Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любим актьор/актриса

Featured Replies

Морган Фрийман Шон Пен Джак Никълсън

• Отговори 142
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

моъта любима актриса е кака Анжелина

а актъор- Jonathan Chase Еи много е готин тоя пич ще се омъжа за него.хахах Публикувано изображение

Charlie Chaplin Marlon Brando Alain Delon Klaus Kinski Klaus Maria Brandauer Louis de Funes Anthony Quinn Gregory Peck Henry Fonda Jack Nicholson James Stewart Robert de Niro Dustin Hoffman Jeremy Irons Daniel-Day Lewis F. Murray Abraham Tom Hulce Brad Davis Jim Carrey Malcolm Mcdowell Robin Williams Geoffrey Rush Sam Neil Harvey Keitel Ingrid Bergman Liv Ullman Katharine Hepburn Nastassja Kinski Vivien Leigh Jessica Lange Meryl Streep Grace Kelly Brigitte Bardot Sophia Loren Glen Close

Редактирано от Bardot (преглед на промените)

Хоакин Феникс. Стахотен е, само да не се бе отказал толкова млад от киното... :cheers:

• 5 седмици по-късно...

Любими актьори: Едуард Нортън, Джереми Айрънс, Джейк Гиленхал, Робърт де Ниро, Антъни Хопкинс, Жан Рено, Хавиер Бардем, Били Боб Торнтън, Олег Меншиков; Любими актриси: Мерил Стрийп, Джулия Ормънд, Жюлиет Бинош, Изабел Юпер, Глен Клоуз, Елизабет Шу, Хилари Суонк;

Джъд Лоу много ме кефи напоследък... Както и Кейт Уинслет

Хилари Дъф, Дженифър Лав Хюит :jeer:

Ау много са: Johnny Depp :hush:, Helena Bonham Carter, Hugh Jackman, Liv Tyler, Jason Isaacs, Katheryn Winnick, Gary Oldman...иии други Публикувано изображение

Odette Yustman

Публикувано изображение

Milo Ventimiglia

Публикувано изображение

Мат Деймън- номер едно. Следват го Джони Деп, въпреки че е по-високоплатен от него, Джуд Лоу-още не е признат, от по-старите Руркито, Малкович и Том Ханкс.

От най-дъртите Джеръми Айрънс и Де Ниро.

Грета Гарбо, Роми Шнайдър, Сър Ян Маклелън...

Публикувано изображение

моите са ДЖЕНИФЬР АНИСТЬН и РОБЬРТ де НИРО

както и КАТЕТО ЕВРО и СТЕФАН ДАНАИЛОВ Публикувано изображение

Бен Афлек, Брус Уилис, Сандра Бълок, Лив Тайлър :wors:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Нещо си правя напоследък списъци с любими лица и сега ще пробвам да изброя няколко

АКТРИСИ

Бриджит Бардо - хехехе обожавам я!

Скарлет Джохенсън - само тя и Портман са добри засега. Скарлет най-вече с "Момичето с перлената обеца" и "Изгубени в превода"- има магнетизъм и повечето пъти знае в какво да се снима

Кристин Скот Томас - това ми беше една от най-противните акриси, но нещата се промениха. Тоя Английски пациент обърка работата Публикувано изображение

Джесика Ланг - голяма! Франсис, Синьо небе трябва да се гледат

Мерил Стрийп - вече тотално ме дразни тая бабка, ама го може...

Катрин Деньов - нея още не съм я опознала докрай, но засега ми харесва и то доста

Настася Кински - мноооого красива и завладяваща

Изабел Юпер - ей това е класна актриса, ама наистина от КЛАСА

Ингрид Бергман - един филм ми беше достатъчен

Жулиет Бинош - ех Кишловски да я беше снимал още..бива я

АКТЬОРИ уффф трудна работа

Джак Никълсън - Холивуд - това е Джак

Клаус Кински - гений

Де Ниро - Боби, Боби слага Пачино в малкия си джоб

Джеръми Айрънс - и тоя голяма класа, голямо нещо...като извади и джентълмено-английските маниери

Ален Делон - по тоя ако не припадаш значи не си жена

Гаел Гарсия Бернал - браво на момчето! Добре, че се запозна с Иняриту да го извади от сапунките

Кевин Спейси - чаровник и талант

Доналд Съдърланд - кефи деденцето

Джон Малкович - абе понякога ме отвращава, ама бива го

Белмондо - сърцето не ми дава да не го включа

Ривър Финикс - е за този вече ми е много мъчно. Още по-велик щеше да стане

Хоакин Финикс - и брат му, и брат му

Малкълм Макдауъл - егати изрода!

Жан Рено - магнит

Реф Файнс - и тоя английски пациент

Джим Кери - не знам тук какво да напиша, честно

Били Боб Торнтън - ех Анджи, Анджи какво изпусна

Джони Деп - за какво ли го написах

Ед Харис - ммм не всичко му харесвам, ама ....хубавец

Клайв Оуен - дано продължи с Куарон

Бил Мъри - егати физиономията

Бардем, Гослинг - все надеждни

Харви Кайтел - Публикувано изображение

Сам Нийл - тоя вече много го обичам

Бен Кингсли - и тоя също

Том Ханкс, Морган Фриймън, Шоп Пен - няма пък...като спрат да им дават Оскари тогава. Стига ги надуваха. А Ник Кейдж ми е най-антипатяга от най-антипатичната плеяда комерсиалисти

Редактирано от Bardot (преглед на промените)

Нека допълня и моя списък с любими актьори и актриси.

Първо актьорите...

1. Vincent Cassel, да т. нар. съпруг на Моника Белучи, ако изобщо тази жена може да има съпруг. Публикувано изображение

Привлече ми вниманието преди доста време, но се затвърди като любим след Ocean's Twelve. Има някакси различно излъчване, привлича вниманието с лекота. Не може да остане незабелязан дълго време, даже и да е в епизодична роля. Харизма някаква, не знам...

2. Christian Bale - винаги съм си падала по английските актьори, но Крисчън Бейл не ми беше направил кой знае какво впечатление докато не го гледах в Public Enemies.

Гледала съм го и в The Dark Knight, The Machinist, The Prestige и се чудя как до сега не съм го забелязала?! Той е един от онези актьори, които дават всичко от себе си, правят множестно жертви в името на ролята, в която ще се превъплъти.

3. Josh Hartnett - сега някои ще си кажат "Тая пък, намерила кого да напише за любим актьор!", но... аз много харесвам Джош Хартнет. Гледах го първи път в The Faculty на Zeke Tyler... Не съм виждала друг освен Johnny Depp, да играе така добре ролята на "лошото момче". Да, наистина не подбира ролите си - играе и в измислени продукции и тъпи американски комедии, но наистина ми харесва когато играе "лошото момче".

4. Jack Nicholson - ОБОЖАВАМ ГО! Може да е извратен, но е един от най-добрите в Холивуд.

Актриси...

1. Audrey Tautou - открих я за първи път в Le fabuleux destin d'Amеlie Poulain - един от любимите ми филми... На нея принадлежи израза ”Вярвам в Бог, но не съм сигурна дали трябва да му се доверявам много” - а това означава разум с умерена доза емоционалност. Освен това има невероятна усмивка! Нежна, чаровна и талантлива. Харесва ми и това, че много рядко, по изключение се снима в холивудски продукции.

2. Natalie Portman - интелигентна (не случайно е единствената възпитаничка на Харвард в Холивуд), много талантлива, красива, избира внимателно ролите си, т.е не се снима в каквито и да е продукции на който и да е режисьор. (Освен това е висока колкото мен Публикувано изображение - 160 см)

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

Краси Радков,Виктор Галев,Любо Нейов,Хрито Гърбов,Стоянкя Мотафова и Шайбата.

• 2 седмици по-късно...

Любимите ми актьори са Майкъл Медсън и Том Ханкс.Медсън има над 100 роли на лошо момче и непукист. А Том Ханкс е най-талантливият и успешният.Затова Спилбърг предпочита да работи с него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.