Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

аме не става дума за тоалетна, хеле пък такава, дето е на снимката.

Разбрах, разбрах...

Ама в Блиц е станало пикантно... /и буквално/. :clown:

Пък те гонят пикантността, а не вярната информация.

• Отговори 243
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

и ся тоалетната , не разбрах, не била точно тази от снимката??, а битката е била за хигиената на някаква си тоалетна, че това изобщо новина ли е ?? И в единя и в другия случай на "новината" , аз лично смятам, че от глад журналистите са способни да направят сензация от един отрязан нокът!

същата случка е описана по съвесем друг начин в "24 часа" , "зона Бургас" , "Ден.бг" и всички останали агенции.

Единствено на жълтите идиоти от Блиц не им е стигнала сензацията, че е имало бой, ами са решили,ч е още по-пикантно ще е , ако пишат за тоалетна, вместо за баня.....

Аз казах ли ти да не четеш и изобщо да забравиш за съществуването на БЛИЦ ?

Много ми хареса снимката, та реших че новината е подходяща за темата.... :shy11:

Публикувано изображение

Пък и откъде да знам, че ще проверяваш информацията :D;)

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

....

Пък и откъде да знам, че ще проверяваш информацията :D;)

Высшая форма доверия - это контрол ! как сказал товарш Йосиф Виасарионович ;)

• Автор

Във Финландия изобретиха нов начин за отваряне на вратите на обществените тоалетни. Наред с автоматите, в които всеки може анонимно да пусне монета, или със съмнително чистите лелки, които сме свикнали да виждаме у нас, в северната страна експериментално е въведен в действие и нов способ за това. Местата за обществено ползване много често са обект на нападения от страна на вандали. Всичко се случва зад затворена врата, като след това откриването на виновниците за поразиите е трудно, а често и невъзможно. По тази причина финландските власти възнамеряват да въведат в повсеместна употреба оригинален начин за справяне с вандалите. В някои области на страната вече действа специална система, която отваря заветните двери само след изпращане на SMS. Посетителите на отходното място изпращат кратко текстово съобщение, съдържащо думата OPEN, на номер, изписан на видно място. Съобщението се препраща към електронната брава на вратата и тя се отключва. Разбира се, това не е безплатно, но цената за облекчаване на естествените нужди е равна на стандартната стойност за изпращане на SMS според тарифния план на конкретния потребител. Системата запазва за известно време номера на телефона, от който е получено съобщението, като по този начин позволява потенциалните вандали да бъдат открити при необходимост.

http://www.kaldata.c...зпрати-SMS.html

Замислям се дали в моите къщи да не въведа акане и пишкане срещу смс... Публикувано изображение

Много обичам да акам!!!

Ти къде акаш? :baby:

Последно във Варна... Публикувано изображение

:ohmy: Само не ми казвай, че си акал в Морската градина! :no-no:

• Автор

А бе да ти кажа тя морската е толкова оакана вече, че трудно се намира пътека да влезеш в нея и да клекнеш...

http://www.kaldata.c...зпрати-SMS.html

Замислям се дали в моите къщи да не въведа акане и пишкане срещу смс... Публикувано изображение

бая насрал се народ ще има пред БГ тоалетните окрилени от тази идея

Пишем за акането, но кой знае защо досега не сме обсъдили средствата, които ни помагат да го правим редовно и качествено. Какво мислите за лаксативите?

га сЕрем не мисуим , само сЕрем

Пишем за акането, но кой знае защо досега не сме обсъдили средствата, които ни помагат да го правим редовно и качествено.

Какво мислите за лаксативите?

нали смисъла на тази тема е това - ако акаш клекнала, няма да имаш нужда от лаксативи ;)

прочети постовете в началото

нали смисъла на тази тема е това - ако акаш клекнала, няма да имаш нужда от лаксативи ;)

прочети постовете в началото

Някои хора не могат да акат клекнали, в това число и аз...

При мен проблема е чисто психологически - страх ме е да не ме ухапе някое насекомо ако клекна на поляната :shy11:

Предсавяш ли си, да отидеш на лекар да ти вади кърлеж от дупето?! :no-no:

Някои хора не могат да акат клекнали, в това число и аз...

При мен проблема е чисто психологически - страх ме е да не ме ухапе някое насекомо ако клекна на поляната :shy11:

Предсавяш ли си, да отидеш на лекар да ти вади кърлеж от дупето?! :no-no:

вадил съм кърлежи от много по-неудобни места - например от другата хралупа, навътре.Отделно из уши, носове, ануси и т.н.

Кърлежът, ако не знаеш -пълзи по тялото.Той не е като комар да се забива директно там, където те докопа.Животинката си лази и си търси най-удобно място според нея.

тъй че, страхът, че някой кърлеж може да те хапне по дупето защото си клекнала да се облекчиш от медицинска гледна точка е абсолютно неоснователен.

вадил съм кърлежи от много по-неудобни места - например от другата хралупа, навътре.Отделно из уши, носове, ануси и т.н.

Кърлежът, ако не знаеш -пълзи по тялото.Той не е като комар да се забива директно там, където те докопа.Животинката си лази и си търси най-удобно място според нея.

тъй че, страхът, че някой кърлеж може да те хапне по дупето защото си клекнала да се облекчиш от медицинска гледна точка е абсолютно неоснователен.

По-добре да не рискувам - страх дупе пази :)

По-добре да не рискувам - страх дупе пази :)

тогава ще си пиеш лаксативите, ще си правиш клизми и ще си имаш запек. и хемороиди до живот :)

тогава ще си пиеш лаксативите, ще си правиш клизми и ще си имаш запек. и хемороиди до живот :)

Пепел ти на клавиатурата! :scared2:

Пепел ти на клавиатурата! :scared2:

:lol6: айде, айде - довечера може да хапнеш ошаф от прасковки, или да си пийнеш шира - за меко ако утре :*

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

:lol6: айде, айде - довечера може да хапнеш ошаф от прасковки, или да си пийнеш шира - за меко ако утре :*

Винаги следвам лекарските съвети ;)

Каква доброта и оптимизъм ! :(

мислиш ли, че трябваше да излъжа ?

Добре че нямам проблеми с акането, иначе щях да изпадна в дълбока депресия след мрачната ти прогноза :)

И все пак...ще си акам седнала :D

Добре че нямам проблеми с акането, иначе щях да изпадна в дълбока депресия след мрачната ти прогноза :)

И все пак...ще си акам седнала :D

ти продължавай да акаш седнала, и след това проблемите с акането няма да закъснеят :ph34r::whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.