Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво (не)харесваме в себе си

Featured Replies

Трябва да поработя малко върху нетърпението си....не ,че чак толкова не си го харесвам....ама понякога ми пречи.... Публикувано изображение

• Отговори 88
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами не харесвам особено много тялото си, а що се отнася за характера, не харесвам това, че съм твърде доверчива, избухвам лесно, плача често за глупости и често съм депресирана... Публикувано изображение

И аз бях злопаметна, и то много, ама напоследък не чак толкоз. Недоверчива взех да ставма нспоследък, жиотът така ме научи. Егоцентрична и егоистична- това май си е черта на зодия Овен Публикувано изображение

Аз също се боря с правата си коса. Дупето също не си го харесвах, ама ме научиха да си го харесвам :):baby:

Друго, което не си харесвам, е, че понякога се хващам като удавник за сламка в нещо и не пускам, макар че знам, че трябва да го направя...Все се надявам до последно. Уж, надеждата крепяла човека, ама понякога трябва да я пуснем, щото ставаме наивни...и за себе си говоря, разбира се

Колко Овенско от твоя страна само... А за характера не се тревожи, в момента, в който свикнеш точно как да я "четкаш", уважаваш и възхваляваш като принцеса, вече знаеш и как да я командваш.Новата ми сериозна приятелка е Овенчица, миньон Публикувано изображение

Аз не харесвам в себе си това, че прекалено много се връзвам и доказвам на жалки, анти-преуспели в живота измекяри и "паля" много лесно, и за не особено сериозни неща скачам на трима човека на бой...трудно се владея вече, когато смятам, че съм прав, а отсрещната се състои от нек`ви селски "бекове"...После, крайността, която все още не мога да скрия зад маската на дипломатичния и умерен тон.Най-мразя (поне в момента не се сещамз а друго) това, че защитавах с усмивка и блеснал поглед името на родината, изписано на фанелката ми, спечелвайки общо 7 купи, от които 6 световени, и една европейска.Макар това да ми бе адски необходимо, да не говорим, че бях дал дума, преди много години, на едно момиче, след сблъсък с една държавна институция, и след като видях що пасмина има в БГ, включвам и половината ни форум, и тоя на HWBG, в момента адски се мразя за това, че се трепах зарад такива неблагодарници (започнах да говоря като бай Иречек).От всичките си други отрицателни страни мога да извлеказавидни плюсове, но това, гореспоменатото, направо разваля цялата работа... Публикувано изображение Даже, когато дебатирам с баш-шефа нещо, говоря дори по-остро от него, и при мен не важи максимата "В кабинета се влиза със собствено мнение, но се излиза с мнението на шефа"-добре, че отначало едно от условията да почна при него, когато имаше преговори, беше да си говорим чистата истина, като равни.Преди 2 дни скочих насреща му с думите "Тъй ли, бе, сине майчин..."

Да, за жалост за всичко написано си до болка права...Налага се да търпиш...

Ако те чака мъж хич да не ти е неудобно, мъжа трабва да чака-това го знам от една приятелка която всички мъже харесваха! ;)

Хахуахухуа, това ме разби, тая приятелка след 5 мин разговор ще ми се моли да й обърна повече внимание, гарантирам ти...Още навремето отрязах една, която нарочно закъсняваше с по...45 мин за среща, със сходни доводи беше.Няма да забравя как се оглеждаше като луда, и като дойде, чака още 30 мин сама...С огромен кеф я наблюдавах, бе най-красивата манекенка тогава (агенция няма да кажа).А самочувствието си го имаше, отпреди да стъпи на модния подиум.Няма вариант жена да удържи мъжка атака, ако пичът знае какво прави.Макар по-издръжливи психически, и на отрицателни енергии (заради втората хромозома), жената не удържа блицкриг и светкавичен напор.Хайде, стига с подсказките...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Аз пък не харесвам като ми хареса някое момиче и се мъча да го заприказвам се спичам(забивам) и няма мърдане в много такива ситуаций съм попадал, и още се чудя как да се справя с проблема. Преди като бях малък и си знаех, че с момиче не мога да приказвам и бях написал на 1 лист сичко дето тряя да го кажа. Отивам така настроен положително, че няма да ми е поредната изцепка и почвам всичко се изпари от главата ми а нищо не можех да кажа ако ме беше попитала как се казвам нямаше да мога да кажа сигурно такова съм дърво ,че надали има друг като мене. Сега кат поодъртях проблема се нормализира. Само да има за какво да се приказва защото давам едни такива тъпи теми на разговор, че и аз не мога да кажа нищо по-тях. Ае стига съм писал, че току виж ме е харесало пак някое момиче и аз пак да забия кат 16мб рам отварящ изображение от 100кб. Публикувано изображение

Нямаше как трябва да си го излея някъде и форума е най-отдачен за това май Публикувано изображение

Надявам се само да не попадна в някой сайт как да свалим момиче или т.н

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Аз лично нямам такова нещо,което да (не)харесвам

нито в мен,нито в другите!

За мен хората са просто различни и приемам всички такива ,каквито са.

Но пък за разлика от мен има хора,които (не)харесват много неща в мен.

Последните освен,че имат неща които (не)харесват в себе си,

имат и купища....камари с неща,които (не)харесват в другите...

И могат да пишат с дни за такива неща..

нека те да пишат,защото аз нямам какво!

Публикувано изображение

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Много съм заядлива,когато някой направи нещо,което не ми изнася. Обичам да обсъждам хората,които са ми неприятни. Помня дълго както добрите,така и лошите неща. Иначе си харесвам външния вид(с изключение на кожата),характера,освен при горепосочените ситуации и май е това.

не харесвам това че бързо "паля" , доверявам се на някои хора от обкръжението ми ,което ми е струвало доста скъпо на моменти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :mad:

харесвам ината и последователноста си което винаги ми е помагало :cool::)

• 2 години по-късно...

Много съм чувствителен и самокритичен, също така се влияя прекалено много от мнението на хората. :beat::hush:

• 2 седмици по-късно...
  • 8 месеца по-късно...

Относно манипулацията на медиите е много актуално за нашата страна.
Иначе за заглавието :) Ако всички бяха идеални нямаше да е интересно. Хората се различават по недостатъците си.

А аз не харесвам в себе си, че съм прекалено наивен :(

• 4 месеца по-късно...

Харесвам в себе си това, че съм (в повечето случаи) позитивен човек, и гледам да не мисля за най-лошото. Харесвам си харектера, донякъде. Не харесвам факта, че когато споря за нещо, с някой винаги се опитвам да докажа че аз съм права, дори и по-късно да осъзная, че греша. Също не харесвам, че понякога съм груба. Имам предвид, че когато се ядосам, просто казвам неща, които не съм искала да кажа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.