Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво (не)харесваме в себе си

Featured Replies

понякога си мисля... наистина ли всичко около мен може да са толкова тъпи. всъщност, тази мисъл често ми минава през главата и после чувствам вина. наскоро имахме дискусия по български за манипулацията, извършвана от страна на медиите и не помня какво бях казала по едно време, но ми възразиха"хората не са тъпи!". тоест, явно е прозвучало така,че (в конкретния случай) смятам че всички българи много лесно се подвеждат от "Шоуто на Слави" и никой не вижда къде е истината. стана ми кофти, защото някакси с времето ми се е изградило някакво самочувствие че съм много умна и донякъде се чувствам виновна заради него. така де, аз си зная че си има покритие, знам че не съм повърхностна и т.н. , но винаги съм била жертва на глупави и несправедливи хора. аз, както и майка ми, която всъщност много образована жена, просто така се случва че и двете сме много добрички и трудно пробиваме в живота. и когато се е случело някое недоразумение от този вид, винаги сме се утешавали че точно в България обществото в момента тотално затъпява. вече наистина не зная къде е истината, виждам че поне сред младото поколение има изключително малко хора, коитогледат сериозно на образованието си. а за мен критерий за интелигентност определено е начина по който възприемаш живота и бъдещето си, което на практика зависи от учението ти. и все пак... лоша ли съм? напоследък много се замислям над този въпрос.

друго, което не си харесвам, е че съм много тънкообидна. по принцип съм адски чувствителна и въпреки че много обичам да се шегувам, но стане ли въпрос за мен, не държа на бъзик. точно за това до някаква степен отблъсквам приятелите си, приемам някои неща прекалено сериозно. е, не казвам че рева за всичко, напротив, не показвам като се засегна ама те си разбират като ми стане криво, точно това е, лесно се сдухвам а хората не си умират от любов по тъжните хора!

друго нещо е, че не мога да се карам. попадна ли в конфликт с някого винаги аз отстъпвам, просто толкова ме е страх да се карам с приятели, винаги си мисля че ще меоставят. наскоро го разбрах и видех, че когато изразявам мнението си на по-висок тон хората повече ме уважават и го зачитат повече. не съм конфликтна личност, въпреки че винаги си имам собствено мнение, никога не го отстъпвам, просто когато е момента не мога да го наложа на другите. много ме е страх да се карам, много! напоследък както вече ви казах започнах и се получава номера, но ми е много трудно. просто не искам да се давам да ме тъпчат!

друго, за което се обвинявам, е че не мога да забравя последния си приятел. той също е невероятен характер, винаги държи на своето, също така е мн устат, в смисъл че не спира да говори и може да затапи и най-самоуверения и сигурен в себе си човек. тоест, съберем ли се заедно разсмиваме всички, душата на компанията отвсякъде, всички много ни се радваха. но това не променя факта, че той винаги се е държал зле с мен. на 3 пъти сме се разделяли и пак сме тръгвали и винаги ми е сривал нервите. на всичкото отгоре пие...много Публикувано изображение последния път като се разделихме направо ми разби нервната система и много тежко го изживях. затворих се в себе си,занемарих си учението още повече, оставих си приятелите, точно поради причината, че бях твърде заета с тъгата си. викаха ме да излизам, аз отказвах... това стана наскоро, пред 4 месеца можеби, оттогава списъка с приятелите изведнъж оредя. сега си ги върнах, но зная че истинските са точно моята си компания, която щом се разделихме с онова момче застана на моя страна. не че са му обърнали изцяло гърб, все паки той си е част от нас, но просто сега излизат повече с мен, него го викат по-рядко и винаги се стараят да не се срещаме двамата. пу пу пу, да не си урочасам животните :bedtime2: но сега, след като всичко вече се оправи в живота ми аз все още по най-мазохистичните закони на природата гообичам и много трудно усмирявам вълнението си, когато чуя че е питал за мен. невероятно много искам да се върна при него, но като си спомня как се държеше с мен, като с вярно кученце, което търчи след него когато му подсвирне и щом си поиска оставя...неннене

а какво харесвам в себе си? по принцип съм лъчезарен човек, кълна се за приятел убивам! и всеки, който се опита да посрами приятелите ми бива посрамен от мен, това го казвам, защото не веднуж съм го правила! наистина, това е качеството, с което се гордея най-много. когато тръгна да помагам на приятел всичката несамоувереност и страх...абе всичко изчезва, ставам супер бойна :P и съм като фурия, фуча навсякъде и винаги аз съм тази която най-бързо влиза в ситуацията, разрешава интригите и вкарва акъла в главите на хората, където му е мястото. когато става въпрос за мен съм жалък пример, но наистина за другите около мен, аз съм гласът на разума! ами с какво друго да се похваля...харесва ми че не се стремя да се впиша в каквито и да е рамки, аз съм тази която съм, не се старая да приличам на никого, защото харесвам собствения си стил. харесва ми как пиша (много), харесва ми как се обличам, харесва си ми музиката която слушам. и се гордея че слушам метъл и не нося камофлаж само заради това! ако сложа, ще е защото на мен ми харесва. харесва ми че слушам и хип хоп и не нося шапка с козирка с кърпа отдолу,обичам да нося каскети, направо съм луда по тях! гордея се, че деля хората не на метъли, рапъти, пънкари и т.н. разбирам се със всички, и което е по-готиното, те също се разбират с мен. много съм общителна, мога да накарам най-мълчаливия човек да се разприказваПубликувано изображение:):beat::)

е, ваш ред е :)

• Отговори 88
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пуша като комин

Позволявам да ми играят хоро на главата

Мнооого търпя,ама като ми кипне и да не е до мене никой-писаната е скрита за дълго под дивана,милата

И мноооого време ми трябва-за да повярвам на мъж отново

Публикувано изображение

Ще почна с това,което харесвам в себе си :) Харесвам се външно,харесвам си и характера, общо взето няма нещо толкова съществено,което искам да променя в себе си.

Негативната ми черта е,че не се давам в спорове- винаги се опитвам да докажа че аз съм правия и прочее естествено защитавайки тезата, нооо трябва явно да осъзная,че не е възможно винаги да съм прав :).Просто обичам да споря и да се закачам леко по-тънката линия с хората а също и да се базикам с тях ,обаче понякога забравям спирачката и така .Иначе споря с всички с даскалите, с приятелите, с родителите и така ;)Трябва да се науча да отстъпвам малко или много :) това е което не харесвам в себе си и работя върху промяната му в положителна насока.

Това е от мене Публикувано изображение

В стремежа си да не съм толкова наивна и доверчива, вече не вярвам на никого. Освен на приятелите си. Вечно имам различно мнение. Ужасно чувствителна. (но поне вече умея да прикривам болката си) А за положителните си качества: Имам силна воля. Почти винаги правя така, че да получа онова, което искам.

• Автор

аз пък съм малко гузничка че все поправям хората, когато говорят или пишат грешно, просто се нрвирам!!! Хайдукпикасо и аз съм така, мн рядко се ядосвам, обаче направя ли го и се преобразявам! 1-ви начин: говоря спокойно, неща които много манипулират и плашат другите; 2-ри начин: повишавам висок тон и избълвам всичко което ми е криво brokenheart, разбирам те, защото имам приятелка, която също като теб винаги си мисли че е права и не се спира докато не и навреш неоспоримо доказателство под носа. лично аз мн се радвам на такива хора, защото обичам да споря и е голям кеф като се случи да си прав и да затапиш самоуверен човек като теб :angry: обаче пък от друга страна имам и приятел който също не се усеща кога минава от бъзик на подигравка и много често предизвиква гнева на хората, просто за да не те разбират погрешно можеби трябва още отначало да поясниш че само се шегуваш аз пък открих днеска че пия МНОГО КАФЕ! без да се усетя до към 3ч следобяд бях изпила едно дълго, едно капучино и едно късо кафе. ей така м/у другото, апък днеска е събота и уж си поспах, не ми беше за събуждането! преди седмица пък замалко да се отровя от кафе, бях изпила 5 кафета за един ден и нищо не бях яла, станах на луда калинка! :clap:

Хайдукпикасо и аз съм така, мн рядко се ядосвам, обаче направя ли го и се преобразявам!

1-ви начин: говоря спокойно, неща които много манипулират и плашат другите;

2-ри начин: повишавам висок тон и избълвам всичко което ми е криво

станах на луда калинка! :no-no:

Ами аз съм Стрелец и така и правя - по точка 1 - со кротце,со благо-ама като не вдяват и те правят на маймуна и преминавам вече към точка 2

;)

А тва с калинката ме разби

:lol6:

Харесвам се такава, каквато съм!

A Goddess, and sometimes a BITCH !

п.с. Преди време един беше писал в друг форум да си сменя подписа на

"I am a BITCH, and sometimes a Goddess"

Хех, разни хора, разни гледни точки :speak:

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Lady_Death,изчетох целия ти първи пост и мога да кажа,че само един силен човек може да си даде сметка за своите недостатъци по начина,по който си го направила ти! И за да съм по темата:Не харесвам в себе си това,че в момент на ярост руша всичко градено дълго време.Често в такива моменти наранявам хората и то близките,казвам неща,които в действителност не мисля,но знам че ще засегна човека и го правя.Почти никога не отстъпвам.Нещата,които харесвам са-чувството ми за хумор,носа на майтап, обичам да се шегувам със себе си,много верен приятел съм,винаги помагам на слабите и онеправданите.Сигурно и в двете графи мога да добавя още неща,но в момента за тези се сещам!Ааа,и аз като haidukpikaso пушех като комин,но мисля че вече съм преборила този вреден навик и съм на 3 цигари дневно вече цял месец :question:

Proud to be ME! Ведно с всички положителни и отрицателни черти на моята същонст. Ако променя нещо в себе си, или се опитам да направя корекция на моето поведение в определени моменти - значи да престана да бъда себе си, а да се преобраза в някой друг. За лошо или добро - аз съм аз.

Понякога това, че съм прекалено добра, ми вреди и то много. Не харесвам в себе си това, че съм ужасно притеснителна. Дори и за мног дребни неща съм способна да разваля целия си ден, а понякога и доста повече време...Понякога оставям у хората погрешно мнение за себе си, което не знам как се получава :) Прекалено доверчива съм....за друго в момента не се сещам...

Прощавам на враговете си прекалено много.Но какво да правя като е тяхна заслугата да съм това което харесвам, че съм Публикувано изображение

Е аз уж писах тука и си споделих откровено някои неща пък поста ми изчезнал в небитието.

:lol6:

Тая нощ е имало чистка

Нямам на идея поради каква причина са ти затрили поста,не съм го чела

Не харесвам в себе си ,че понякога се предоверявам.

Но си мисля ,че съм по-силна отколкото си мисля,както

ми каза мой приятел. Публикувано изображение

Мисля, че сте прекалено открити, това дали е хубаво качество?! :angry:

Мисля, че сте прекалено открити, това дали е хубаво качество?! ;)

Отдавна вече не е,за съжаление Публикувано изображение

Котират се наглостта,лицемерието,лъжата...

Ама като не мога да се променя ще ми играят хоро на главата-така е

Публикувано изображение

Като не си сложа очилата всичко си харесвам Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

В себе си не харесвам много неща. Много съм доверчива и наивна за съжаление, непоправима романтичка съм и продължавам да вярвам в "призраци". После се разочаровам и въпреки това забравям и пак продължавам. Оставям се хората да ме опознаят и в повечето случай се възползват от слабостите ми, защото знаят че това ще си остане безнаказано.... За сега толкова Пак ще пиша по темата...

Винаги закъснявам...винаги,ама винаги.... Ей тва най-много мразя в себе си и винаги ми е супер неудобно като ме чакат по 20мин. ама....ще се поправя вече... ;)

Отдавна вече не е,за съжаление Публикувано изображение

Котират се наглостта,лицемерието,лъжата...

Ама като не мога да се променя ще ми играят хоро на главата-така е

Публикувано изображение

Да, за жалост за всичко написано си до болка права...Налага се да търпиш...

Винаги закъснявам...винаги,ама винаги....

Ей тва най-много мразя в себе си и винаги ми е супер неудобно като ме чакат по 20мин. ама....ще се поправя вече... :angry:

Ако те чака мъж хич да не ти е неудобно, мъжа трабва да чака-това го знам от една приятелка която всички мъже харесваха! ;)

Недостатъци може много да имам,но сега не ми се говори точно за тях.Искам да кажа какво харесвам в себе си:

Че и в моменти на тъга намирам начин да се усмихна, трябва да съхраним усмивката/друго може и да не можем да съхраним,но това можем/

Недостатъци може много да имам,но сега не ми се говори точно за тях.Искам да кажа какво харесвам в себе си:

Че и в моменти на тъга намирам начин да се усмихна, трябва да съхраним усмивката/друго може и да не можем да съхраним,но това можем/

Можем да съхраним себе си, като сме това което сме, а не да позволяваме на други да ни променят към лошо!

Аз пък хубави качества..нямам те си отидоха.. За сметка на това-егоистка съм в много отношения,кучка съм,лоша съм,нямам доверие в никой-имам си причини за това,не вярвам на никой,имам си достатъчно причини за да го правя,помня като слон,което в много отношения е ужасно-не се смятам за умна,смятам се за човек с голям житейски опит и за това знам много неща :)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

elizabet и аз като теб бая съм преживяла и за нещастие също много помня, което често ми играе лоша шега.

та да ви кажа, не помня какво съм писала преди но съм сигурна че с повечето неща съм се справила. сега всичко ми е ок...уж. чувставам се малко кофти, понеже съм уморена от това винаги да бъда толкова весела и да ръся бисери. като съм сред хора отвътре ми идва и ръся страшни бисери. предполагам и затова всички си ме обичат, понеже да се говори с мен е много разтоварващо. истината обаче е че не се чувствам толкова забавна. който е чел други мои постове сигурно знае че мога да бъда много сериозна. обаче някакси ме е страх да се покажа като сериозна пред хората. страх ме е да не ме помисля за депресарка или за скучна. не,не за скучна, за обикновена и предвидима . иначе когато се шегувам естествено не се преструвам, обаче например в този форум си пиша съвсем спокойно, сериозно и понякога имам чувството че няма никой да ми обърне внимание!

апък искам да ви се похваляаааааааа! насхоро доказах на себе си и още един човек че съм много отговорна и с невероятна воля! много съм горда със себе си! и се радвам че завърших годината с 6! ха, и ми подариха книжка по случай дова, ха! вие имате ли книжка щото сте отличници, ха :P

а, още едно нещо - забелязвам че напоследък мн добро тяло съм "праснала" ;)

Аз имам хубави качества: злопаметна съм, недоверчива, егоцентрична, егоистична, саркастична, с чувство за хумор и на моменти приятно/неприятно злобна. Много си ги харесвам тези качества :) Иначе си имам мнооооого недостатъци и не ме е срам от тях. Както от гледна точка на външният вид, така и от страна на характер и там каквото друго се сетите. И какво от това? ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.