Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не ги връщайте, бееееееееее :P:):lol6: Аня преиграва тотално, още и още :lol6::blink: :blink:

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Както шефката по-горе каза сценарий

мутресата за мен си остава една

Публикувано изображение

Много е лесно да залепиш етикета "мутреса" и да спреш да мислиш. Категоризираш си хората - тая е мутреса, тая е еди каква си...

ама какво всъщност се случва,изобщо не е от значение...Важни са етикетите...

Не бе хора, вземете се в ръце...това си е чиста проба манипулация на публиката и сценарии ли...Да всичко е режисирано. Нема друг такъв цирк.

Втори Великден ! :P

Айде сега...колко събрахме, благодарение на вас :)Публикувано изображение

хахахаха... дали не беше сценарий, ама кой би се съгласил да се изложи тъй както Аня?! Публикувано изображениеПубликувано изображение

хахахаха... дали не беше сценарий, ама кой би се съгласил да се изложи тъй както Аня?! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Бе срещу съответната сума, що не :P

Нене, мен ме е срам, че ги гледам. Сериозно.

как кой...Ивето - да и пристане на акъла Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Бе срещу съответната сума, що не :P

Нене, мен ме е срам, че ги гледам. Сериозно.

Мене не...ма ме е яд, че се вързах тоя път :)

Голяяма излагация,нямам думи,какъв "ВИП" само... Не харесвам предаването,(гледам го за трети път)защото абсолютно всички "ВИП"-ове са влезли в къщата срещу заплащане.Тогава какво му е благотворителното на този сезон?

как кой...Ивето - да и пристане на акъла Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Хахаха :)Публикувано изображениеПубликувано изображение Ама това ... права си Публикувано изображение Ама и за пари нема да искам да се излагам толкова много Публикувано изображение Тва е грозно и тъпо! :P

Мене не...ма ме е яд, че се вързах тоя път :eek:

Вързала, вързала, колко да си се вързала Публикувано изображение:PПубликувано изображение

Срам ме е, честно...

Голяяма излагация,нямам думи,какъв "ВИП" само... Не харесвам предаването,(гледам го за трети път)защото абсолютно всички "ВИП"-ове са влезли в къщата срещу заплащане.Тогава какво му е благотворителното на този сезон?

И аз това казах, когато започна предаването! Ама кво.. поне сеир има.. :P

Хахаха :lol6:Публикувано изображениеПубликувано изображение Ама това ... права си Публикувано изображение Ама и за пари нема да искам да се излагам толкова много Публикувано изображение Тва е грозно и тъпо! :P

Тъпо и грозно е, детенце се радвам, че го виждаш ти по този начин, ама в нашата държава - всичко така се получава в този момент...

А пък само за Протокола - Ивайло е :eek: напълни ми душата Публикувано изображение

Добре де,тая Аня как може да върне в къщата при положение,че доколкото знам искаше да излезе доброволно?!Смешна е просто...жалка...

Редактирано от helenasilvia (преглед на промените)

Вързала, вързала, колко да си се вързала Публикувано изображение:eek:Публикувано изображение

Срам ме е, честно...

На фльонга...признавам си Публикувано изображение

Баси цирка ! Народния театър...пасти да яде Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Добре де,тая Аня как може да върне в къщата при положение,че доколкото знам искаше да излезе доброволно?!Смешна е просто...жалка...

Ма ти не ни ли четеш по горе или...

Така и е казано, така прави :lol6:

А бе...я ми кажете още нещо, пак за Протокола, че аз нещо съм недоскифффф. :P

Ивето, оплешивява ли или аз я гледам цяла вечер в темето Публикувано изображение

А бе...я ми кажете още нещо, пак за Протокола, че аз нещо съм недоскифффф. :P

Ивето, оплешивява ли или аз я гледам цяла вечер в темето Публикувано изображение

Ами след толкова простотии може да е почнала да се скубе Публикувано изображениеПубликувано изображение

На фльонга...признавам си Публикувано изображение

Баси цирка ! Народния театър...пасти да яде Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Болшой театър Публикувано изображение

Нали пари събраха, да си траем :P

Ма ти не ни ли четеш по горе или...

Така и е казано, така прави :P

Даам,забравих,тя е актриса,поне добре си играе ролята,а на българина му дай да гледа само сеири.Какво ли не правят телевизиите за този пуст рейтинг?!

Болшой театър Публикувано изображение

Нали пари събраха, да си траем :P

то дали ще останат след като им платят хонорарчетата?

Ем не се знае, те са алчни... сигурно ще останат за още един рунд Публикувано изображение

Няма да е,ама българина нека да си праща SMS-и,да им пълни гушите,е,нали и те от време на време даряват някой друг лев,ма то сигурно да се отсрамят пред България...

Ха сега,ново 20,Аня реши пак да си ходи и този път наистина :eek::lol6: ,няма такава идиотщина... :lol6::lol6::lol6::P

Ивчо я е изкарал, на бас Публикувано изображение

Как позна? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Амаа само как я хокааа, кефи ме тоя чoвек Публикувано изображение

Как позна? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Амаа само как я хокааа, кефи ме тоя чoвек Публикувано изображение

И един бой може да и метне Публикувано изображение

ми трябва да има поне един с акъла си Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.