Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любим актьор/актриса

Featured Replies

Не мога да повярвам, че нямам пост в тази тема Публикувано изображение

Така, малко трудно ще бъде изреждането, но все пак.

Път на дамите.

Актриси:

1. Натали Портман - то бива талант, интелигентност и красота на едно място, ама това нейното на нищо не прилича Публикувано изображение

2. Ума Търман - принципно има върхове и падини в нейната кариера като актриса, но все пак си е мацка от класа.

3. Кейт Уинслет - колкото повече остарява, толкова повече задобрява.

4. Мерил Стрийп - е, че на къде без нея :)

5. Кейт Бланшет - като изключим факта колко е красива, нека да не забравяме и колко добра актриса е. В "Небеса" ми скри шапката.

6. Фей Дънауей - невероятна!

Актьори:

1. Едуард Нортън - и най-посредствената роля да си избере, си остава Едуард Нортън.

2. Ал Пачино - много го обичам, когато играе някакъв нервак - роден е с глас, който трябва да крещи :)

3. Винсънт Гало - този човек е психопат!

4. Мики Рурк - дори и след като погрозня толкова много (в резултат на кариерата му в бокса) за мен си остава паметен актьор.

5. Джони Деп - и все пак...накъде без ексцентрик в този списък :)

6. Том Ханкс - него го обичам, защото може да играе всичко - сърцераздирателна драма и саркастична комедия. Няма граници.

7. Хавиер Бардем - първо го гледах в един испански филм, но откакто се сдуши с братя Коен, още повече ме радва :)

8. Виго Мортенсен - НЕ, не го харесвам заради "Властелина" - харесвам го защото е датчанин и защото е много добър актьор с малко филми (справка - "Eastern promises" на Кроненбърг)

(много станаха знам...и пак съм изпуснала някой)

А от българската сцена (не че имам кои знае какви наблюдения):

1. Христо Гърбов - е, съжалявам, ама само физиономията като му видя и ми се повдига настроението. Отрасла съм с "Улицата", а као театрален актьор е също толкова добър.

2. Стоянка Мутафова - просто е родена актриса тя!

Пропусна уникалните психопати Джон Малкович,който е славянин и братчето на Джулия Ерик Робъртс.

Не е лош и Кевин Бейкън в онова филмче с момиченцето. И не забравяй дъртаците Джеръми Айрънс и Денис Хопър.Къде е Робърт де Ниро? Къде е Шон Пен? Достатъчно е да ги гледаш във филма за фалшивите отчета

и ще разбереш за какво става въпрос.

• Отговори 142
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пич, ако тръгна да изброявам всички актьори, които харесвам, няма да ми стигне цяла тема от 30 страници Публикувано изображение

Мерси, че ми припомни Джон Малкович - гениален е, гениален!

Колкото до Робърт де Ниро - да, много го харесвам, но много повече ми допада Ал Пачино Публикувано изображение

Шоп Пен си е Шоп Пен, него няма какво да го коментирам.

Велики актьори бол, просто не всички ми идват наум на първо четене :wors:

Oх, аз харесвах много и Хийт Леджър Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тъкмо избяга от клиширания образ, в който го бяха поставили, и...

В Казанова и Като рицарите беше неутразим, да не говорим, че и на визия беше голям чаровник, ама голям...

Аз Хийт Леджър изобщо не го харесвах като актьор. Направи ми добро впечатление в "Candy" и това беше. Да, но след като изгледах последният Батман, не можах да не му го призная - там беше гениален. Игра като за последно... Даже се чудех кой от двата Жокера повече харесвам - дали Леджър или Джак Никълсън (ех, и него пропуснах като любим актьор май). Но Никълсън го харесвам защото е Никълсън, а Леджър определено направи огромна крачка в кариерата си! Мир на прахта му, имаше хляб в него.

Oх, аз харесвах много и Хийт Леджър Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тъкмо избяга от клиширания образ, в който го бяха поставили, и...

В Казанова и Като рицарите беше неутразим, да не говорим, че и на визия беше голям чаровник, ама голям...

На едни Господ хубост дал, а на друг го е "подал"

Говоря за красотата на Леджър и Джони Деп, Киану и Джуд Лоу.

На едни Господ хубост дал, а на друг го е "подал"

Говоря за красотата на Леджър и Джони Деп, Киану и Джуд Лоу.

Мда, но по отношение на Джони Деп няма какво да спорим - гениален актьор.

Даже съм гледала и един филм, който сам е режисирал (от който си личи, че е работил с Кустуруца).

Джъд Лоу и аз го харесвам като външност - добър актьор е, но не ми е чак любимец.

П.П: И в този ред на мисли се сетих за Жулиет Бинош - ей, страхотна!

Аз обожавам Дженифър Бийлс, Джина Дейвис, Сюзън Сарандън, Бен Афлек и Джейк Джиленхал!! :huh::line dance:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Труден въпрос, то един или двама ли са, я? И все пак: - при дамите - Деми Мур, Мерил Стрийп, Натали Портман, Никол Кидман, Шарън Стоун, Хелън Хънт... - при мъжете - Майкъл Дъглас, Джони Деп, Ал Пачино, Анди Гарсия, Робърт Де Ниро, Том Ханкс...

• 2 седмици по-късно...

Имам доста любими ,но сега от по-младите(ако мога да ги нарека така),Джош Хартнет ми допада доста. ;)

Имам доста любими ,но сега от по-младите(ако мога да ги нарека така),Джош Хартнет ми допада доста. :angry:

Като спомена за Джош Хартнет се сетих за приличащия му и далеч по-талантлив Мат Деймън.

Талантливия Мистър Рипли. И във филма с Джуд Лоу,където го уби в лодката.Как се казваше.

Като спомена за Джош Хартнет се сетих за приличащия му и далеч по-талантлив Мат Деймън.

Талантливия Мистър Рипли. И във филма с Джуд Лоу,където го уби в лодката.Как се казваше.

С Джъд Лоу участва именно в Талантливия мистър Рипли. А иначе като актьор на мен Мат Деймън ми харесва как се представи в Добрия Уил Хънтинг и в трилогията за Борн :)

А Джош Хартнет не мога да го възприема като актьор. Като го видя, виждам само една миловидна физиономийка и нищо повече, макар че участва в най-любимия ми филм- Пърл Харбър...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Великият Марлон Брандо Ричард Гиър, Робърт де Ниро, Джак Никълсън (Полет над куковиче гнездо), Антъни Хопкинс (Мълчанието на агнетата), Ал Пачино, Кевин Костнър (Танцуващият с вълци), Тим Робинс (Изкуплението Шоуненк), Брус Уилис. Шарън Стоун (Първичен Инстинкт), Джоди Фостър (Мълчанието на агнетата), Мерил Стрийп

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Кърт Ръсел и Камърън Диас,Дрю Баримор,Ричард Гиър...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Еее, къде забравихте Брад Пит?! Не защото е красив, секси и незнамси кво, а защото вади блестяща игра и като откачалка в "12 Monkeys", и като добричкия вампир в "Интервю с вампир", и като легендарния Ахил в "Троя", да не забравя и "Вавилон", "Седем", "БОЕН КЛУБ", "За срещнеш Джо Блек".... и т.н. Сега като се замислям - ако има актьор, чиито филми никога не са ми били скучни и винаги са ме изненадвали, това е Брад Пит!

Публикувано изображение

Aз все повече започнах да се възхищавам на Ръсел Кроу. А Линда ми напомни за незаменимият Марлон Брандо...

Мен пък Пол Нюмън ме грабна само с един филм и с начина, по който си избира ролите. Клинт Ийстууд ... абе май вече съм го коментирал, но колкото и да говорим за него пак ще е малко. За Джони Деп само ще спомена, че е единственият, който някак си успява да блуждае успешно между комерсиалното и независимото кино.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

Аве какво Вин Дизел? Той за мен не е никакъв актьор! Щото има някакви каскади и ходи по потници да му се гледат мускиклите - голяма работа! НЕ е да речем Робърт Де Ниро, който умее да се превъплъти във всякакъв персонаж, а даже и живее с тази роля (някога беше качил килограми, само защото щеше да играе боксьор. Така ще успее дас играе най-добре героя си).

Можеш да хванеш всеки мускулест чичко и да се снима в такива филми.

Друг много качесвтен актьор за мен е Марлон Брандо, който въпреки, че няма внушаващ външен вид играе подобаващо ролята си на кръстник.

По темата за Де Ниро...ако си го спомняте и в "Недосегаемите" как се беше превъплътил в Ал Капоне ...бях чел , че е качил 10-15 кила за тоя филм...

а в "Нос Страх" си беше татуирал половината тяло , целият беше в мускули и май пишеше , че си е избил 1 -2 зъба......

ЕТО ТОВА Е АКТЪОР Публикувано изображение

По темата за Де Ниро...ако си го спомняте и в "Недосегаемите" как се беше превъплътил в Ал Капоне ...бях чел , че е качил 10-15 кила за тоя филм...

а в "Нос Страх" си беше татуирал половината тяло , целият беше в мускули и май пишеше , че си е избил 1 -2 зъба......

ЕТО ТОВА Е АКТЪОР Публикувано изображение

Аз него съм го признала отдавна Публикувано изображение

А що се отнася до килограмите, Чарлийз Терон също качи доста заради Чудовище. А, иамйки предвид каква й е фигурата по принцип, може да се каже, че това си е воля :angry:

И според мен Де ниро е един от най-добрите актьори и няма смисъл да коментирам,защото тук всичко е упоменато.

А по подтемата, която сте започнали ще добавя, че Рене Зелуегър е известна със способността бързо да качва килограми за да влезне в образа на своята героиня, а след това бързо да влиза във форма. Ех, ако и аз можех така(да свалям де, аз качването на килца си го умея Публикувано изображение )

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Дениел Дей Луис е един от най-големите хамелеони на своето поколение. Едва ли има роля, която да не може да изиграе. Уникален актьор, въпреки че снима по филм на 3-4 години. Всяко едно негово превъплащение е изкуство и за разлика от Дениро и Пачино, които в последните години се снимат в изключително глупави продукции, той няма слаб филм.

Дениел Дей Луис е един от най-големите хамелеони на своето поколение. Едва ли има роля, която да не може да изиграе. Уникален актьор, въпреки че снима по филм на 3-4 години. Всяко едно негово превъплащение е изкуство и за разлика от Дениро и Пачино, които в последните години се снимат в изключително глупави продукции, той няма слаб филм.

E той няма равен!

Помня как го гледах в "Бандите на Ню Йорк" ( филмът на Скорсезе с ди Каприо)

И няколко седмици след това го гледах в "Невинни години" (пак на Скорсезе) и стоя и се блещя...просто толкова е различен във всяка роля, че едвам го познах. Всъщност единствената прилика, която намерих беше в ръцете и китките му (не се смейте, забелязвам ги тези неща).

Едни дълги и тънки пръсти и супер крехки китки...абе красота.

Иначе като актьор...шапка му свалям!

• 2 седмици по-късно...

E той няма равен!

Помня как го гледах в "Бандите на Ню Йорк" ( филмът на Скорсезе с ди Каприо)

И няколко седмици след това го гледах в "Невинни години" (пак на Скорсезе) и стоя и се блещя...просто толкова е различен във всяка роля, че едвам го познах. Всъщност единствената прилика, която намерих беше в ръцете и китките му (не се смейте, забелязвам ги тези неща).

Едни дълги и тънки пръсти и супер крехки китки...абе красота.

Иначе като актьор...шапка му свалям!

Като спомена ди Каприо, се сетих че игра невменяемо братче на Джони Деп във филма "Защо тъгува Гилбърт Грейп" . Удивителен е като психопат. В "Титаник" не ми направи никакво впечатление, но като лудо момченце е номер едно! Браво, Лео!

Като спомена ди Каприо, се сетих че игра невменяемо братче на Джони Деп във филма "Защо тъгува Гилбърт Грейп" . Удивителен е като психопат...

Не си спомням диагнозата му в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", но не е психопат. Както и да е, но се справя перфектно с тази роля в един изключително качествен филм. Бих добавил и отличното му представяне в "Плажът".
  • 1 месец по-късно...

Джеймс Дийн

Мики Рурк

Уинона Райдър

Сара Мишел

БГ са познати главно от театъра, но все пак ще ги кажа: Иван Радоев, Иван Ласкин и Стефания Колева

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.