Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво (не)харесваме в себе си

Featured Replies

В себе си не харесвам много неща.

Много съм доверчива и наивна за съжаление, непоправима романтичка съм и продължавам да вярвам в "призраци".

После се разочаровам и въпреки това забравям и пак продължавам.

Оставям се хората да ме опознаят и в повечето случай се възползват от слабостите ми, защото знаят че това ще си остане безнаказано....

За сега толкова

Пак ще пиша по темата...

и аз като тебе,миличка....
  • Отговори 88
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е добре хич-да си Дон Кихот и да се бориш с вятърни мелници

Знам-няма да оправя света

Ама като ме боли за толкова много неща-не мога да мълча

Публикувано изображение

• Автор

Не е добре хич-да си Дон Кихот и да се бориш с вятърни мелници

Знам-няма да оправя света

Ама като ме боли за толкова много неща-не мога да мълча

Публикувано изображение

звучи ми все едно съжеляваш за въпросната борба! знам че е отчайващо и като се погледнеш отстрани изглежда че не правиш нищо ама не е така - на света му трябват такива хора, капка по капка вир става. стъпка по стъпка ще сритаме :speak: на лошите ;)

звучи ми все едно съжеляваш за въпросната борба! знам че е отчайващо и като се погледнеш отстрани изглежда че не правиш нищо ама не е така - на света му трябват такива хора, капка по капка вир става. стъпка по стъпка ще сритаме :lol6: на лошите ;)

Не,не съжалявам

Това е част от Душата ми - и не искам да се променям

Щастлива съм,когато намеря такива Дон Кихотовци - като теб и мен

Имам стимул да продължа да се боря

Благодаря ти за подкрепата

Публикувано изображение

Аз, пък си харесвам краката..като на манекенка са, нищо, че са леко космати. Еййй, какъв баджак, начи Публикувано изображение

Сега малко по-сериозно. Не харесвам в себе си, че понякога казвам неща, които не трябва да казвам, но не мога да се сдържам от време на време. Също не харесвам, че по-бавно се разприказвам, но и това става..сигурно има хора, които ще кажат, че съм много мълчалив, но съм си намерил човек, който ще свидетелства за мен! Публикувано изображение Също и, че съм голям мързел.

Ся какво харесвам..ами май не се сещам за толкова много неща. Може би това, че успявам да разсмивам хората, че съм упорит, даже когато е нужно инат..

Външно..хем се харесвам, хем не..като кача още някой килограм ще е пирфектно..общо взето, такива работи Публикувано изображение

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Ами не харесвам,че съм твърде доверчива с хората,а те после го използват срещу мен.Също често си казвам всичко право в очите (а явно че е трябвало да не казвам нищо) без лоши помисли и без да искам да убидя някого,но явно че не ме разбират и често ми се сърдят.И като за капак на всичко все търся справедливоста,ама в днешно време...

не харесвам в себе си ,това ,че съм много емоционална бих казала свръх емоционална,много вярвам и се доверявам защото все си мисля ,че хората са кото мен и след това винаги се разочаровам,ако ми нямаше тази черта съм перфектен човек.

Ами в себе си не харесвам много неща! Аз съм малко по-особен типаж...никога не си мълча и често съжалявам за това, защото има моменти в които не си заслужава да казвам това което мисля. Не харесвам и това, че съм много импулсивен човек - правя това което реша и никой не може да ме спре, от което често си патя. Също така не мога да казвам "не" на никой и поняког - усещам, че съм се превърнал в изповедалня и всеки ме товари с неговите си проблеми, а мойте собствени си се трупа, но са оставени на заден план(кога ли ще ме затрупат до шията). А и понякога прескачам от едната в другта крайност - или съм сериозен и спокоен (не покоен) като некролог или съм твърде буен и върша глупости каквито едвали можете и да си представите! Харесвам в себе си чуството за отговорност. Харесвам и това, че наистина много държа на приятелите си и винага човек може да ме намери когато има нужда. Харесвам и това, че никога не предавам гласуваното ми доверие. Май излиза, че не харесвам голяма част от характера си, но уви такъв съм си и едвали бих се променил, защото все пак това съм си аз!

Ох, гледам тук хората били прекалено доверчиви, аз пък съм точно обратното и, въпреки че осъзнавам, че в днешно време това може да бъде само в моя полза ...понякога ми се ще да не е така... Трудно се доверявам за всичко на когото и да било. Просто, отсега се научих, че всички хора лъжат.

Друго ...може би това, че съм голям инат - рядко си отстъпвам от ината и гордостта. Ако някой се опита да ме накара да направя нещо, което НЕ искам, става още по-зле.. и тогава никакви молби и т.н. не помагат. Ама то това ще да е от зодията. Публикувано изображение Естествено, не говорим за някакви лапешки истории и случки (от типа: "няма пък да ти дам дистанционното" Публикувано изображение и т.н.) , а за сериозни неща... :)

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

Ако някой се опита да ме накара да направя нещо, което НЕ искам, става още по-зле.. и тогава никакви молби и т.н. не помагат. Ама то това ще да е от зодията. Публикувано изображение Естествено, не говорим за някакви лапешки истории и случки (от типа: "няма пък да ти дам дистанционното" Публикувано изображение и т.н.) , а за сериозни неща... :P

Аз пък съм така: на сила хубост при мен не става, не искам ли нещо да го направя, няма да го направя, ако ще да ме мъчат. При мен си има подход и който няма подход, получава затворена врата пред себе си. Затварям се и това е! Рядко се отварям истински пред някой и малко хора са видяли какъв човек съм наистина, рядко се доверявам истински. А и то за доверието се иска време.

Не ми пука дали това е недостатък или достатък, просто съм себе си. Всеки с характера си!

пп.Та каква зодия си?!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

не харесвам в себе си ,това ,че съм много емоционална бих казала свръх емоционална,много вярвам и се доверявам защото все си мисля ,че хората са кото мен и след това винаги се разочаровам,ако ми нямаше тази черта съм перфектен човек.

Перфектни хора няма

Не се променяй

Знам колко боли

Но аз се обичам и харесвам такава-трън за другите,буря от пясък в очите им

Единствена съм в цялата Вселена

• 3 седмици по-късно...

Аз имам хубави качества: злопаметна съм, недоверчива, егоцентрична, егоистична, саркастична, с чувство за хумор и на моменти приятно/неприятно злобна.

Много си ги харесвам тези качества :)

Иначе си имам мнооооого недостатъци и не ме е срам от тях. Както от гледна точка на външният вид, така и от страна на характер и там каквото друго се сетите. И какво от това? ;)

И аз бях злопаметна, и то много, ама напоследък не чак толкоз. Недоверчива взех да ставма нспоследък, жиотът така ме научи. Егоцентрична и егоистична- това май си е черта на зодия Овен Публикувано изображение

Аз пък не си харесвам правата и естествено пръчковидна коса и дупето :)

Всичко друго си ми е наред Публикувано изображение

Аз също се боря с правата си коса. Дупето също не си го харесвах, ама ме научиха да си го харесвам :baby::baby:

Друго, което не си харесвам, е, че понякога се хващам като удавник за сламка в нещо и не пускам, макар че знам, че трябва да го направя...Все се надявам до последно. Уж, надеждата крепяла човека, ама понякога трябва да я пуснем, щото ставаме наивни...и за себе си говоря, разбира се

Има доста неща, които не харесвам в себе си - било то във външния си вид, било в /особено!/ в характера!!! Понякога се мразя - толкова съм суетна, че ставам в 5.30 сутрин, за да мога да се приготвя за работа, като тръгвам винаги в последния момент - към 8.30!!! Това ме ужасяваааааааа!!! Но няма как! Иначе съм унила и в лошо настроение цял ден. Във външния си вид не харесвам челото си, щото е огромно! Поради това не мога да ходя на вързана коса и само на пусната, което иска пак и отново допълниетлни усилия...

Аз пък съм така: на сила хубост при мен не става, не искам ли нещо да го направя, няма да го направя, ако ще да ме мъчат. При мен си има подход и който няма подход, получава затворена врата пред себе си. Затварям се и това е! Рядко се отварям истински пред някой и малко хора са видяли какъв човек съм наистина, рядко се доверявам истински. А и то за доверието се иска време.

Не ми пука дали това е недостатък или достатък, просто съм себе си. Всеки с характера си!

пп.Та каква зодия си?!

Това, което си написала ..бих го написала и аз, макар и с малко по-различни думи... :sobbing:

Не се доверявам лесно на хората, но по-скоро се гордея с това си качество, тъй като онези, които се доверяват прекалено лесно ...винаги си патят! Просто, в този свят, в който абсолютно всички лъжат, не си ли предпазлив ...винаги ти ще си прецакания и наранения! Висока е цената на това да си наивен в днешно време...

П.П. Козирогче, от онези в края на годината.... :huh:

Понякога реагирам прекалено импулсивно, а дръг път оставям да ми се качат на главата - рядко, но все пак... Непостоянна съм в голяма част исканията си. Голям инат съм. А най - много не харесвам в себе си, това че трудно оставям някой да си блъска сам глава, защото до последно се опитвам да му го спестя, въпреки че той не иска да се вслуша в думите ми ;)

Като не си сложа очилата всичко си харесвам Публикувано изображение

Публикувано изображение Ето един недостатък на доброто зрение Публикувано изображение
  • Автор

Аз, пък си харесвам краката..като на манекенка са, нищо, че са леко космати. Еййй, какъв баджак, начи Публикувано изображение

муахахха, човече на мене от един месец ми казват че съм отпрала страшен баджак! ама... кхм...аз не съм космата :gift: много си харесвам тялото напоследък, особено откак почнах да тичам, не знаех че мускулите се стягали толкова бързо :) не си харесвам само че нещо не мога да задържам мъжки индивиди до себе си и още не съм разбрала що така...хем е лято :eek:

Аз не харесвам в себе си това че много се дразня!! Който ми каже нещо ми идва яд без причина!!!!!!!!!! Често така накърнявам приятелите си. :rolleyes:;)

Аз пък съм прекалено добра и все гледам на другите да им е добре.Доверчива съм и също много ме е яд ,когато не ми достигне смелост да направя дадено нещо,заради срамежливостта ми!!!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

аз пък не мога да преценявам хората... успех Публикувано изображение

Много са нещата които не си ги харесвам. Най вече, че бързо прощавам и никога не мога да върна " тъпкано " на този дето ми се е качил на главата. А пък си харесвам ината. Имам го в изобилие. В повечето случаи ми е полезен.

• Автор

ахаха, аз също не мога да се сърдя продължително...даже хич, пък това не е хубаво апък на мен ми казаха че съм много стилна напоследък. и независимо дали ще съм бунтарче или стилна все си личал моя почерк ;) и аз мисля така и поне това и харесвам

• 4 седмици по-късно...

аз пък не мога да преценявам хората... успех Публикувано изображение

Преценявам ги от първия момент ,но впоследствие се докопват до мен ,въпреки че ми са отвратителни и се изакват върху душата ми.

Много са нещата които не си ги харесвам. Най вече, че бързо прощавам и никога не мога да върна " тъпкано " на този дето ми се е качил на главата.

А пък си харесвам ината. Имам го в изобилие. В повечето случаи ми е полезен.

И аз съм така.

Какво не харесвам?!...Прекалената си доверчивост към хората може би,

а пък....май харесвам почтиии всичко останало! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.