Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изненадаме половинката си?

Featured Replies

Да добява и аз един Публикувано изображение

Книга с рецепти или готварски курс Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това според мен е една огромна услуга, която ще се оцени едва по-късно...

Да сте чували за подобни курсове (готварски) във Варна организирани от някоя Джулия Чайлд? Имам предвид забавни и неангажиращи, от типа на показаната в "Хич", ако сте гледали филма. Сещате ли се.

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 131
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да добява и аз един Публикувано изображение

Да сте чували за подобни курсове (готварски) във Варна организирани от някоя Джулия Чайлд? Имам предвид забавни и неангажиращи, от типа на показаната в "Хич", ако сте гледали филма. Сещате ли се.

То аз обичам да готвя.

Ама приятелката ми мрази :) направо да готви.

Сакън ще си равали манкюра :whist:

• 1 месец по-късно...

Моята приятелка бе много очарована от подаръкът,който и направих. В Пловдив на пешеходният мост в началото има едно фото(забравих му името) И така де харесах една възлавничка (с формата на сърце,бяла,с червени дантели,в средата избрах наша снимка). Много е оригинално,именно затова го избрах! Мисля,че много и хареса,пробвайте и вие :D

Според зависи - ама все пак мисля че подаръците за душата радват най-много - ако запознаете половинките си с третинките ви - със сигурност половинките ще останат изненадани.

• 4 месеца по-късно...

Аз бух се зарадвала на ексурзия в чужбина :D най-малкото поне до Гърция

ахъъъъъъ аз на едно ярисче с шофьорче в комплект :rolleyes:

ахъъъъъъ аз на едно ярисче с шофьорче в комплект :rolleyes:

Много малък тоя Ярис бе - дай нещо по-голямо :D

.., че аз няма са да избивам комплекси бре и малкото ми стига..

• 8 месеца по-късно...

Еми според мен вземи и подари нещо което никои друг няма да и подари , може да е и едно цвете но и го подари от сърце , а честно да ти кажа ако и подариш дори една малка гривна (примерно) може би ще реагира по същия начин но ... ти решаваш !

Редактирано от aaster (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Аз като искам да изненадам благоверната си, и подарявам бормашина, зеге или подобна джажа... От радост и възторг, тя губи ума и дума и спира да ми говори. Разбира се, след време започва да чурулика отново, но аз вече съм излезнал едни гърди напред. 1. Мислил съм за нея. Подаръка е налице, заедно с опаковката и посвещението. 2. Починал съм си хубаво. Два дена тишина, хич не са малко. 3. Купил съм си необходимият ми инвентар, така да се каже на половин цена. Мхм...

• 2 седмици по-късно...

Аз като искам да изненадам благоверната си, и подарявам бормашина, зеге или подобна джажа... От радост и възторг, тя губи ума и дума и спира да ми говори. Разбира се, след време започва да чурулика отново, но аз вече съм излезнал едни гърди напред. 1. Мислил съм за нея. Подаръка е налице, заедно с опаковката и посвещението. 2. Починал съм си хубаво. Два дена тишина, хич не са малко. 3. Купил съм си необходимият ми инвентар, така да се каже на половин цена. Мхм...

О, това е стара идея. Но си голям късметлия с тези два дни..... :D

:lol6: :lol6: И моя човек ми подари преди няколко години подобен подарък....ама му излезе през носа.Взех си подаръка и си го прибрах при най съкровенните неща(нали ми е подарък от любимия) и всеки път като му трябваше му струваше доста усилия за да го получи,а докато го ползваше му висях на главата и му давах "съвети"как да го ползва.Повече не ми е правил подобни подаръци.Лечението беше успешно още в началния стадий.

хаха и на мен един ми подаряваше тенджури, ренде някакво си, картофобелачка

ама и имах един дето бельо ми подаряваше, дрешки, парфюмчета, козметика

познайте кой остана за дълго

:D

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zcebkOcrmsQ

Изненадай половинката си

http-~~-//www.vbox7.com/play:080adb3d

:lol6: :lol6: И моя човек ми подари преди няколко години подобен подарък....ама му излезе през носа.Взех си подаръка и си го прибрах при най съкровенните неща(нали ми е подарък от любимия) и всеки път като му трябваше му струваше доста усилия за да го получи,а докато го ползваше му висях на главата и му давах "съвети"как да го ползва.Повече не ми е правил подобни подаръци.Лечението беше успешно още в началния стадий.

:lol6: :lol6: Крадла :P Не стига, че любимият ти е мислил за теб, а ти си му скрила играчката :shock11: Толкова малко ли го обичаш :no-no: Така да провалиш пъкления му план :mad: И то за какво - за едната поука :huh: Пък аз си мислех, че само моята жена е зла...

Малии... :) Смел, смел човек! И зъл :D

Пък аз си мислех, че само моята жена е зла...

Пфу, щом след горното не са те намерили в найлонов чувал на някое бунище, нарязан с зеге-то, си е направо цветенце. На зла круша - зъл прът :D

Аз сега ще подаря на милото една кафе машина от тия дето мели и прави сама кафе - така няма да се мъчи, като ми прави кафето :tongue2: .

(пък и тя отдавна си иска таквоз...)

Редактирано от flare (преглед на промените)

ахъъъъъъ аз на едно ярисче с шофьорче в комплект :ph34r:

Мдаа..... а беше време, когато човек и с една малка книга можеше да те направи щастлива :

Книга с рецепти или готварски курс

Това според мен е една огромна услуга, която ще се оцени едва по-късно...

:shy11:

:lol6: :lol6: Крадла :P Не стига, че любимият ти е мислил за теб, а ти си му скрила играчката :shock11: Толкова малко ли го обичаш :no-no: Така да провалиш пъкления му планИ то за какво - за едната поукаПък аз си мислех, че само моята жена е зла...

:ohmy: С жена ти сме умни и интелигентни,а не зли...Та...вие с моя сте....късметлии(едва го написах ).И не съм толкова безсърдрчна :( ...че да му скрия играчката,а му я давах,когато се държи добре и внимавах да не се удари.. .Боже ти ме изкара светица :shy11: .."за една поука"никога не съм правила нищо!Ползата ми е голяма - след този случай подаръците ми винаги са страхотни и специално за мен :) .

Редактирано от Apoli (преглед на промените)

Много малък тоя Ярис бе - дай нещо по-голямо :)

... шофьора ще компенсира... :P

След първите съвместни романтични години и съответни подаръци, явно при всички нещата леко се неглижират и започваме да подаряваме на половинките си практични неща, които всъщност повече са необходими на нас самите в ежедневието. У нас разрешихме „проблема” като се разбрахме всеки да си купува за себе си това, за което самият той не би се охарчил, но с радост би си го позволил от името на половинката си. Аз обикновено си правя малки и благородни подаръчета, за да не обидя любвеобилността и щедростта на половинката си… и все са ми от и на сърце. :)

:ohmy: С жена ти сме умни и интелигентни,а не зли...Та...вие с моя сте....късметлии(едва го написах ).И не съм толкова безсърдрчна :( ...че да му скрия играчката,а му я давах,когато се държи добре и внимавах да не се удари.. .Боже ти ме изкара светица :shy11: .."за една поука"никога не съм правила нищо!Ползата ми е голяма - след този случай подаръците ми винаги са страхотни и специално за мен :) .

Моите подаръци също са само за мен и много ми харесват :D

След първите съвместни романтични години и съответни подаръци, явно при всички нещата леко се неглижират и започваме да подаряваме на половинките си практични неща, които всъщност повече са необходими на нас самите в ежедневието.

У нас разрешихме „проблема” като се разбрахме всеки да си купува за себе си това, за което самият той не би се охарчил, но с радост би си го позволил от името на половинката си. Аз обикновено си правя малки и благородни подаръчета, за да не обидя любвеобилността и щедростта на половинката си… и все са ми от и на сърце. :)

Остава да кажеш, че му готвиш вкусно и редовно, и че не му пилиш като забрави рождения ти ден, и ще те пишем у светиците. Мхм :D

Остава да кажеш, че му готвиш вкусно и редовно, и че не му пилиш като забрави рождения ти ден, и ще те пишем у светиците. Мхм :D

Кво не ми харесваш на решението ся, а?! Купувам си нещо, за което иначе би ми се досвидяло да дам толкова пари и хем аз съм доволна от подаръка, хем той е изненадан... щото като му покажа какво ми е подарил... го изненадвам... :shy11:

С един куршум - три заека. :ph34r:

Не ви ли е срам да сте толкова непоносимо практични? На всичкото отгоре се намирате в тийн раздела и разбивате най - нагло представите на младежта за романтика. Ааа, ще се развъртя със сопата! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.