Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

По-скоро е решила, че като стане известна в БигБрадър ще си хване някой богаташ, както Зара - Христо Сираков навремето.

А и тоя Николай не ми стана ясно какво работи в Дания, щото "бизнесмен" е прекалено общо понятие.

На мене ми прилича на сводник, ще я вземе в Дания да си изкара парите за розите и то с горница - нищо чудно че се дърпа.

Готвач е, сам си го каза.
  • Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

Намерих един полезен сайт, където може да се гледа денонощно и безплатно. Заповядайте http://nakino.eu :biggrin:

Намерих един полезен сайт, където може да се гледа денонощно и безплатно.

Заповядайте

http://nakino.eu :biggrin:

Накъсва...

Намерих един полезен сайт, където може да се гледа денонощно и безплатно.

Заповядайте

http://nakino.eu :rolleyes:

При мен върви без грешка ... обаче въпроса е колко ще просъществува ... ще се усетят и ще го закрият сайта :baby: !

При мен върви без грешка ... обаче въпроса е колко ще просъществува ... ще се усетят и ще го закрият сайта :rolleyes: !

Плюс това, че не можеш да избираш камера, ама това вече са екстри.;-)

да се смее ли човек ... или да плаче ... сега го гледам пак по НоваТВ ... "кървавата целувка" ... хихихихи ... божееее ... тази простотия ми дойде в повече !

Всички в това "шоу" са толкова прости, че чак се изумявам. Явно това е бил критерият при подбора - олигофрен ли си, взимаме те. А от хора като тоя Стоян винаги съм се плашел - няма нищо по-опасно от войнстващата простотия...

Явно това е бил критерият при подбора - олигофрен ли си, взимаме те.

Ако имаше нормални семейства в ББ, Нова Тв нямаше да има сегашния рейтинг...това със зрелищата вече не се ли изтърка?

п.п. Русенските "перли" са антики...Който ги е открил трябва да е много "горд" от избора си!!!

Тези в цялата нова телевизия сигурно са толкова прости,за това няма и да стигне БТВ никога по рейтинг и гледаемост Единственото хубаво нещо на Big Brother:Femili,е че заради неговото излъчване направиха Бай Брадър:Дебили

post-267943-1271173489,67_thumb.jpg

Редактирано от remix92 (преглед на промените)

Боклук до боклука,мила моя майно ле-

Стоян и Цветелин навън

;)

"Семейства" за чудо и приказ...

Снощи голям сеир падна в конфронтацията между Елеонорка и Анджелика! Въпреки това най-непоносими са ми дъртите Каменарови!

Пет нови симейства в четвъртък,

За разведряване на обстановката или за допълнително нажежаване

Снощи голям сеир падна в конфронтацията между Елеонорка и Анджелика! Въпреки това най-непоносими са ми дъртите Каменарови!

За разведряване на обстановката или за допълнително нажежаване

Аз мисля, че е второто. Аз ако бях на Давид, такъв щях да му залепя на Радо...

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Аз мисля, че е второто. Аз ако бях на Давид, такъв щях да му залепя на Радо...

Много ме дразни тоя, на изрусен мангал прилича. Откъде това самочуствие, хванал си една стриптизйорка да го гледа и се прави на голямата работа. Не вижда ли, че един муньо, който още щеше да си кара таксито, ако не й приставаше на Анджи на акъла. Не бил под чехъл? Пълна глупост, той е под по-голям чехъл и от Давид, веднъж не го видях, да вземе някаква собствена позиция и да опонира на жена си, която хем не знае езика, хем не си затваря нахалната уста. Много ме дразнят тия двамата.

А, Каменарови вчера ме потресоха със злобните си приказки по адрес на детето на Ели и гробаря. Как може за едно дете, такива простотии да говорят. Откъде тая злоба? Нали и те имат внуци. Щели да се зарязат от нещо,гадове дърти, гадове...Колкото и да не ми се ще да го казвам за младите семейства не знам, но дъртите определено представляват представителна извадка на по-възрастното поколение в БГ.

А, Каменарови вчера ме потресоха със злобните си приказки по адрес на детето на Ели и гробаря.

Верно, откъде черпят толкова много злоба? Нищо и никой не им хареса досега! Мисля, че един сравнително интелигентен човек трябва да намери допирни точки с всеки!

Пък и тия одежди на баба Радка ми навяват само кичовски истории! Как да погледна сериозно на 60год.жена облечена в жълта пола да колянцето?

Верно, откъде черпят толкова много злоба? Нищо и никой не им хареса досега! Мисля, че един сравнително интелигентен човек трябва да намери допирни точки с всеки!

Пък и тия одежди на баба Радка ми навяват само кичовски истории! Как да погледна сериозно на 60год.жена облечена в жълта пола да колянцето?

То нейния гардероб най-младежкия от всичките там :blink:

Абе ква интелигентност кви пет лева, Радчето -медицинска сестра, която смята, че ще се зарази от едно дете, пикаещо й в тоалетната(от кучето, на детето, пък на нейните стари кокали), Чавдар -учен. Еми и аз съм учена, разработвам стратегия за най-доходоносно мързелуване. Дърти глупаци със самочувствие, само не знам защо са влезли там, аз на моите баба и дядо никога не бих им дала така да се излагат. А, вярвайте ми те ако влезат там ще падне шоу, квито са луди глави.

Много ме дразни тоя, на изрусен мангал прилича. Откъде това самочуствие, хванал си една стриптизйорка да го гледа и се прави на голямата работа. Не вижда ли, че един муньо, който още щеше да си кара таксито, ако не й приставаше на Анджи на акъла. Не бил под чехъл? Пълна глупост, той е под по-голям чехъл и от Давид, веднъж не го видях, да вземе някаква собствена позиция и да опонира на жена си, която хем не знае езика, хем не си затваря нахалната уста. Много ме дразнят тия двамата.

А, Каменарови вчера ме потресоха със злобните си приказки по адрес на детето на Ели и гробаря. Как може за едно дете, такива простотии да говорят. Откъде тая злоба? Нали и те имат внуци. Щели да се зарязат от нещо,гадове дърти, гадове...Колкото и да не ми се ще да го казвам за младите семейства не знам, но дъртите определено представляват представителна извадка на по-възрастното поколение в БГ.

Много точно казано! А и сега ми хрумна, каква е трябвало да бъде фамилията на двамата старци - сем. Тъпанарови...

P.S. Глядай, глядай какво ще стане днес, като влезнат новите 5 семейства.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Много точно казано! А и сега ми хрумна, каква е трябвало да бъде фамилията на двамата старци - сем. Тъпанарови...

P.S. Глядай, глядай какво ще стане днес, като влезнат новите 5 семейства.

Гледам сега тъпата им дъщеря как ги защитава. Детето ми е на 7 месеца и от ембрион съжителства с котка, на 5 месеца му докарах още една, пет пари не давам за хорското мнение. Хигиената им била проблем. Веднъж не я видях тая бабавелка да чисти нещо. Тоалетна се мие с гъбка и белина, търкайки, а не с легенче вода отгоре, колкото да се направим на интересни. Ама това един медицински работник как да го знае. Дано кучетата за г*за да ги захапят, докато излизат днес от къщата! :cool:

колко докато излизат днес от къщата!

Доволна съм! Няма ги!

Втората тайна мисия е отвратителна!

Най-сетне малко по-качествени хора... Не че са кой знае какви, но в сравнение с дебилите в къщата, тези са направо нобелови лауреати...

Най-сетне малко по-качествени хора... Не че са кой знае какви, но в сравнение с дебилите в къщата, тези са направо нобелови лауреати...

Имаме си и юрист :laughing5:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.