Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Е, халал да ти е Саша тогава...

Химна на България да му попе и на него :rolleyes:

Не й оспорвам спортните постижения :blink:

Поведението и в къщата не ме кефи. Но ... факт е, че парите й ще бъдат повечко...

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не й оспорвам спортните постижения :blink:

Поведението и в къщата не ме кефи. Но ... факт е, че парите й ще бъдат повечко...

За момента не са...парите и не са повече от тези на Саша, но трябва да бъдат. Принципно...и има защо да е така !

А това, до колко те кефи поведението и в къщата, е друг въпрос. Мен Ме накефи максимално ! :rolleyes:

чудя се може ли нормални хора да гледат подобни циркове виповете в къщата хаха тия са випове защото има пред кой да им минават номерата

чудя се може ли нормални хора да гледат подобни циркове

виповете в къщата хаха

тия са випове защото има пред кой да им минават номерата

А, че това си е лично твое мнение...това е друг въпрос, нали ?! Публикувано изображение

Що питаш, като има кой да ти отговори - аз гледам. И.... ?

Що питаш, като има кой да ти отговори - аз гледам. И.... ?

И аз, и други - ама не си признават :rolleyes:

И аз, и други - ама не си признават :rolleyes:

Абе ти па, тикво такава...що пък да се признават :blink:

Дребните неща не се броят, ама...карай, ще си гледаме и ще си пращаме тъпи смс-си Публикувано изображение

Абе ти па, тикво такава...що пък да се признават :rolleyes:

Дребните неща не се броят, ама...карай, ще си гледаме и ще си пращаме тъпи смс-си Публикувано изображение

Ми щото съм честна Публикувано изображение

Оп, това аз ли го казах :blink:

Да не си изпукат участниците всички козчета, че какво ще правят на финала 8 часа Публикувано изображение

Ми щото съм честна Публикувано изображение

Оп, това аз ли го казах :rolleyes:

Да не си изпукат участниците всички козчета, че какво ще правят на финала 8 часа Публикувано изображение

Кво ти пука бе, први го така, както си знаеш и както го усещаш Публикувано изображение

Саша да си ходи тази вечер :blink:

Саша да си ходи тази вечер :rolleyes:

Абе който и да е. Парите са важни :blink:

Не парите, а хората...

Хората няма да идат в дома за социални грижи, нали ;)

...хората, заради които се прави това, исках да кажа...

Няма значение според мен.

Важен е крайния резултат. И вече чакам размера на сумите ;)

Аз пък продължавам да си мисля за българския трибагреник и за България ;)

А аз, че нямам намерение да ги чакам още половин час :beer:

След като миналата вечер едрогърдата поп-фолк изпълнителка Преслава напусна Къщата на „VIP Brother" 3, стана ясно, че продуцентите са броили цели 90 000 лева за участието й в звездното реалити.

Преслава се е съгласила да бъде гост-звезда срещу чек от 90 000 лева, което се равнява на 13 000 лева за всеки един от 7-те й дни в Къщата, разкрива svetsko.com. Изпълнителката на „Новата ти" обаче ще трябва да раздели лъвския пай с продуцентите си, а тя ще гушне едва около 30-40% от парите. Според интернет изданието това е най-високият хонорар, който взима някой от съквартирантите в цялата история на „VIP Brother".

Внукът на Тодор Живков - Тодор Славков е увеличил сметката си с 200 000 лева, което прави по едва 4 000 лева на ден. Звездата на втория сезон на реалитито - Азис, пък се е съгласил да участва само срещу около 7 150 лева на ден, което се равнява на 100 000 лева за 14-дневния му престой.

Източник:www.data.bg

Изцяло се съгласявам с мнението на Владо, че Целия Вип брадър е един фалш, една лъжа. Нали си говореха, че от парите от смс-ите половината отива за телевизията, някаква част за операторите и 20% за държавата. И какво остава за децата, за каузата???

Защо никой от "звездите" не дари някакви пари. Все едно живеят в мизерия и нямат пари за хляб. А подканват бедния българин да праща смс-и, който гледа как да свърже двата края. И на кого ги дава? Дава ги на Нова телевизия, която дава част от тях на "звездите"... Жал ми е за децата, но ако имах възможност бих ги дал на ръка, а не да пълна гушите на разни ДЕБИЛИ. Аман от простотия в тази мила ми България.

Е ти сега ли разбираш, че нещата стоят по този начин?Аз затова бях много скептично настроена в началото на предаването... Ама кво... хората обичат сеира... Публикувано изображение

Новата кауза, за която ще се борят Съквартирантите в последните си дни в Къщата, е Финансиране на проект за превенция на трафика на хора. Досега знаехте ли, че всяка минута в света един човек става жертва на трафик? А най-фрапиращата част от статистиката е, че всяко момиче, станало жертва на трафик, обслужва повече от 2000 клиента годишно. От днес започва събирането на пари за финансиране на проект за превенция на трафика на хора в най-рисковите региони на България. Нужните средства са 100 000 лева.

Източник

Защо никой от "звездите" не дари някакви пари. Все едно живеят в мизерия и нямат пари за хляб. А подканват бедния българин да праща смс-и, който гледа как да свърже двата края. И на кого ги дава? Дава ги на Нова телевизия, която дава част от тях на "звездите"... Жал ми е за децата, но ако имах възможност бих ги дал на ръка, а не да пълна гушите на разни ДЕБИЛИ. Аман от простотия в тази мила ми България.

Някой "вип" да е заделил трошица от хонорара си а - че аз не съм чула още,

мила ми Родино випова...

Публикувано изображение

След като миналата вечер едрогърдата поп-фолк изпълнителка Преслава напусна Къщата на „VIP Brother" 3, стана ясно, че продуцентите са броили цели 90 000 лева за участието й в звездното реалити.

Преслава се е съгласила да бъде гост-звезда срещу чек от 90 000 лева, което се равнява на 13 000 лева за всеки един от 7-те й дни в Къщата, разкрива svetsko.com. Изпълнителката на „Новата ти" обаче ще трябва да раздели лъвския пай с продуцентите си, а тя ще гушне едва около 30-40% от парите. Според интернет изданието това е най-високият хонорар, който взима някой от съквартирантите в цялата история на „VIP Brother".

Внукът на Тодор Живков - Тодор Славков е увеличил сметката си с 200 000 лева, което прави по едва 4 000 лева на ден. Звездата на втория сезон на реалитито - Азис, пък се е съгласил да участва само срещу около 7 150 лева на ден, което се равнява на 100 000 лева за 14-дневния му престой.

Изцяло се съгласявам с мнението на Владо, че Целия Вип брадър е един фалш, една лъжа. Нали си говореха, че от парите от смс-ите половината отива за телевизията, някаква част за операторите и 20% за държавата. И какво остава за децата, за каузата???

Забравяш парите от рекламите.... а 20% за държавата би трябвало да е данък за хазртни игри и тн макр че 20% са малко Публикувано изображение

И съм сигурен че приходите от дарения и СМС далеч не са това което показват....

Някой "вип" да е заделил трошица от хонорара си а - че аз не съм чула още,

мила ми Родино випова...

Публикувано изображение

Кошлуков..

По предаването.. в сравнение с мюзик айдъл е перфектно за убиване на време. Има забавни моменти и всичко е в топли цветове което аз харесвам. Доколко е благотворителен и каква е същността на една благотворителност, трябва ли да е анонимна и така нататък, не ме вълнува. Купон да става.

Чудно ми е от къде и от кого се научават тези новини (съмнява ме, че само се спекулира със сумите)... и съвсем не са реални а са пълна измишльотина и от сайт на сайт се раздухва...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Кошлуков

Браво на пича

:line dance:

Другите се скатаха

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.