Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любим актьор/актриса

Featured Replies

Let's recap :yanim:

Малко да си припомня и аз кои са ми любимците на големия екран

Първо дамите:

Cate Blanchett - красива, изключително талантлива и смела актриса + интелигентна жена с невероятен глас (с удоволствие бих разговаряла с нея с часове - дори начинът по който се изразява и използва английския език, намирам за много елегантен)

Kate Winslet - една от вечните ми фаворитки. Много любима актриса ми е - с голяма дълбочина потъва в ролите си. Удоволствие е да я гледам на екрана.

Marion Cotillard - веднага след като влезе в кожата на Едит Пиаф ми стана любимка. Много талантлива французойка.

Meryl Streep - обожавам да връщам лентата назад и да гледам различната палитра от роли, в които се е въплащавала през годините. И лекотата, с която го прави в днешно време.

Asia Argento - мацката е луда, но то явно по гените се предава.

Natalie Portman - все по-рядко я виждам на екрана и нещо в последно време не ми допадат особено филмите й, но таланта си е талант.

Katharine Hepburn

Audrey Hepburn

Ingrid Bergman

Uma Thurman

Tilda Swinton - има невероятен чар и страхотен талант!

Emily Blunt

Nicole Kidman

Vivien Leigh

Juliette Binoche - обожавам я!

И разбира се...джентълмените:

Marlon Brando

Marlon Brando

и Marlon Brando

Jack Nicholson

Daniel-Day Lewis - няма равен!

Havier Bardem (баси психопата дето беше в No country for old men)

Al Pacino, Al Pacino & Al Pacino!

Vincent Gallo (видя ли филм с него - гледам го!)

Morgan Freeman

Mickey Rourke

Tom Hanks (актьорът, за когото няма жанрове. всичко може да играе - и да ме разсмее и да ме разплаче.)

John Hurt

Hugo Weaving (невероятен театрален актьор + има един от най-магнетичните гласове)

Benicio del Toro :yanim:

Johnny Depp

Philip Seymour Hoffman (каква роля направи като Труман капоти преди години)

Jim Carrey (освен уникален комик, умее да играе много умело и драма)

Michael Caine

Leonardo DiCaprio

Paul Newman

Syndey Pollack (освен прекрасен режисьор и продуцент, го намирам и за изключително изтънчен актьор)

Kevin Spacey :wors:

Nicolas Cage

Alan Rickman - след като го гледах и в пиеса на Бекет, за пореден път се убедих колко много ме кефи (може би е заради гласа му, явно имам фетиш към гласове)

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

• Отговори 142
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко да си припомня и аз кои са ми любимците на големия екран

Женския ти списък не го одобрямам

Публикувано изображение. С мъжете сме на 100 процента! Даниел дей Луис има уникална роля във филма "В името на отца"...Не вярвам да не си го гледела!

Никълъс Кейдж защо е толкова назад в списъка ти? Мога да гледам 1000 пъти "Да напуснеш Лас Вегас"...

Ричард Гиър и Дженифър Лопез (ако тя не се брои, тогава Джулия Робъртс).

Българските са Любо Нейков, актриса май нямам :bye:

Няма празно, всичко броим ние. :yanim: Това са групичка от последните ми фаворити:

Публикувано изображение

Нека и аз подновя списъка си и малко да го "стегна" Kevin Spacey, Ryan Gosling, John Malkovich, Robert De Niro, Catherine Deneuve, Jack Nicholson, Billy Bob Thornton, Jeff Bridges, Charlotte Gainsbourg, Dustin Hoffman, Julianne Moore, Gael Garcia Bernal, Jake Gyllenhaal, Jim Carrey, Joaquin Phoenix, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Scarlett Johansson, Roberto Benini, Eva Green, Ralph Fiennes, Rachel Weisz.

Нека и аз подновя списъка си и малко да го "стегна"

Kevin Spacey, Ryan Gosling, John Malkovich, Robert De Niro, Catherine Deneuve, Jack Nicholson, Billy Bob Thornton, Jeff Bridges, Charlotte Gainsbourg, Dustin Hoffman, Julianne Moore, Gael Garcia Bernal, Jake Gyllenhaal, Jim Carrey, Joaquin Phoenix, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Scarlett Johansson, Roberto Benini, Eva Green, Ralph Fiennes, Rachel Weisz.

Знаех си, че съм пропуснала няколко много ценни кадъра в списъка си :cool:

Раян Гослинг, между другото също изключително много ми допада като актьор, макар по едно време подбора му на роли да куцаше. Още от Stay съм го признала.

Ъмм...аз такова, да си призная, че след като започнах да гледам Californication, вече гледам с по-добри очи на Дейвид Духовни.

Той беше и причината изобщо да нямам желание да гледам сериала, но най-добрия ми приятел беше на 1000% убеден, че този сериал е точно за мен (което за момент малко ме притесни), но след първите няколко епизода, се оказа, че Духовни можел и да играе. Добре се е въплатил в ролята на Ханк Мууди.

А, докато си говорим за любимци се сетих за още двама, които не знам как съм ги пропуснала - няма такива психопати.

Стив Бушеми ;)

Публикувано изображение

И след като гледах Watchmen , се сетих и за уникалния Jackie Earle Haley.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

не нея, него...

Публикувано изображение

не нея, него...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

макар, че "любим" ми е малко пресилено за разбиранията...

Да добавя Гари Олдман (много добре ги играе лошите ;) ), Джеф Бриджес, Клинт Ийстууд, Киану Рийвс.

Дай снимки, не всички гледаме кино...

ПП: Публикувано изображение

Чуждестранни: Джони Деп ;) Джон Траволта, Киану Рийвс, Джим Кери, Мила Йовович, Мишел Пфайфър, Никълъс Кейдж, Джеки Чан, Крис Тъкър, Ръсел Кроу, Дейвид Карузо и др. Наши: Филип Киркоров, Петър Слабаков(лека му пръст), Стефан Данаилов, Мая Новоселска,Кръстьо Лафазанов.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Ал Пачино и Мел Гибсън ;)

• 3 години по-късно...

За мое голямо съжаление любимата ми Стоянка Мутафова повече няма да играе.
А пък и 92 г си е сериозна възраст за един артист с 65 г. изяви в театъра. 
„Безумната лейди Джули“ е последният спектакъл, в който ще участва  кралицата на хумора и сатирата в Разград.

Публикувано изображение

http://www.blitz.bg/news/article/258413   http://informiran365.net/informiran365/tyzhno-publikata-se-razdelya-zavinagi-s-velikata-stoyanka-mutafova/

• 9 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Моята любима актриса е от един индийски филм и тя се казва Deepika Singh , не че не гледам друг вид филми напротив гледам даже и български филми но там не ми правят толкова много впечатление.

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.