Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows 2000 (merged)

Featured Replies

не ми се иска

• Отговори 146
  • Прегледи 25,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

AVG-to ми даде червено на Shell Extensio

после не можех да влизам в add-remove programs

след преинстала на W-sa 2000 през формат С горните неща се оправиха но проблема с диск D стои

Сменил е файловата система на D: без да форматира или конвертира. Айде са. Това обикновенно се получава, когато таблицата за дялове на твърдия диск е повредена. Не знам дали Windows 2000 има Recovery Console, но ако има я използвай. Може и да ти свърши работа.

Мисля , че по някакъв начин си сменил файловата система на Д-то....

какво предлагаш да правя

Сменил е файловата система на D: без да форматира или конвертира. Айде са. Това обикновенно се получава, когато таблицата за дялове на твърдия диск е повредена. Не знам дали Windows 2000 има Recovery Console, но ако има я използвай. Може и да ти свърши работа.

къде да го търся това и как да го използвам

хард диска няма 2 год- как така да е избушил

какво предлагаш да правя

къде да го търся това и как да го използвам

хард диска няма 2 год- как така да е избушил

Никой не ти твърди че е избушил. Просто е възможно таблицата да се е омазала някак си (софтуерно).

Аз ти препоръчвам Actve@ File Recovery. Ако можеш си я намери или пък друга подобна на нея.

Ще ти трябва достатъчно място на C: за да извлечеш файловете от D: . След това правиш format D: .

как да направя формат на D-може ли диск D-десен бутон-формат-ма тука има някви насктройки-capacity-file system-allocation unit size-format options

Да може от там. Форматираш ли го почти напълно губиш шансове за връщане на данните.

Иначе за файлова система избери NTFS. Останалите настройки можеш да ги оставиш както са по подразбиране. Ако изпозлваш командния ред просто ги пропусни.

като избера на File System-NTFS след това на allocation unit size се появява да избирам някви 512 butes 1024 bytes 2048 bytes 4096 bytes има и опция default allocation size-кое да избера

Да може от там. Форматираш ли го почти напълно губиш шансове за връщане на данните.

Иначе за файлова система избери NTFS. Останалите настройки можеш да ги оставиш както са по подразбиране. Ако изпозлваш командния ред просто ги пропусни.

сигурно ли е че ще се реши проблема с D диска по този начин въпреки загубата на инфото

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, моля ви помогнете ми. Кажете ми как точно се инсталира Windows 2000 Че тфа XP малко тежко ми дойде за моята скромна машина>>>Procesor:Intel Pentium II, 400 MHz (4 x 100), MB:HP Vectra VE8(маркова тъпотия), RAM:160 MB, VIDEO: nVidia GeForse 2 MX 400. Та искам да сложа 2000 (преди бях така, работеше ми много добре). А сега с тва XP много бавно зарежда и explorer-a много го товари (дори и да махна сички ефекти)

П.П. За Windows 2000 + SP4 става въпрос.

П.П.2 И горе долу колко МБ е точно в .iso формат. Че имам 1 тука дето е 701 мб и друг който е

102 МБ

Слагаш диска с 2000,рестарт,насочваш от биоса да чете СД,формат "С".и качваш новото.Накратко това е.А по подробно тук http://uroci.net/index.php?option=com_cont...&Itemid=124 :angry22::no-no::clap:

Хмммм тва не ли е за Windows XP Pro

Общо взето като XP,следваш инструкциите и next,next....

Трябва ми Windows 2000 Service Pack 4 (само Service Pack 4) изморих се вече да търся плс ко някой знае от каде да го друпна да ми даде плс хелп

Нема се пуашиш, нищо страшно... И все пак много голямо ми се види това iso. Четвъртия сервизен пакет на Уин2000 е голяма бъгня, ако е не интегриран в исо-то - не го слагай. По-добре си намери СП2 или СП3. Ако е интегриран, потърси неофициалния СП5, той може и да оправя проблемите на СП4.

ПС: Основния проблем при СП4 е голямата процесорна мощност, консумирана от winlogon.exe. Възможно е този проблем да го няма при теб ...

Аве ще пробвам да го напрая пък квот ст6ане е*ал сам му и гроба. Моето .iso не е BOOT ма ще го напрая с дискетата на Win 98 и трябва да стане ако не стане слагам си пак XP и ще го нося на някой по-компетентен от мене да ми го напрая :eek:

Направи си го самостартиращ с nLite - бързо и лесно, при това на български. Като джуфнеш програмката от всички възможни опции, избери само да ти прави буутващ диск.

Не разбирам мн от АНГЛ :help:

Инсталиране на Windows 2000 на български.

Мога ли да инсталирам 2000 при вече инсталирана Виста? Идеята е да мога да ползвам и двете операционни системи, но не ме устройва да форматирам Вистата и да го направя като бял човек. Мисля ако инсталирам 2000 губя от буут-а виста, мога да пробвам стартъп рипеър на вистата след това, но не е ясно доколко ще тръгне? Някой има ли информация?

Аве ще пробвам да го напрая пък квот ст6ане е*ал сам му и гроба. Моето .iso не е BOOT ма ще го напрая с дискетата на Win 98 и трябва да стане ако не стане слагам си пак XP и ще го нося на някой по-компетентен от мене да ми го напрая :)

Спвавих се :):yanim::) . Крайния резултат:

kraen%20rezultat.jpg

Компа ся напрао ми фарчи. Вече мога да си слушкам музика и да си цакам на ЦС едновременно :) Мога вече и пре-спокойно по Skype да говоря. С тва XP ми цепеше мн ся вече мога сичко да си правя едновременно.

Благодаря много :wors: на тези които ми помогнаха да си го направя. Браво момчета!!! Без вас какво щях да правя. :speak: Трябваше да давам 20 лв да ми слагат Wina a аз сам си го напрайх :) И пак благодарение на вас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.