Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Антоний e от чувство за вина със съпругата си. Детето на Давит е Елеонора се нуждае от операция.... ;) Турските сериали да се учат от нас как се прави шоу :D

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 198k
  • Създадено
  • Последен отговор

kai_99 ... мерси за инфото ... ще ти бъда благодарен ако коментираш какво става при брадърите ... Ама съм почти 99 % сигурен че ще лансират пак Качанови !

Днес реших да гледам талантите !

:) Естествено че ще изгонят Качанови,нали трябва да влезе в къщата любовницата на антоний /исках Качанови да останат,даже гласувах против генчеви но...../ :wors:

Качанови се изчерпаха

и ги изгониха от "Биг брадър фемили"

Публикувано изображение

Качанови се простиха с мечтите си за богатство и охолен живот.

Снощи зрителите ги изгониха - две седмици преди финала на "Биг брадър фемили" (BigBrother.bg).

В шоуто останаха шест семейства - Трифонови, Колеви, Чипеви, Стефанови, Кузмови и Генчеви.

Миналата седмица номинираха майките на съквартирантите и този път зрителите спасиха Цончо и София. След историята около бащата на Елеонора, която не предизвика кой знае какви емоции, рецепционистът и танцьорката се изчерпаха откъм драматични сюжети и излизането им от Къщата вече изглеждаше въпрос на време.

Още повече, че съквартирантите неприкрито започнаха да се дразнят от мързела им, липсата на инициативност и попипването от чуждата храна.

Снощи Давид и Елеонора влязоха в битка с Антоний и Цанка.

Варненецът разкри на старите съквартиранти стратегията на Качанови,която те обсъдиха на романтичния си уикенд в Боровец, намерението им да мамят останалите в Къщата и да манипулират зрителите, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда.

Снощи те бяха обвинени в измама с цел лично облагодетелстване.

Единият повод беше именно тази стратегия, а другият - появилите се във форума на сайта на шоуто коментари, че детето им има тежко ортопедично заболяване и ще им трябват пари за евентуална операция.

Те не знаеха за тях, а в студиото Елеонора обясни, че проблем наистина е имало, но той е бил отстранен и вече всичко е наред. В потвърждение водещият Ники Кънчев представи епикризите от две различни болници, че малката Анджелина е клинично здрава.

Другото обвинение срещу тях беше, че живеят като паразити, на което те нямаше какво да отговорят, освен да се оправдаят, че са били с минимален бюджет.

Въпреки промяната в отношението на съквартирантите след признанията на Антоний и Цанка за интимния им живот в "Биг брадър фемили - истината", те останаха в предаването по волята на зрителите.

Съпрузите бяха обвинени в системни изневери, на което Антоний единствено отговори, че не са системни.

За да го защити, с видеопослание се включи дори любовницата му Калина.

В него тя каза, че дори е готова да влезе в Къщата, за да поиска прошка от съпругата му, че го обича. Тази възможност явно се стори на зрителите доста зрелищна и 58% от тях предпочетоха да изгонят Качанови.

Другото обвинение беше, че Цанка живее под ботуша на съпруга си, но тя и този път отказа да коментира техните отношения.

Тя отбеляза само, че не е длъжна да обяснява на когото и да било какво и как се случва в семейството им и използва 30-те секунди, които имаха да се защитят, за да го целуне.

Този път двете номинирани семейства почти не отрониха дума и не коментираха нападките срещу тях. За сметка на това защитниците и обвинителите не им спестиха съветите и забележките да се променят и едва не влязоха в ръкопашен бой помежду си.

vesti.bg

Преди малко изгледах лайфа от снощи ... това с детето на Рунгелови/ Качанови / бе много гнусно ... просто не мога да повярвам че ги изгониха ... ама то щеше да е много ясно ... то бива лансиране ... ама и взеха да се изчерпват ... То нещасна лИбов ... то намерен татко ... сега ако бяха разболяли и детинцето ... щеше да е преувеличено !!!

Семейни номинации в четвъртък

Публикувано изображение

Този четвъртък съквартирантите ще номинират за изгонване не отделни участници, а цели семейства. Двойките ще номинират с 2 и с 1 точка техните конкуренти, неприятели, а защо не и приятели в къщата на Big Brother family.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още утре вечер в Big Brother Live. Затова някои от старите съквартиранти, вече излезли от фамилната къща, ще задават на живо въпроси към номинираните двойки. Бившите съквартиранти ще дадат своята подкрепа на номинираните, като призоват зрителите за тяхното спасение.

Ники Кънчев ще разговаря на живо с любовницата на Антоний - Калина, за реакциите на семейство Генчеви от нейната пламенна защита на елиминациите в понеделник. Калина подкрепи мъжът, когото обича, макар и греховно, и заяви своята готовност да влезе в къщата, за да се извини на жена му Цанка. Ще влезе ли наистина Карла и, ако да, ще приеме ли Цанка нейните извинения?

На крачка от финала, приятелството в къщата остава на заден план и всичко се превръща в стратегия за спечелване на голямата награда. Какви стратегии ще изберат семействата? Ще постигнат ли лесно консенсус партньорите, които от две седмици не са номинирали заедно? Какво ще се случи след откровенията на Ели за деспотичния нрав на Христо, които предизвикаха напрежение между двете близки семейства Трифонови и Кузмови? Дали номинационните точки на поморийският тактик няма да се насочат именно към пловдивчаните? Това ще разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Акция „Голите”

Съквартирантите заснеха фотосесия, за изготвянето на еротичен календар. Бившата барета Цончо бе еротичен фотограф, а съпругата му София - негов помощник и стилист на фотосесията. Акцията „Голите” донесе на съквартирантите допълнителни 10% към месечните им бюджети.

Мисия „Брак с хаймана”

Новата седмична мисия изправя шестте семейства, останали в къщата на Big Brother family, пред предизвикателството на актьорската игра. Съквартирантите ще се превъплътят в роли и ще разиграят драмата „Брак с хаймана”. За режисьор бе избран Антоний, а залогът за мисията е 20% от месечния бюджет на семействата.

Генералната репетиция на изпълнението на съквартирантите ще бъде в четвъртък. До тогава всеки трябва да знае репликите си и да вложи целия си талант за наистина емоционално изпълнение.

Цончо е Демир Паша, София – неговата жена Сафие. Те са заможните родители на Диана, в ролята на красивата Инджи. Христо ще бъде Онур, кандидат жених на красавицата, а Павлин се превръща в Мехмед – истинската, но и тайна любов на Инджи. Цанка ще бъде прислужница в богаташкия дом, а Веско - опасния убиец Сюлейман. Корнелия, Сашка и Ели ще кършат снага като кючекини, а Добрин има задачата да изпълнява две роли. Освен Ахмед, син на Демир Паша, адвокатът ще се дегизира и като танцьорка-кючекиня.

Усилените репетиции, придружени с много смях, ще бъдат показани в дейли епизодът на Big Brother family в сряда вечер. Имат ли семействата в къщата потенциала да изместят всеки друг турски сериал?

Чипеви на семеен терапевт

Семейство Чипеви също направи семейна консултация с терапевта Ани Владимирова. Етрополците видяха своите най-яростни видео моменти в къщата и не останаха доволни. За проблемите помежду им Сашка обвини безотговорността на Павлин, а Паоло посочи за затруднение задушаващата ревност на жена си. Психологът на семейното риалити даде насоки на етрополците как да преодолеят някои от различията помежду си, за да настъпи положителната промяна в живота им, след излизането от къщата на Big Brother family.

Панахида

Днес се навършват шест години от трагичната смърт на детето на Цанка. Антоний помоли Big Brother да осигури свещи и цветя за помена. Съпричастни към скръбта на семейство Генчеви, съквартирантите запалиха свещ в двора на къщата.

slava.bg

С изпълненията от последните 1-2 седмици сценаристите и продуцентите просто прекалиха. Но и участницитеее...за пари на какво ли не са готови....

Усетиха се че изгубиха гледаемост с изгонването на Качанови ... и хоп вкараха любовницата на ония рунгел ... В понеделник щели да вкарват съседа на Веско и братовчетката на Павката ... Ако не се вдигне рейтинга ... в четвъртък болната от ишиас стринка на сем. Стефанови и лелята / която е ритната от кон / на сем. Колеви .... :wors: !

Това с любовницата премина всички граници според мен....направо не мога да повярвам че толкова хора са се съгласили на това ?, и аз не знам как да го нарека....

Довечера в извънреден лайф влиза първия мъж на Корнелия :wors:

Довечера в извънреден лайф влиза първия мъж на Корнелия :)

Той какво ще има ... пъпка на носа ;) ?!?

Чао сем. Генчеви ... и известната Ви сестра не можа да Ви спаси !

Довечера в извънреден лайф влиза първия мъж на Корнелия :cool:

voxy , като го написа това ... не го вярвах . Някаква друга изненада ... бабата на Чипеви ... или булята на Стефанови да чакаме :P !

Пак оставиха селяндура Христо и истеричната му жена... Нещо много нагласена ми се струва цялата работа, май май отсега са ясни победителите. Накрая ще ги изкарат перфектното българско семейство...

Пак оставиха селяндура Христо и истеричната му жена... Нещо много нагласена ми се струва цялата работа, май май отсега са ясни победителите. Накрая ще ги изкарат перфектното българско семейство...

Единствените свестни са сем.Колеви! Публикувано изображение

Наградата вместо апартамент, пари и т.н. трябва да е безплатен престой в някоя добра, много добра психиатрия, щото всички в тая къща ги бие сачмата. Само старите са свестни, другите са бах тая утайка, която са я изтъргали от обществото.

Аз съм си за Кузмови. Нормално семейство с нормални проблеми. Искрено ще се радвам Трифонови да излязат без награда, само да му видя физиономията.

Фаворити са ми Трифонови и Кузмови, но при Кузмови доста ме дразни Ели. Христо и да не е победител, мисля че се представи достойно, въпреки вчерашните изцепки.

Христо и Корнелия са по-стойностните и по-забавни от Кузмови. Гробаря е пълна трагедия, психопат и олигофрен, но явно самочувствието на Ицо /няма значение с покритие ли е или без/ дразни най-много една част от зрителите и затова предпочитат Кузмови, за тях високото самочувствие без/с покритие е най-големия грях, нищо че не пречи на никого

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Не ме дразни само Ицо и Корнелия ми бърка в здравето. Тази женица е изключително дразнеща с поведението си.

В интерес на истината са избрани семейства за да става шоу все пак!

Някое нормално семейство което само се обича ,и не са си изневерявали няма да вкарат...то ще е скучно за публиката.

Все пак трябва да се гласyва за тези семейства ,и трябва да има интрига.Хората които правят това предаване не идват от гората.

Пуска се интрига и се гледа сеира.

Възрастното семейство са едно нормално семейство ,но бяха сkучни.

Един нормален човек все пак няма да ходи да се занимава с проблемите на останалите ,а ще си мълчи,защото не е негова работа.

Имам въпросчета към жените аз.

Оприличавате ли се на Курнелия?

Бихте ли си взели мъж като Ицо?

Бихте ли си мълчали само за ви носи мъжът кинти в къщи?

Те и Чипеви са скучни, ако изключим истериите на Сашка, ама минаха между капките. В края на шоуто винаги се търси положителния герой и за мен, въпреки някои изцепки на Веско, Кузманови заклужават. Мисля че, си сбъркала името на Корнелия пише се с "о". Отговорът на всичките ти въпроси е "не". Не защото не слушам, мъжът до себе си, а защото не мога да бъда щастлива от това, някой да ми прави проблем за това как съм се подстригала и с какво съм се облякла. Тънката злоба и клюкарщина си личат отдалеч истината, е че това са най-големите лицемери в къщата. Доста са далеч от идеала ми за семейство.

Холандската компания, която държи правата на реалити шоуто Big Brother във всички държави - Endemol, е на път да се окаже сериозен проблем пред продуцентите на родното издание на предаването, пише avtora.com

Според непотвърдена информация, големите босове са взели решение да санкционират екипа на Нико Тупарев заради безбройните нарушения на правилата от регламента, които се наблюдават в семейния сезон на изданието.

От родния медиен регулатор СЕМ вече изказаха мнение предаването да понадлежи на сериозни наказателни мерки заради излъчването на сцени, съдържащи прояви на вербална и физическа агресия между участниците, които биха могли да окажат вредно влияние върху психическото и физическо състояние на зрителите в невръстна възраст.

Същевременно рейтингът на шоуто вече е близо до критичния минимум, както призна и самият Тупарев. Той самият обаче предпочете да поддържа доста интригуваща теза - че в последно време двойките в Къщата са прекалено интелигентни и липсата на агресия, скандали и хард изпълнения е в основата на този факт.

Ако се стигне до сериозна намеса от страна на Endemol, предаването може да бъде предварително прекратено, което едва ли има особен смисъл предвид, че до финала му остават броени дни.

Дано се окаже последен сезон и да няма повече Биг Брадър, то и без това в България вече няма и каква простотия да се измисли. Единствено остана Биг Брадър с бивши затворници :)

Те и Чипеви са скучни, ако изключим истериите на Сашка, ама минаха между капките.

В края на шоуто винаги се търси положителния герой и за мен, въпреки някои изцепки на Веско, Кузманови заклужават.

Мисля че, си сбъркала името на Корнелия пише се с "о".

Отговорът на всичките ти въпроси е "не". Не защото не слушам, мъжът до себе си, а защото не мога да бъда щастлива от това, някой да ми прави проблем за това как съм се подстригала и с какво съм се облякла. Тънката злоба и клюкарщина си личат отдалеч истината, е че това са най-големите лицемери в къщата.

Доста са далеч от идеала ми за семейство.

Е стига де!

Нарочно е написано така.Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.