво ще е винаги е от сърце.Мерси.

Ем моляви аре даите малко хелп защото сме по на 15 16 години и така ние вече ходим от 2 седмици а ужасно много се обичаме всеки ден се виждаме и вечер говорим по 2 часа.Но има и друго все пак това е момиче и то се нуждае от подарък!

ЕМИ МОМЧЕТА КАЗВАЙТЕ КАКВО ДА КУПУВАМЕ!

А МОМИЧЕТА КАЗВАЙТЕ КАК ВИ СЕ СТРУВАТ ИДЕЙТЕ!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако не бяхте на толкова години щях да ти препоръчам нещо, ама...

Плюшена играчка с някоя верижка е много готино ;) Ама я питай дали харесва сърчица.. че има и такива (като мен)..които не харесват на верижки и гривни да има сърчица.

Харесва сърца,но има едно сърчице вече на врата,имаше линк даже на подобно тук в темата видях,искам да е нещо специално аз горе дол съм го измислил,иначе няма да откажа на някои савет.

Редактирано от an7hony15 (преглед на промените)

Книга с рецепти или готварски курс Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това според мен е една огромна услуга, която ще се оцени едва по-късно...

Книга с рецепти или готварски курс Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

По-дебела :)че да те удря с нея по главата по-добре Публикувано изображение

Тя, че по-късно ще оцени... ще оцени, спор няма.. ама до тогава ще е изгорила още 10 такива книжки в печката Публикувано изображение

По-дебела :)че да те удря с нея по главата по-добре Публикувано изображение

Добре, че поясняваш, Док...че има и такива като мен.. който приемат много двусмислено :ph34r:
Публикувано изображение това с книгата е мн яко,ми по скоро на мен бих си взел някоя готварска книга,мисля си нещо малко и от сърце то това е най-важното мисля.Мислех си да и подаря нещо мое което значи мн за мен,мисля че ще го уцени.Как мислите?

Публикувано изображение това с книгата е мн яко,ми по скоро на мен бих си взел някоя готварска книга,мисля си нещо малко и от сърце то това е най-важното мисля.Мислех си да и подаря нещо мое което значи мн за мен,мисля че ще го уцени.Как мислите?

Що бе книгата показва, че мислиш за бъдещето Публикувано изображениеПубликувано изображение

А за второто - зависи колко е сантиментална. На мен мъж ми е подарявал подобно нешо и въпреки, че подаръка му беше прекрасен все надзъртах аджаба дали няма още нещо, което да ми се полага :yanim: Лелелле тва жените сме ужасни експлоататори...Честно казано не знам кво ти е толкова чудно една жена може да бъде зарадвана по хиляди начини - тоне са бижута, сувенири, плюшки...и т.н

Ако си гъстак с приятелките й, що не ги разпиташ по въпроса? Публикувано изображение

Еми да мога да ги разпитам,но да се надяваме да не ме издънат.Иначе е мн сантиментална.

Класиката в жанра е чехлички и вибратор.

Разяснявам. Ако не й харесат чехличките, да се е.. в г...

Не целя да те засегна francuzoicheto. Малко да разчупим обстановката. ;)

или пък четка за зъби и самобръсначка (да си измии зъбите и да си обръсне мустака) ... това подарих на едно момче в пети клас, смятайте какво грубо лапе съм била ;)

по темата: наблюдавай я, ако видиш, че си хареса някоя джунджурия докато се разхождате и я вземи, след като и я дадеш, ще е много доволна, че обръщаш внимание на тези неща...

Точно си мислех какво ще й купя за коледа.Ще ви помоля да ми помогнете като се има в предвид че тя е сантиментална и сигурно и на голям подарак ще се зарадва.НЗ!! Тук съм в заданена улица. Публикувано изображение

аз съм момиче, но миналата година подарих страхотен подарък на приятел, който му хареса адски много и би ми харесал и на мен:

направих диск с любими мои песни, като на обложката не сложих оригиналните заглавия, а част от текста на песента, който искам да използвам като послание към него... можеш да го направиш заглавията и във вариант на свързан текст... песните които аз използвах и текстовете които взех от тях бяха:

Nikelback - how you remind me This five words in my head scream are we having fun yet? , Sarah Connor - skin on skin This is how it should begin... skin on skin, Soehne Mannheims - zurueck zu dir Ich brauche gar nichts, wenn am Ende ich ein wenig von dir hatt, Xavier Naidoo - sag es laut ...sag es laut... , Soehne Mannheims - wenn du schlaefst deiner Nahe sein, John Secada - just another day How can you stay away so long? , Lenny Kravitz - Believe in me I will sacrifice to find paradice, but I need to know that you're behind me, Lenny Kravitz - Again All of my life where have you been? , 3 doors down - Landing in London When the night falls in around me, I don't think I'll make it trought... I'll use your light to guide my way, 'cuz all I think about is you...

Харесва сърца,но има едно сърчице вече на врата,имаше линк даже на подобно тук в темата видях,искам да е нещо специално аз горе дол съм го измислил,иначе няма да откажа на някои савет.

Купи и нещо сладко...ама не за ядене :P

Еми да мога да ги разпитам,но да се надяваме да не ме издънат.Иначе е мн сантиментална.

Твърде вероятно е да те издънят. Моят съвет - нула доверие на приятелките й.

Или ще те издънят, или ще ти кажат някаква абсолютна глупост. Нещо, което изобщо няма да й хареса.

Разбира се, има /може да има/ момичета, които са й наистина близки - и на които може да се има доверие - но вярвай ми, няма как да знаеш кои са. Защото най-вероятно още и тя не знае кои са и не може да ги различи.

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Е няма да ги питам най много да ми дадат някои тъп съвет и те. Публикувано изображение Ще помисля на някои предложения дето вие казахте и нещичко от мен ще си добавя.

• 2 седмици по-късно...

Видях цялата тема. :) Най-много ми хареса идеята за синджирчето и после дето трябва да я цункаме... Романтика голяма, но определено за мене е много подходяща идея. Ще го пробвам! ;)

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Здравейте ! Спешно се нвдая от помощ . С приятелят ми след 2 седмици правим 1 година и много бих искала да направя нещо специално послучай този повод . Той си пада по всякакви изненади и подаръчета , но в момента нямам никаква идея , по какъв начин да го изненадам Публикувано изображение Моля Ви помогнете ми , защото деня наближава , а аз не съм измислила нищо . Благодаря Ви предварително за помощта !!! :)

Редактирано от Pepi_18 (преглед на промените)

Правила за ползване на форумите

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.