Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за играта Bioshock

Featured Replies

005087840-big.jpg

Жанр: First-person shooter

Година: 2007

Издател: 2К Games/ 2K Boston/2K Australia

Системни изисквания: CPU PIV 2,4 GHz, RAM 1 GB, Video 128 MB, HDD 8 GB, OS Windows XP/Vista

Мултиплеър: Не

BioShock стана хит още преди да се появи пазара. Психарските треъйлъри с адски красива графика, хитри клипове behind-the-scenes ("зад сцената") на разработчиците от 2K Boston/2K Australia (бившите Irrational), както и мантрата, че BioShock е духовен наследник на великия System Shock - всичко това създаде истинска истерия и играта беше буквално разграбена, като до момента от нея са продадени близо 1,5 милиона копия. Независимо дали бихте се поддали на магията BioShock или ви е писнало от опитите на Irrational да ви убеждават, че BioShock е най-гениалното нещо след изобретяването на нарязания хляб, играта определено си заслужава. Е, стига лирични отклонения - време е за...

"Градът, който не заспива"

Всичко започва като в приятен трилър. Главният герой Джак е единственият оцелял след тежка самолетна катастрофа в океана, който се добира до Rapture - фантастичен мегаполис на морското дъното. Градът е плод на усилията на милиардера Андрю Райън след кошмара на Втората световна война да създаде утопия, където да събере най-добрите представители на човешката раса - учени, хора на изкуството и т.н. Че нещо много, много се е объркало в плана на Райън се разбира в първите секунди от пристигането на Джак в подводния мегаполис. Rapture се разпада, a из него обикалят генетично изродени подобия на хора, които избиват всичко по пътя си. На всичкото отгоре навсякъде гъмжи от камери и роботизирани системи за защита, които стрелят на месо по каквото сварят, а най-често това е именно нашият герой.

005087838-big.jpg

005087841-big.jpg

Интересен момент в играта е и присъствието на персонаж като „малките сестрички“ (little sisters). Обикалящите из рушащият се град момиченца са важен източник на ресурса ADAM, чрез който се захранват споменатите вече свръхестествени сили. За да се докопате до ценната био-валута, ще трябва да се справите с пазителите на тези сладурани - „big daddy“ , които приличат на кръстоска между Франкенщайн, тежководолаз с бормашина и танк Т-34. Да гътнеш big daddy и да се добереш до скъпоценния ADAM в BioShock се равнява на това да убиеш бос в други игри – много е трудно, изисква използване на всички бойни ресурси, оръжия и специални сили.

Визията на "Bioshock" е прекрасна. Архитектурата на подводния град и изобщо на цялата среда в играта е в стил ретро sci-fi, като единственото, което ми идва на ум за сравнение е постапокалиптичната вселена във „Fallout“ сериите. Цялостното впечатление за един изгубен и рушащ се рай, а самата история за това какво е превърнало цветущия мегаполис в пъкъл се разкрива малко по малко от аудиозаписите, разхвърляни из мегаломанските нива на играта.

005087844-big.jpg

005087845-big.jpg

Официален сайт.......

......................."Аvtora.com"..........

Темата е cool, да уточна, че от Pulsar казват, че са възможни само 5 инсталации на играта...

• Автор

Да това е така ,за да се ограничи презаписването на играта(антипиратски действия) biggrin.gif така да се каже.Но аз я исталирах 2 пъти и нямаше проблем важното е да имаш, интернет връзка след инсталацията защото след това,се теглят допълнители файлове от сървъра........ :down:

Дори не успях да я подкарам, Играта ми заби след първия чек пойнт. Пробвах 2-3 преинсталации и се отказах. Никога няма да си я купя . Така и не разбрах каква е идеята. Единственото, което разбрах е, че под DX10 има по-добра графика.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Как така 5 инсталации ??? Теглиш си играта и я инсталираш само 5 пъти.

Това е нечестно biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Иначе много я чакахне тази игра да излезе

• Автор

Ами аз ,я играх на DX9 и искам да ти кажа,че на моята машина вървеше много добре.....AMD Athlon64X2 4400+ 2.31GHz,2.00GB RAM,

ATI Radeon X1950 GT 512 MB...

Ще дадеш ли линк за теглене,тъй като в замундата има много release-ове и незнам кой е подходящ.

Темата е cool, да уточна, че от Pulsar казват, че са възможни само 5 инсталации на играта...

ОМГ, по-голяма простотия не бех чувал... angry.gif Нема да е лошо да отскочат да се прегледат, еми кво става ако си преинсталирам няколко пъти уиндоуса? Трябва да я копувам пак? Бе я върете се прескачайте...

Иначе за играта - може и да е яка, пък и не знам дали ще ми тръгне...

Лелее, това е много психарска игра... biggrin.gif

Играх половин час и я изтрих...нямам толкова силни нерви, за да издържа... biggrin.gif

• Автор

Наистина играта е малко,марачна но това не и пречи да ни представи една мрачна среда,по един уникалена начин.Графиката е невероятна ,трябва да видите как е пресъздадена водата,кокло е реалистично всичко,за да разберете за какво ви говоря..... :offtopic_s:

Лелее, това е много психарска игра... biggrin.gif

Играх половин час и я изтрих...нямам толкова силни нерви, за да издържа... biggrin.gif

Че кво и е на играта? Преди не си ли играл Doom и Quake? ;)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Официално - ще има Bioshock 2

"Ако някога сте се съмнявали, че Irrational Games няма да направят продължение на своя култов утопичен шутър, спокойно. 2K Games потвърдиха, че от известно време насам се работи усилено върху Bioshock.

Не се знаят каквито и да било подробности за неговия геймплей, но по предварителни очаквания втората част би трябвало да излезе на пазара в края на другата година.

Повече информация очаквайте с течение на времето."......Pc Mania

яка игрица брутална е,но мен неме кефи щото е много колстрофобична sad.gif

Супер е играта, да.

яка игрица брутална е,но мен неме кефи щото е много колстрофобична sad.gif

Казва се клаустрофобична, от клаустрофобия :wors:

• 1 месец по-късно...

Някой ще каже ли колко са нивата в играта мисля, че забих на второ и не мога да го мина. Имам една мисия с фотоапарат и така не свъши...

• 10 месеца по-късно...

Моля,някой ако знае да ми каже къде да отида или какво да направя на това място за да мина напред.Тук съм зациклил на тази решетка и не знам на къде да отида?

post-148358-1237712782_thumb.jpg

post-148358-1237712788_thumb.jpg

Моля,някой ако знае да ми каже къде да отида или какво да направя на това място за да мина напред.Тук съм зациклил на тази решетка и не знам на къде да отида?

Walkthrough Bioshock

• 2 месеца по-късно...

И аз съм на тая решетка и на знам как да мина! Горе не мога да се кача, дето има една дупка в прозореца, снимах 2 от ония зомбита, дава ми още едно трябва да снимам, но то е в зоната след решетката. Как да отворя решетката, или откъде другаде да мина?

аз съм я връткал , но и др. решетки е имало ( не искаше ли код ).... я направете още снимки или пуснете клипче от u tube , че не се сещам точно ?

Играта е отлича... На мене лично създаде голямо впечетление със всичко.

bioshock.th.png

bioshock2.th.png

Сетих се , от др. страна има момиченце с тежководолаз и един , който хварля бомби май ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.