Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

не им аресват мацетата ли

По-скоро не им аресва да ги правят на маймуни да не могат да отидат до кенефа с тези белезници. :P

Иначе Калинчето не е за връщане. :whist:

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иначе Калинчето не е за връщане. :whist:

Калина Паскалева определено надмина Мара Отварачката, но сигурно си въобразява, че е далеч от нейния образ… Нейната мания е да подражава на Анджелина Джоли, така че мерилото в случая е друго, но това не променя нещата. Калина Паскалева има устни, които отблъскват мнозина, но пък тя си ги носи с гордост…

След като намира, че й отиват и огледалото й не дава друга обратна връзка, значи всичко е наред.

Калина Паскалева отдавна се бута здраво в светското пространство, може пък този път да изпъкне с нещо различно от пикантериите, за които все разказва.

Паскалева впечатли и с дълги, стегнати крака, към който трудно някой мъж ще остане безразличен. Скандалната Калина Паскалева е тв журналист по професия . Стана популярна по време на риалитито „Островът на изкушението“. Споделя, че откакто вече не е невинно момиче, сластта е нейната природа, подарък и наказание. Има сочни устни и още по-сочни истории, които разказа в книгата си „Дневниците на една к***а”, с която разтърси пазара.

Редактирано от agr (преглед на промените)

Калина Паскалева определено надмина Мара Отварачката, но сигурно си въобразява, че е далеч от нейния образ… Нейната мания е да подражава на Анджелина Джоли, така че мерилото в случая е друго, но това не променя нещата. Калина Паскалева има устни, които отблъскват мнозина, но пък тя си ги носи с гордост…

След като намира, че й отиват и огледалото й не дава друга обратна връзка, значи всичко е наред.

Калина Паскалева отдавна се бута здраво в светското пространство, може пък този път да изпъкне с нещо различно от пикантериите, за които все разказва.

Паскалева впечатли и с дълги, стегнати крака, към който трудно някой мъж ще остане безразличен. Скандалната Калина Паскалева е тв журналист по професия . Стана популярна по време на риалитито „Островът на изкушението“. Споделя, че откакто вече не е невинно момиче, сластта е нейната природа, подарък и наказание. Има сочни устни и още по-сочни истории, които разказа в книгата си „Дневниците на една к***а”, с която разтърси пазара.

В Биг Брадърите хората много обичат да объркват това, че даден човек може да има някакви качества и таланти, с това, че може да има тъмно минало или сбъркана ценностна система. Иначе форумният дявол не би отказал за нищо на света нито на Калинчето, нито за Женито от вип-а, щото са хубави гаджета, пък нека да са скандални. Сега, то че при тях кинтите стоят в основата на нещата, е друг въпрос. :P

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

научихме вече истината за Азис и Китаеца

можем спим спокойни

научихме вече истината за Азис и Китаеца

можем спим спокойни

Че то винаги си е било ясно, че това е имидж стратегия.

Мен ми хареса, че не си обръсна брадата, за да папкат пържолчици, пък и другите го подкрепиха. Тука веднага можем да направим аналогия с виповете - представям си как в една такава ситуация Wosh MC изпада в нервна криза, че не са се възползвали да се наплюскат, ама то само той да беше. А и това, че се съгласиха да сменят Петя Буюклиева да не мръзне, също трябва да се оцени. Дано продължат да се държат в този дух и не се поддадат на тъпия сценарий на продуцентите да се чудят как да им вземат храната, за да се правят на маймуни, да не седят гладни.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

А защо пък това сега също да не е имидж стратегия?! Нов начин да се заговори за позабравения Азис. Той никога не е подбирал средствата. Аз лично не бих се учудила.

Иначе не мисля, че сегашните участници реагират по-различно от предишните заради някакви техни качества, с които да ги превъзхождат. Просто доста от тях вече са били в предаването и си играят играта. Аз например много се дразня от Петя Буюклиева и това, че Катето Евро още не й е издрала очите, като я нарече двулична, е точно, защото вече е участвала в играта и знае, че това би било и в неин ущърб. Остави я да си се доизложи до край в собствения си нескопосан опит да се измъкне от тъпата ситуация, в която се постави. И пак всичко заради едната леща - дали да се сложи в тенджерата изчистена или не.

Нов начин да се заговори за позабравения Азис. Той никога не е подбирал средствата. Аз лично не бих се учудила

Азис към Китаеца: Ще си платиш, Ники!

http://www.kliuki.bg/330192/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%81-%D0%B8%D0%B7%D0%BB/

Не е необходимо да ме цитираш, ако няма какво да кажеш. Поредната жълта статия, без значение за какво точно става въпрос и в коя точно тема се намира, всеки от нас може да си я намери и прочете и сам.

Още повече, че и написаното в линка, който си дал, точно затвърждава мнението ми като правилно.

1558443_790578324318642_8321428083058740

Фактът на гледане или негледане на предаването сам по себе си не ни прави умни или глупави, но пък за много хора е приятно оправдание за определени дефицити...

Калина целунала котлона и написала разкази за една курва

:lol6: 

бисери има, спор нема

Ето за това гледам този Биг Брадър. Номинират Петя Буюклиева за изгонване. Спасяват я, защото искат да прави сеир и да гледат цирк, наричайки я клоуна на предаването, а тя си мисли, че феновете й са се активизирали и са я спасили, защото я харесват. Жалка картинка!

Колко наистина живота в къщата е представителна извадка на реалния живот и колко Пети живеят до всеки един от нас. Та дори и във форума. Не знам дали това, че не се виждат от страни е по-жалко за тях или по-добре, защото ако се видят, може резултата да е депресиращ.

Катето Евро на финала

:yanim:

На мен пък Петя ми харесва - тя е истински човек на изкуството, а те са си по-нестандартни хора.

Ако човек се поразрови в нета, може да намери доста хубави нейни песнички, което мен доста приятно ме изненадаха, тъй като никога не съм й бил някакъв фен, който да я слуша. :P

И мен ме кефи петя, не знае как да си пусне печката и е най-голямото мрънкало ...

Видяхме на номинациите колко са лицемерни всичките. Голям тошко се беше напил като свиня, даже и малък тошко видяхме и то не един път и накрая никой не му стисна да го номинира за това.

И даже Тошето беше събрал 51% от гласовете ... леле на къде отива този свят извратен.

И мен ме кефи петя  и е най-голямото мрънкало ...

... леле на къде отива този свят извратен.

Тежка драма с певицата от "Биг Брадър" Петя Буюклиева

Май е подходящо за сценарий на Съдби на кръстопът

Аз мисля, че трябва да спечели Тодор.. Макар че след такива изпълнения едва ли ще спечели, но според мен е най-истинският, защото не му пука за нищо.. Смисъл такъв показва истинската си реалност, докато някои други се правят на такива, каквито не са.. Предполагам и в реалния живот Тодор се държи така..Всъщност така като се замисля много хора заслужават да спечелят този формат като : Катето,Христо и т.н..  :)

това била наградата - Форд Куга 4х4

dizelnyj-ford-kuga-avtomobilnyj-zhurnal-

кукуруку Петя вън

:party4:

кукуруку Петя вън

:party4:

А Катето - първа.

Тоя народ не е в ред. :(

Емо го махнаха, доволна съм

ама много готино клипче за Коледа са направили

от 42-та минута

http://play.novatv.bg/programi/big-bradur-all-stars/506321?autostart=true

Честито, Тошко

:party4::clap: :clap: :clap:

Ама вие верно ли избрахте това пиянде като победител? Направо съм разочарован колко боклуци в тази държава има.

Много хубав пример давате на децата: "Влизаш, напиваш се всеки ден, показваш си оная работа, побеждаваш."

Направо всеки който го е подкрепил и го подкрепя за мен е пълна измет. Може отвън да е друг ама в къщата показа друго ... ай сиктир!

той беше най-стойностния

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.