Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

E-mail-те ви в Калдейта са разкрити умишлено или не...

Featured Replies

Така. Обвинявате ме в спам, а пълните пощата ми със спам самите вие!!!!!! Кой е виновен, искам отговор от собствениците на сайта! Предполагам това е Калин. Имейлът ми трябваше да бъде защитен! А ето и това, което получих на няколкото си акаунта, които не ползвам отдавна:

"Здравейте,

Ваш познат Ви кани да се присъедините към борсата за IT проекти, конкурси за работа, freelance директория, форум, новини, статии и линкове - ###### (www.######).

Само сега, всеки регистрирал се получава абонамент за MASTER потребител за 3 месеца!"

Защо смятам, че точно Калдейта е виновна, а не някой друг? Ами защото спамът бе пратен на поща, която съм ползвал единствено и само в Калдейта. Имам писма само от Калдейта( уведомителни - около 150 броя) и бях дори забравил за тая поща, в която не съм влизал от момента, в който я открих. Мислех си, че личната информация на потребителите е защитена, но явно не е така.

Вие, модератори и не само, какво мислите по въпроса? Това окончателно ме отказа от Калдейта. Адио.

Редактирано от kal (преглед на промените)

"no-reply@****"

до мен

подробности

16:16 (преди 2 часа)

Здравейте,

Ваш познат Ви кани да се присъедините към борсата за IT проекти, конкурси за работа, freelance директория, форум, новини, статии и линкове - **** (****).

Само сега, всеки регистрирал се получава абонамент за MASTER потребител за 3 месеца!

Ползвам Gmail и имам точно същото писмо, не мисля че някои от 'Kaldata' е виновен за този спам....

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Добре де Билдер , защо пък да е виновен екина на Калдата / а камо ли Калин / ..... Не съм толкова стар потребител като теб / не съм и толкова от скоро / и досега не съм получил нито един такъм е-майл . Спам на лична колкото искаш , но не и по този начин .... Така че не бързай да обвиняваш без доказателства. Защо да не е ония хахавия дето щеше да прави нова операционна система и му се смееха всички . Неговата любов е да спами ! Успехи !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Няма да е лошо екипа на сайта да вземе отношение като обясни защо не може да са те или ако са те зашо са го направили

Таман чета темата и проверявам дадената поща с калдейта , същата работа, канят ме и мене. Май , не май ами сигурно bildera_ ще се окаже прав, не вярвам с него да сме се регистрирвали на еднакви места освен тука.

Ама каквото и да си говорим завъртели са и интервенцията

-------------- AKO NE CHETETE KIRILICA --------------------

Zdraveite,

Vash poznat Vi kani da se prisuedinite kum borsata za IT proekti, konkursi za rabota, freelance direktoria, forum, novini, statii i linkove - ###### (www.######).

Samo sega, vseki registriral se poluchava abonament za MASTER potrebitel za 3 meseca!

задължително е да чета кирилица щом пиша в калдейта , ако не беше bildera едва ли да ми е минало през ум , честно най много мразя лицемерието ... макар че никога не съм писал по темата "какво най много мразите във някой"

Edit : Сега аз лично се извинявамм за това което съм написал по горе , аз имам две пощи в Gmail.com и Gmail.ru и си мислех че съм регистриран тука с gmail.com но аз съм бил регнат тука с gmail.ru и не я бях отварял дълго време . след като я отворих имах само съобщения че еди кой си ми е пратил лично съобщение в калдейта , но това са си настройки , явно някой от друго място е набарал адресите в gmail.com

още веднъж съжелявам за мнението по горе и не го трия защото сигурно вече е прочетено и няма смисъл.

Редактирано от kal (преглед на промените)

Възможно е и да са дадени от някой потребител до когото сте писали.

Но нека все пак от екипа разсеят мъглата.

Не е нито Калин,нито някой от екипа.Просто спам който е "минал".Защо не попита първо някой?

edit

Имейла ви може да са го взели от всеки сайт в който сте го споменали.В интернет се продават масиви от имейли за спам.Някои ги купуват и използват неправомерно.И аз знам един линк който съдържа 30000 имейл адреса и може да го вземе всеки.Никой от екипа няма да тръгне да се занимава с глупости.Нещото и при мен дойде.Просто го блокирайте.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Не е нито Калин,нито някой от екипа.Просто спам който е "минал".Защо не попита първо някой?

Да-аз сега си проверих пощата за регистрация тук-а тя е само за това-и там нямам подобно писмо.

Не разбирам защо трябва да се обвинява някой от екипа , или Калин ?

Според мен това е минало през gmail само.Аз там го имам,а не в пощата с която съм се регнал тук

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Гледам в моята папка "Спам" е пълно с предложения за уголемяване на онази ми работа и други простотии. Ама Калине, може ли такова нещо!?! Ти си виновен! ;)

bildera_, Кико и всичките ти клонинги, винаги съм те смятал за сериозен и трезвомислещ човек, но никога не е късно за изненади. ;)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

edit

Имейла ви може да са го взели от всеки сайт в който сте го споменали.В интернет се продават масиви от имейли за спам.Някои ги купуват и използват неправомерно.И аз знам един линк който съдържа 30000 имейл адреса и може да го вземе всеки.Никой от екипа няма да тръгне да се занимава с глупости.Нещото и при мен дойде.Просто го блокирайте.

При мен си беша направо в папка BULK на Yahoo cool.gif

Мен пък не ме е яд...даже мисля да хвърля едно око на сайта...ами който и да е просто е искал сайта му да добие по-голяма популярност..."целта оправдава средствата нали" ;)

Никъде обаче в профила си или при комуникация с други потребители не съм споменал e-mail си...Ако е някой от екипа то подозирам че ще участва в поддръжката и на този сайт (както е с uroci.net)...А и имам поща в KALDATA, която е препратена към тази в Yahoo ;)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

"Здравейте,

Ваш познат Ви кани да се присъедините към борсата за IT проекти, конкурси за работа, freelance директория, форум, новини, статии и линкове - ###### (www.######).

Само сега, всеки регистрирал се получава абонамент за MASTER потребител за 3 месеца!"

И аз имам такова в абв-то...

Редактирано от electric (преглед на промените)

И аз имам такова в абв-то...

Е аз точно с пощата в abv съм се регнал и там нямам нищо,освен изпратено писмо от Калдата за покана за приятелство тук във форума.

Е аз точно с пощата в abv съм се регнал и там нямам нищо,освен изпратено писмо от Калдата за покана за приятелство тук във форума.

И аз имам рег в Гмейла...може и от там да е... ;)

Между другото и при мен дойде в пощата на Gmail защото тази в Калдата е редиректната към нея.Калине признай си ;)

• Автор

Ами вижте. Имам 4 регистрации в Калдейта и в две от тях имам това писмо засега. Другите не съм проверявал, защото не помня пощите, но може и там да има ;) Иначе отидох на сайта, рискувайки да лепна нещо, прочетох това онова и реших да се регна. Кофти решение, защото не можах. Исках да се регна с ник на кирилица, но за жалост не прочетох, че само с латински може да е регистрацията. Това ме вбеси и реших да пусна тая тема ;)

Та в тая поща, в която ми бе пратен спама , влизам може би за втори път, след като преди 4-5 месеца се бях регнал с ник Кико и писах доста време с тоя ник, както всички модертори знаят. Пощата не е нито на яху, нито на джимейл. Пощата е българска и едната е на АБВ, другата на мейл.бг. Лично преди да пусна темата проверих, колко писма имам в пощата си и колко от тях съм чел. Всички писма до едно бяха от Калдейта, а това са 14 страници от лятото досега! Нито едно писмо не бях отворил лично от пощата си, защото ползвам мейл клиент. Значи никога не съм влизал в пощата си от лятото насам. Е, сигурно някой екстрасенс знае пощата ми, та затова имам тая покана да се регна в тоя сайт. Между другото сайтът би бил интересен, стига да се развие достатъчно.

Чувствам се пренебрегнат - още нямам :huh:

И аз cool.gif

Проверих всичките си пощенски кутии - спам колкото искаш, но точно такова писмо нямам. Впрочем, не използвам имейл-услуги от български фирми отдавна (особено най-популярните) , явно има защо.....

Нямам такива работи в пощата, с която съм се регистрирал тук. А и съм чел някои неща за разпространението на спама. Не са много, но не ме учудва, че доста хора от форума имат подобни писма в мейла. Че кой няма спам?

А сигурен ли си, че нямаш троянец например или "кукичка", която ти е хванала точно тази поща ?

Влязох на онова място и тъй като не видях кой е собственикът, предоставям ви снимка на профила на човек с права на модератор или нещо подобно. Ако някой има желание, би могъл да се обърне към него и да го попита как е попаднал у тях адресът на елекронната му поща.

ffb4c038f71at.jpg

• Автор

Добре, може би греша, за което се извинявам. Все пак, някой запитвал ли се е, за колко време може да се изпратят над 100 000 писма?

Добре, може би греша, за което се извинявам. Все пак, някой запитвал ли се е, за колко време може да се изпратят над 100 000 писма?

Ама ти наистина ли си получил толкова? /100000/

Да вземеш и преди да пишеш такива неща, първо да помислиш.

Пък и ти се чудя!!! За какво ли са ти били 4 регистрации само в този форум.

Напълно съм съгласен с мнението на stenli56!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето ти една оригинална обява за такава дейност. Сам си направи изводите

Hello.

We need to send emails to lists between 3000-10000 daily, broken up into as many as 4 different campaigns. Emails must be sent from a standard addy (gmail, yahoo) no private domains. I will provide you with the lists aswell as content.

Requirements:

- Must hit inboxes, not spam folders. No exceptions.

- Must provide records of all sent mail aswell as bounces.

- Must be able to keep constant communication.

- Must be able to complete work daily.. No exceptions.

- This work is time specific.. Some campaigns must be done between 3AM & 9AM EST, others between 9AM and 2PM EST.

If you can meet all of these requirements this WILL be long term work. Lasting multiple months possibly even years.

If you are unclear on any of these details please send me a PM and I will do my best to clarify.

Thank you for your time.

Адресът е съвсем легален - www.getafreelancer.com

И аз го имам това писмо , но никой не виня каквото и да е станало , всъщност намирам рекламирания сайт за доста интересен :huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.