Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изненадаме половинката си?

Featured Replies

Да ви се похваля какво взех ;)Сърчицето и ето как го бях опаковал :)

post-128671-1199372466_thumb.jpg

• Отговори 131
  • Прегледи 58,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ви се похваля какво взех :wors:Сърчицето и ето как го бях опаковал :wors:

хареса ли и ? Не се и самнявам Публикувано изображение

Да ви се похваля какво взех :wors:Сърчицето и ето как го бях опаковал ;)

Е, много се радвам, че сме помогнали :wors: Сърчицето е много хубаво, а и опаковката е красива. искам да ти кажа, че най-важното е един подарък (независимо на кого го правиш) освен да е хубав, есетствено, е и да е добре опакован, защото това показва загриженост един вид, означава, че не е нещо купено набързо, а с желание и любов. :wors: например за японците даже опаковката е по-важна от самия подарък, те много държат да е красиво опкаован, пък дори да е нещо, направено собственоръчно от теб.

Надявам се да си спазил и сценария Публикувано изображение който ти казах.

Е, много се радвам, че сме помогнали :wors: Сърчицето е много хубаво, а и опаковката е красива. искам да ти кажа, че най-важното е един подарък (независимо на кого го правиш) освен да е хубав, есетствено, е и да е добре опакован, защото това показва загриженост един вид, означава, че не е нещо купено набързо, а с желание и любов. :wors: например за японците даже опаковката е по-важна от самия подарък, те много държат да е красиво опкаован, пък дори да е нещо, направено собственоръчно от теб.

Надявам се да си спазил и сценария Публикувано изображение който ти казах.

Еми горе дол го спазих хаха,не правех това което сърцето ми казваше за добре ;) е японците нямат равни порсто иначе добре се получи мн се кефа :wors:

Здравейте ! Спешно се нвдая от помощ . С приятелят ми след 2 седмици правим 1 година и много бих искала да направя нещо специално послучай този повод . Той си пада по всякакви изненади и подаръчета , но в момента нямам никаква идея , по какъв начин да го изненадам Публикувано изображение Моля Ви помогнете ми , защото деня наближава , а аз не съм измислила нищо . Благодаря Ви предварително за помощта !!! :)

Изпрати му sms с текста - знам всичко !!!!! Как можа??? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Изпрати му sms с текста - знам всичко !!!!! Как можа??? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако му прати такъв смс, може и да се случи нещо, което не бива да се случва...или най-много да се скарат, ако той не си пада разбран!

По-добре измисли нещо, което не сте правили с него и го направете за първи път, нещо от сорта на: разходка някъде, където не сте ходили или вечеря някъде където никога не сте били!Знам ли ти по-добре го познаваш трябва да знаеш какво ще му хареса?

Ако стигнете до фаза интимност-легло посипано с листенца от рози.

Аромата ще го омае,красотата... Публикувано изображение

oooo харесва ми пак да съм в калдата :) направих малка паиузичка от няколко месеца! тааа по темата.. :) като момче .. мнението ,което мога да дам малко се дублира: 1-во стигнали ли сте ниво интимност ... ,ако не сте стигнали ... ето подходящ момент за това! 2-ро ,ако сте стигнали вече ,че даже и минали това ниво и няма да е кой знае каква изненада тогава може да се пробва примерно нова поза:) или да се икспериментира нещо. Ако пък изобщо нямаш намерение да е обвързано със секса(което не е задължително ест) може хмх щях да предложа да предложа да скочите с бънджи,но то зимата е малко хладничко. Хижа! Разходка в планината :) ,ако си пада тип турист много ще му хареса като там в момента е много красиво заради снега.. дърветата и всичко като цяло и на фонът на всичко това вие се замервате със снежни топки или се пързаляте :) няма да остане разочарован!

• 2 седмици по-късно...

Трябва да е нещо, Да кажем, разходка някъде, Хижа! Публикувано изображение

Подари му нещо което ще му хареса и ще му стой за спомен и когато погледне този предмет винаги да си спомня за тебе!! (Така направи каджето ми!!Подари ми едно сладко котенце което стой до компютърат ми и винаги като го погледна и се сещам за нея!Е не,че постоянно не мися за нея де! ) :P

Редактирано от *RoBo* (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

кой е най- подходящият подарък послучай 1 година с гаджето????

Една екскурзийка до Гърция или Турция например. Може и по-далеч, зависи от възможностите.
  • 2 седмици по-късно...

Кутийка за бижута,в която да и сложиш някаква дрънкулка сърчице или нещо таковка,а може и дамска чанта да и купиш,но да е някаква мъничка с мъниста,а гаджето ти на колко е години? ;)

А също за подарък става нейна снимка с някакъв надпис от стихотворение или песен,или нещо ,което искаш да и кажеш(обичам те!..например) На една приятелка приятелят и й беше подарил картина с нейния лик.Беше дал снимката й на художник :offtopic_s: Това съшо е много романтично и мило.... (А снимката,впрочем,трябва да е с хубава рамка по възможност) И наистина много е важно как и къде ще й поднесеш подаръка,защото това се помни за цял живот!

Редактирано от goshetoo (преглед на промените)

попринцип не мислиш ли,че две седмици са малък пориод от време и едвали сте се опознали дотолкова,че и да си мислите,че се обичате.все пак сте и на 15,16 години и няма защо да се претеснявате,защото още колко много гаджета ще смените на представа си нямате.не се впрягайте много защото все някога приказката ще свърши и дори е възможно едно здравей да не си казвате когато се засечете на улицата.но все пак по темата:купи подарък,който на теб ти харесва и мислиш,че ще бъде одобрен от половинката ти и се наслаждавайте на приятната емоция.никой не може да ти каге точно какво да купиш така че следваи единствено интуицията си.това бих те посъветвала.и дано да има резултат.

• 1 година по-късно...

Зависи кво харесва мацката.И не забравяй прави се на гъзар. Публикувано изображение

Зависи кво харесва мацката.И не забравяй прави се на гъзар. Публикувано изображение

Най-тъпия съвет, който съм чувала. Момичетата не харесват момчета, които се праят на гъзари!

Пусни му ес ем ес с "Обичам те"....и сърчице.. Публикувано изображение

Може да и купиш цвете, роза например, ако е романтичка (каквито са всички момичета с изключение на мен Публикувано изображение ) ще и хареса много. Успех!!!

Уау, номерът е страхотен браво!!! Май имаш голям опит с тия неща. :baby:

• 3 седмици по-късно...

.... с номера: 'имаш нещо на косата , а ... то розичка било , заповядай' + бърза целвка по бузата :)

• 3 месеца по-късно...

.... с номера: 'имаш нещо на косата , а ... то розичка било , заповядай' + бърза целвка по бузата :eek:

уу ама това е хитро ;) ще го изполвам

+1

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

Лесно може да изненадате половинката си...Ако все пак не успявате да пожънете успех с изненадите , замислете се добре, дали всъщност това не е заради усилията ви, насочени към третинката или пък към четвъртинката...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.