Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любим актьор/актриса

Featured Replies

Андрю - Лий Потс, Шон Патрик Фланъри, Шейн Уест, Хю Денси Рейчъл Блейкли, Миранда Ото от българските Джоко Росич и Мария Сапунджиева

• Отговори 142
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

де ниро ..брад пит....... . ал пачино са едни от наи добрите заштото трудно може да се класифицират артисти.

Арнулт Швартценегер и Стефан Данаилов :sobbing:

Робърт де Ниро, Ал Пачино, Мел Гибсън, Антъни Хопкинс /най-добрият/, Сандра Бълок, Катрин-Зита Джоунс, Ева Мендес, а от по-младите - Брад Пит, Хилари Дъф, Дженифър-Лав Хюит, Джесика Алба! Но определено искам да подчертая, че в момента най-добрия е Антъни Хопкинс, макар и застаряващ!!!

• 1 месец по-късно...

Български актьор-Апостол Карамитев

Българска актриса-Невна Коканова

(Въпреки, че не съм гледал много български филми и не мога да кажа със сигурност, но за тях се сещам в момента)

Чужд актьор-Vin Diesel

Чужда актриса-Angelina Jolie

(Тука вече съм сигурен в написаното Публикувано изображение )

Редактирано от rainov (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Така значи от около месец много ми харесва тази актриса-Elisha Cuthbert и й станах голям фен.Изгледал съм почти всичките й филми.Който й е фен и е заинтересуван да пише на скайп:teodor160 . Даже й намерих адреса в нета и мисля да й пратя едно писъмце,ама ако се сдобия с емайла ще е идеално.Моля ви пишете ми,за да си чатим относно нейните филми и всичко останало.

Редактирано от FlashTerran (преглед на промените)

Ако става дума за актьорски умения, любимец #1 ми е Робърт де Ниро. След него са Кевин Костнър (като него го харесвам много и на външен вид, като мъж) и Антъни Хопкинс (обожавам да слушам как говори този човек)

От жените напоследък Кейт Уинслет ме изненадва приятно, Даян Лейн я харесвам и като актриса, и като жена (тя ми е идеал). И май са това ;)

П.П.Разбира се, харесвам и други, но тези са ми най

Анжелина Джоли ми е любимка,гледала съм и всички филми с изключение на няколко. По принцип харесвам доста актьори,но най-любими са : Никълъс Кейдж,Брат Пит,Робърт де Ниро,Дженифър Анистън,Антонио Бандерас,Дрю Баримор,Камерън Диас,Еди Мърфи,Том Ханкс,Мег Райън,Брус Уилис,Уентуърт Милър и още много други.

Не мога да повярвам, че нямам пост в тази тема Публикувано изображение

Така, малко трудно ще бъде изреждането, но все пак.

Път на дамите.

Актриси:

1. Натали Портман - то бива талант, интелигентност и красота на едно място, ама това нейното на нищо не прилича Публикувано изображение

2. Ума Търман - принципно има върхове и падини в нейната кариера като актриса, но все пак си е мацка от класа.

3. Кейт Уинслет - колкото повече остарява, толкова повече задобрява.

4. Мерил Стрийп - е, че на къде без нея :P

5. Кейт Бланшет - като изключим факта колко е красива, нека да не забравяме и колко добра актриса е. В "Небеса" ми скри шапката.

6. Фей Дънауей - невероятна!

Актьори:

1. Едуард Нортън - и най-посредствената роля да си избере, си остава Едуард Нортън.

2. Ал Пачино - много го обичам, когато играе някакъв нервак - роден е с глас, който трябва да крещи ;)

3. Винсънт Гало - този човек е психопат!

4. Мики Рурк - дори и след като погрозня толкова много (в резултат на кариерата му в бокса) за мен си остава паметен актьор.

5. Джони Деп - и все пак...накъде без ексцентрик в този списък :)

6. Том Ханкс - него го обичам, защото може да играе всичко - сърцераздирателна драма и саркастична комедия. Няма граници.

7. Хавиер Бардем - първо го гледах в един испански филм, но откакто се сдуши с братя Коен, още повече ме радва :)

8. Виго Мортенсен - НЕ, не го харесвам заради "Властелина" - харесвам го защото е датчанин и защото е много добър актьор с малко филми (справка - "Eastern promises" на Кроненбърг)

(много станаха знам...и пак съм изпуснала някой)

А от българската сцена (не че имам кои знае какви наблюдения):

1. Христо Гърбов - е, съжалявам, ама само физиономията като му видя и ми се повдига настроението. Отрасла съм с "Улицата", а као театрален актьор е също толкова добър.

2. Стоянка Мутафова - просто е родена актриса тя!

Актриса Хилари Дъф :whist: .. Анджелина Джоли също ми е любимка .. а за мъжката половина - Чад Майкъл Мъри , Брат пит , :lol6:

Любими актьори-Робърт Де Ниро и Ал Пачино,гледала съм всичките филми и на двамата,по няколко пъти даже.Дано не е верно това,което се говори,че съвместният им филм,премиерата,на който ще бъде този месец,ще е последният им Публикувано изображение

Любима актриса нямам.

Не мога да повярвам, че нямам пост в тази тема Публикувано изображение

...

2. Ума Търман - принципно има върхове и падини в нейната кариера като актриса, но все пак си е мацка от класа.

...

Публикувано изображение Не мога да повярвам, че ти е фаворитка Публикувано изображение Това за мен е най-безизираната жена, която съм виждала. Все едно гледам призрак. Нито на външен вид ми допада, нито откривам някакви актьорски умения в нея...

Публикувано изображение Не мога да повярвам, че ти е фаворитка Публикувано изображение Това за мен е най-безизираната жена, която съм виждала. Все едно гледам призрак. Нито на външен вид ми допада, нито откривам някакви актьорски умения в нея...

Значи не си гледала Kill Bill и Криминале. ;)

А ако си ги гледала, явно не си ги оценила :P

Колкото до външния вид - една от най-красивите актриси според мен. :P

Хайде и аз да се разпиша тук Публикувано изображение

Актьори - Кевин Спейси,Едуард Нортън,Том Ханкс,Вал Килмър

Актриси - Натали Портман,Кейт Бекинсейл

Актьори, заради актьорската им игра и професионализъм: Ал Пачино; Робърт де Ниро; Джони Деп; Майкъл Дъглас.

Актьори, заради външния им вид: Брат Пит; Джъд Лоу; Джош Хартнет

Актриси, заради професионализма им: Мерил Стрийп; Кейт Унслет; Никол Кидман

Актриси, заради красотата им: Джесика Бийл; Катрин Зита-Джоунс; Анджелина Джоли

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Актриси: Анджелина Джоли, Шарън Стоун, Никол Кидман Актьори: Никълъс Кейдж, Вин Дизел, Арнолд Шварценегер

Редактирано от silvestre (преглед на промените)

Като фенка на г-н Христо Шопов направих това.

Надявам се на другите му почитатели да се хареса.

П.П.

Пропуснала съм "Маргарит и Маргарита" и "Индиянски игри", но може и да ги добавя някой път.

Като попадна на филми със следните артисти, бързам да ги изгледам. Това разбирам под любими.

Актьори: Ал Пачино, Джъд Лоу :angry: , Шон Пен, Едуард Нортън, Ралф Файнс, Анди Гарсия, Том Ханкс - не ги класирам, обичам ги всичките и филмите им.

Актриси: хм....тук ми е по-трудно.

Харесвам много Кейт Бекинсейл като жена, но освен Пърл Харбър, друг филм май не съм й харесала.

Харесвам и Никол Кидман във визуално отношение, но освен Студената планина, друг филм не съм й харесала кой знае колко.

За малко да пропусна Жулиет Бинош. На нея винаги й се радвам.

П.П. Ума Търман и на мен не ми е никак симпатична. Но пък не мога да я оценя като артист, защото само Гатака съм гледала с нейно участие.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

П.П. Ума Търман и на мен не ми е никак симпатична. Но пък не мога да я оценя като артист, защото само Гатака съм гледала с нейно участие.

Хм, ще станем 3 към 1. И аз като теб и Галя не харесвам излъчването на Ума. Гледала съм я в няколко филма, даже доста. На първо четене от IMDB: My Super Ex-Girlfriend (2006), The Producers (2005), Be Cool (2005), Prime (2005), Kill Bill, The Avengers (1998), Gattaca (1997), Batman & Robin (1997), The Truth About Cats & Dogs (1996), Pulp Fiction (1994), Mad Dog and Glory (1993), Final Analysis (1992), Dangerous Liaisons (1988)

До тук 13, вероятно пропуснах няколко заглавия защото не се сещам в момента за тях, но и това е предостатъчно. Имам поглед, запозната съм с голяма част от филмографията и, и въпреки това игата и не ме впечатлява. Тя самата ми е някак далечна и хладна. Но пък явно това изобщо не ми пречи за да харесвам филмите в които участва. Два-три от тях са сред любимите ми. В близко бъдеще смятам да проверя и новите:

The Accidental Husband (2008)

The Life Before Her Eyes (2007)

Понеже си падате по фантастиката, препоръчвам ти горещо Paycheck (2003) :ph34r:

пак с нея, в компанията на Ben Affleck и Aaron Eckhart, под ръководството на John Woo

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

В духа на дискусията, имам противоречиво отношение към Ума Търман. Чисто визуално ми носи финеса на 40-те, а може би дори на кинозвездите от предвоенните години; епоха, която дарява Холивуд с най-големите диви и най-разкошните жени в историята на киното. Епоха, която лично на мен винаги ми е била любима.

Иначе тя играе в един от моите топ 3 любими филми - Криминале, харесвам там играта й, но не знам дали е определящ фактор, за това че филмът ми е любим.

по темата: любим актьор - Ал Пачино. Без никакви колебания. Във всяко едно отношение. Други – Джереми Айрънс (разкошен актьор), Де Ниро(накъде без него), Том Круз, Шон Пен, Анди Гарсия и др.

Актриса: тук има доста разноцветни виждания. Като игра безапелационно поставям Мерил Стрийп на І-во място... харесвам Елизабет Тейлър (много).

От българските актьори - много, страшно много имена ще трябва да изброя, затова ще спомена само няколко - Невена Коканова, Стефан Данаилов, Никола Рударов, Георги Русев, Антон Горчев, актьорите от "Комиците"... и още много.

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.