Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

това е някакво природно недоразумение Публикувано изображение

тая жена огледало в гримьорната няма ли? Публикувано изображение

Явно няма :)

И явно много го е закъсала с имиджа, та се е съгласила да си прави на палячо Публикувано изображение

Не, че това, което показва е в нейна полза де Публикувано изображение

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искаме бой, искаме бой Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Световната федерация по кеч ви предупреждава - "Моля ви,не пробвайте това у дома си" Публикувано изображение

Световната федерация по кеч ви предупреждава - "Моля ви,не пробвайте това у дома си" Публикувано изображение

2 кофи сълзи пред зрителите и тотална излагация на Аня Пенчева :P;):P
+ още толкоз кофи и от мутресата

Браво, браво - 44 хиляди, събрани от Ивайла :):P:yanim:

И за Гала съм накефена, вечно беше недоволна :)

Браво, браво - 44 хиляди, събрани от Ивайла :):P:yanim:

И за Гала съм накефена, вечно беше недоволна :)

Поправка-

Браво на мутрите

Да се изръсят още-там вълци и други животни

2 кофи сълзи пред зрителите и тотална излагация на Аня Пенчева :clap:;):blink:

Абе тая Аня Пенчева и дъщеря и (Пипи) да си събират "чукалата" и да се изнасят от къщата... Долни скандаладжийки! Публикувано изображение Някой от съквартирантите да вземе да им удари някоя "тупалка", че да се свестят малко! :down:Публикувано изображение

Абе тая Аня Пенчева и дъщеря и (Пипи) да си събират "чукалата" и да се изнасят от къщата... Долни скандаладжийки! Публикувано изображение Някой от съквартирантите да вземе да им удари някоя "тупалка", че да се свестят малко! :clap:Публикувано изображение

Саша излезе пич в тая заформена интрига ;)

Еййй,аман от лигли. Премного ми дойдоха и чакрите и аурите и самохвалството.

Жалко за Гала. :speak:

Жалко и за тези,които не виждат стойностните и качествени хора и аплодират кухи лейки и мутреси

Тотално деградира народа,шефке,това е

Публикувано изображение

Гледам и се чудя, то може, то бива... ама чак пък като кифладжийки да се излагат тия жени ;):blink: :blink:

Mоже, може...всичко може в тая нашата държава....

Ама и на 19 години да си любоница на Илия Павлов / Бог да го прости човека / ;) Как пък да не станеш Мис България.

Публикувано изображение

И тази се сравнява по красота с Жени Калканджиева и Наталия Гуркова Публикувано изображение

Няма друго такова същество, като тази миска... :)

Бе всякаква може да е, поне не е лицемерна...

Аз тази вечер скандал не видях. Но виждам тук доста скандални писания. Защо отричате красотата у една жена, която именно е доказала, че е красива.Неуместно е да бъркате качествата й с нейните любовни авантюри. Тук ще кажете, че красотата е относително понятие и всеки различно я разбира.Не, естетиката е константа.Nec plus ultra е красотата у хората, затова и намирам за леко абсурдно да сравнявате Ивайла Бакалова с други нейни колеги.Вие сте на принципа на Прокрустовото ложе.Като сте решили да давате оценки и да сте компетентни, сложете си очилата за естетическо виждане.Май погледите ви бързичко прескачат съвършеното тяло на тази жена, която забележете, е раждала.Прескачат, за да нахлуят като нравствена полиция в личния й живот. И още нещо...понеже волничко лепнахте етикет "мутреса".Ок, let it be.А да си мутреса лесно ли е? Но Бакалова е надживяла тези "блюстители" на морала, затова е Ивайла Бакалова!

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

Аз тази вечер скандал не видях.

Но виждам тук доста скандални писания.

Защо отричате красотата у една жена, която именно е доказала, че е красива.Неуместно е да бъркате качествата й с нейните любовни авантюри.

Тук ще кажете, че красотата е относително понятие и всеки различно я разбира.Не, естетиката е константа.Nec plus ultra е красотата у хората, затова и намирам за леко абсурдно да сравнявате Ивайла Бакалова с други нейни колеги.Вие сте на принципа на Прокрустовото ложе.Като сте решили да давате оценки и да сте компетентни, сложете си очилата за естетическо виждане.Май погледите ви бързичко прескачат съвършеното тяло на тази жена, която забележете, е раждала.Прескачат, за да нахлуят като нравствена полиция в личния й живот.

И още нещо...понеже волничко лепнахте етикет "мутреса".Ок, let it be.А да си мутреса лесно ли е?

Но Бакалова е надживяла тези "блюстители" на морала, затова е Ивайла Бакалова!

Сектантско ми прозвуча...

Като оставя настрана плиткоумието на някои родни звезди се чудя някакси на акъла на тези хора. Дори и да имах някаква положителна нагласа към цялата инициатива малко по-малко започнах да се разочаровам. И им се чудя на тези хора с какъв акъл по Великден пускат инциатива За чиста България. :) - Първо- аз плащам доста висока такса смет. - Второ -подобна инициатива би могла да бъде осъществена по друг начин, който да провокира желанието и помоща на хората. - Трето-свършиха ли тежко болните, безплодните, сираците и все в този ред хора в затруднено и тежко положение, та трябва да дарявам пари за да ми чистят. Потресана съм още повече, че вместо да се ползва един светъл празник, за да се провокира добротата и щедростта в хората, те пускат инициатива, която по никакъв начин не ме трогва. Идиоти. П.П Поправка: За разделно сметосъбиране. Позицията ми продължава да е непромена.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Оправданията са просто жалки :wors:

Диди, то и каузата остава по-назад със сеира... Манталитетът :wors:

Едит: Манипулация, манипулация Публикувано изображение

"Ще стана и ще си тръгна"... "Искам това, искам онова..."

Гротеска :wors:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Ужассссссс... :wors: Тая Аня Пенчева е баси истеричната лелка... Много ми падна в очите. Тая нонстоп играе роли...

Голяма излагация,Аня,много си смешна с този цирк

Мутресите си ги знаем какви са

Публикувано изображение

Много й бърка тая Ивайла в очите, многоооо! Евала, точно й го каза Ивайла! "Събрали сме се да видим коя е по-по-най..." Сега пък и дуелче с sms-чета, после и циркове.. И те така, до безкрайност...

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Много й бърка тая Ивайла в очите, многоооо!

Евала, точно й го каза Ивайла! "Събрали сме се да видим коя е по-по-най..."

Сега пък и дуелче с sms-чета, после и циркове.. И те така, до безкрайност...

И на мен също - ми бърка в очите мутресата

Те нямат име - за мен всички са безименни

Просто мутреси - без капка морал и стойности

Да не пиша друго име,това пак е много културно наименование за такива

Публикувано изображение

А ти да ми кажеш с какво тая е повече-

държанка е на милионер,нещо друго

Публикувано изображение

И на мен също - ми бърка в очите мутресата

Те нямат име - за мен всички са безименни

Просто мутреси - без капка морал и стойности

Да не пиша друго име,това пак е много културно наименование за такива

Публикувано изображение

А ти да ми кажеш с какво тая е повече-

държанка е на милионер,нещо друго

Публикувано изображение

Ами факт е,че каквато и да е Ивайла,в къщата тя се държи много по-естествено и човешки,за разлика от превзетата и истерична Аня... Пък и не смятам,че тя е без "капка морал и стойност". Без значение на кого е държанка, на мен лично поведението и във Вип Брадър ми харесва.

Без значение на кого е държанка, на мен лично поведението и във Вип Брадър ми харесва.

Eййй, обичам, когато не сме на едно мнение ;)

Не я харесвах преди Вип Брадър, пък след него, нищо няма да ме накара да променя мнението си. Напротив ! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не, че едната ми харесва повече от другата. Факт е, че кифладжийката в случая е Аня Пенчева Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.