Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

• Автор

Резервацията не я мисли - каквото ми трябва след 10 минути го имам.

• Отговори 243
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

а, ку ти потребе полянка ??? :ass:

Любима тема б-ря за чрд-то , не съм го пропуснала Кенефа е от значение , но и тоалетната хартия
Тоалетна в Лондон с най-хубавия изглед

Публикувано изображение

Тоалетна, намираща се в небостъргача "Шард" в центъра на Лондон, открива най-прекрасната гледка към британската столица. Най-високата сграда в Западна Европа, която е 309 метра, бе открита официално от властите, а отваря врати за гражданите от 1 февруари. Платформата "Гледката", до която се стига с открити стъклени асансьори, открива поглед към всички посоки на Лондон. Всички билети за първите дни са изкупени.

(24 часа)

В няколко декара царевица емоцията е по голяма ! А и не ти трябва биде или хартия има толкова подръчни средства!!!  Там гледам на 309 м. липсват ... най вероятно не е сложена по предназначение а просто човек да седне и да погледа от високо.

Откриха прабабата на тоалетната хартия
Хигиенният материал бил керамично изделие

Публикувано изображение
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Във Великобритания беше открита прабабата на тоалетната хартия – малки керамични дискове. Досега учените смятаха, че те са били използвани като пулове за игра на дама, съобщи английският вестник "Дейли мейл".

Ново изследване обаче показва, че те служели за избърсване на задните части.

Древният хигиенен материал е от римско време. Той се съхранява в музея близо до руините от римски дворец в селището Фишборн в Западен Съсекс, Англия.

Експертите първоначално са мислели, че пуловете са използвани за игра. Ново изследване разкри, че дисковете са имали съвсем различно предназначение.

Известно е, че древните римляни са ползвали сюнгери, монтирани върху пръчки и потопени в оцет, като алтернатива на тоалетната хартия. Оказа се, че за същата цел са служили и керамичните пулове.

Филип Шарлие, експерт по съдебна медицина от университетската болница "Раймон Поанкаре" в Париж, е направил връзката между новооткритите пулове и подобни, намерени в древногръцки и древноримски тоалетни по Средиземноморието.

В една от тях в района на Атина американски археолози се натъкнали на подобни керамични дискове със специално загладени ръбове, за да не предизвикват наранявания.

Те били с диаметър между 3 и 10 см и с дебелина 0,5-20 см. Подобни керамични пулове и истинското им предназначение са били изобразени върху древна керамика.

„Когато керамика като тази бъде открита, все някой трябва да я почисти. Така че някой беден и неподозиращ археолог е имал радостта да изстърже екскременти на древни римляни“, споделя д-р Ром Саймънс, куратор на музея, където ще се съхранява „тоалетната хартия“.

Според Филип Шарлие древните гърци и древните римляни са изписвали върху някои подобни образци на древна тоалетна хартия имената на свои врагове или на хора, които не харесват.

(БТА)

dnes.bg

А нашите предци са си бърсали задните части с вестници, които не харесват. :D

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Футболист се изака по време на мач

И целият стадион пя за него

Футболист на Саутхямптън се изака в рамките на шампионатен двубой от висшата лига, съобщават колегите ни от Sporta.bg.
"Щастливецът" се оказа Джейсън Пънчън, който имаше нужда от тоалетна и по време на мача отиде към съблекалните. Подобни "инциденти" са се случвали и по време на други мачове, но едва ли Джейсън е очаквал след това целия стадион да пее за него и тоалетната.
Излизайки отново на терена, целия стадион запя "Jason Puncheon, he went for a shit, he went for a shit" или "Джейсън Пънчън, отиде да сере, отиде да сере."

Жалко ......., че тук нямаме този почин да се възпяваме гат излява някой от кендзалника ! Прецтавяте ли си , как винаги ще звучи .....целодневно ......., щот сме мноо народ ! :D :D

• 4 седмици по-късно...

Китайските власти въведоха правила за ограничаване на броя на мухите в тоалетните и за премахване на лошата миризма, за да подобрят мизерните условия в тях, информира австралийският портал Нюзком.

Тази седмица здравното министерство прие наредба, която позволява в тоалетните в обществените сгради да има най-много до една муха на квадратен метър. В тоалетните на открито се допускат до три мухи на квадратен метър.

Новите мерки също така уреждат въвеждането на стандарти за дизайна, оборудването и управлението на публични тоалетни.

Наредбата указва още, че в тоалетните, които се посещават и от двата пола, трябва да има два пъти повече приспособления, предвидени за жени.

Властите в столицата Пекин приеха подобна разпоредба миналата година. Тя задължаваше в публичните тоалетни да няма повече от две мухи на помещение.

Пак миналата година група от 20 жени от южния град Гуанджоу привлякоха вниманието на медиите, като влязоха в мъжка тоалетна, носейки цветни плакати с искания за равни условия в тези помещения за дамите и господата.

24chasa

Тези китайци са странен народ - при такава огромна територия ползват тоалетни... :D 

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Много положително ми идва два пъти на ден изпълнението на целия ритуал - било то на поляна, било на дивана, било в тоалетна.

Важното е да се ака по много и то всеки ден и кефа след приключване на отходния процес си е несъизмерим с много други кефове.

Най-обичам така пълноценно да се изтропам, че като приключа да са ми се показали плочките на корема. Публикувано изображение

Завоалирано наричам тази поза - скиор от ски алпийски дисциплини висок скок на старт. Придаден е устремът, концентрацията, усамотението, освобождението!!! Този адреналин спокойно се намира в двора на всяко българско село. Там ски-шанцата е от чугун.

В по-поетични среди намеквам с часът на златната кокошка.

Завоалирано наричам тази поза - скиор от ски алпийски дисциплини висок скок на старт. Придаден е устремът, концентрацията, усамотението, освобождението!!! Този адреналин спокойно се намира в двора на всяко българско село. Там ски-шанцата е от чугун.

нима ний тук като среда не ти лъхаме на поуезиъ :(

А да сте пикали на английска поляна... а а .....   не сте.. а аз пиках  пък :ph34r:  :clown:   

П.С И вятър нежно т..те ми гали :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

А да сте пикали на английска поляна... а а .....   не сте.. а аз пиках  пък :ph34r:  :clown:   

как се почустваха обувките ти , ъм, ъм?? не набърчиха ли оросени нослета :D

А дъжд нямаше ли? ;)

как се почустваха обувките ти , ъм, ъм?? не набърчиха ли оросени нослета :D

Дарлинг , за един прекарал детството си по безкрайните полета, ливади и гори на североизтока, полски ( подобно на морски   :ph34r: ) вълк, познанието накъде духа вятъра и на къде да се обърне шланга ( платната ) е като дишането ... инстинктивно, вродено, генетично заложено  :D  :clown:

П.С Е това не гарантира 100% че няма да има някоя и друга капка по нослето на обувките  :P

А дъжд нямаше ли? ;)

Тц.. деня беше слънчев, прекарсен.. птичките чуруликаха, близката гора шумеше с листата си ... направо романтика  :whist:

Дарлинг , за един прекарал детството си по безкрайните полета, ливади и гори на североизтока, полски ( подобно на морски   :ph34r: ) вълк, познанието накъде духа вятъра и на къде да се обърне шланга ( платната ) е като дишането ... инстинктивно, вродено, генетично заложено  :D  :clown:

П.С Е това не гарантира 100% че няма да има някоя и друга капка по нослето на обувките  :P

Тц.. деня беше слънчев, прекарсен.. птичките чуруликаха, близката гора шумеше с листата си ... направо романтика  :whist:

те тук му е мястото за "часът на златната кокошка" :wink12:

Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път…

Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите ла**а…

След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно

А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море…

тооо , и морето е романтика..докато някой не се изпикае в него.миналата година установих,че също така и акат в морето..в равда се носеха фекалии по водата...

Така е, рибите нямат голям избор, серат и пикаят в морето...

...като си роден в задния двор на европа,сигурно има някаква романтика да сереш върху миди

Европа се е простира от Средиземно Море до южната част на Балканите. Отвъд тази граница може и да има заден двор. Къде си разтоварват задниците обаче, си е лично техен проблем...

Заспорили гъзът и главата, кой е по-важен за тялото. - Аз съм по-важна, казала главата със самочувствие - нали била глава. - Аз съм по-важна, в мен се намира мозъкът, той обработва цялата информация, подава команди по тялото, реагира на време и поправя грешните реакции. - Аз, главата, аз мисля, говоря, гледам, слушам, улавям мирис, всичко е в мен. - Аз, главата съм най-важна в човешкото тяло и мен се полагат всички почести и благини! Чул всичките тези суперлативи гъзът и не отговорил. Не отговорил, ама нали си е гъз, взел, че се стиснал и не пуснал ни едно лайно да излезе през портала. Отначало, главата регистрирала известен некомфорт, пълно му било на коремчето и тежко. Подала сигнал на гъзъ да пропусне композицията, но гъзът като заспал кантонер не отговарял на никакъв сигнал. Скоро на гарата се започнали да прииждат, нови влакове, нови вагони и на възела взело да му става тежко. Препълнили се червата, почнали да напират газове, корема се разпънал и подул, човекът започнал да се гърчи от болки. Тогава главата, нали имало мозък в нея, направила анализ и излезнала с критична програма за спасение - временно, човекът спира да яде. Така де, като няма материал, няма какво да возят и влаковете. Потрила доволно ръце главата и седнала да чака, решила че ще мори гъзъ с глад. Хубаво де, ма то гъз. Ни яде, ни пие, ни се води, ни се кара, а стискааа - като менгеме стиска и нито балонче газ изпуска, нито друг материал. А токсините си седели в лaйната и като нямало къде да отидат, през червата, в кръвта, а от там щеш, не щеш, право в мозъка. Почнало да и се вие свят на главата, веднъж от глад, втори път от отровите. Пригадило и се, притъмняло и, почнала да не вижда, да не чува, не усещала друг мирис освен кафявия, затъмнила и се мисълта, забавила се, почнала да взима грешни решения. Решила да облекчи страданието си от глад поне, позволила на човека да хапне, но... само станало по лошо. А гъзът... Той нали е инат и само стискал... След поредният ден черни мъки и отровни видения, кой знае как, през мрака, се промъкнала светличка мисъл, която с гласа на сребърно звънче звъняла в главата. - Важен е! И гъзът е важен! Не само главата! Всички части са важни! Не само главата! - разкрещяла се главата, че няма по-важни и по-маловажни части на тялото и че няма повече да се дуе. А гъзът, сякаш само това и чакал, вдигнал бариерата, сменил семафора и пуснал влаковете да минат в строг порядък през тунела. Очистило се тялото, прояснило и се на главата, но от тогава вече си знаела, че не тя е най-важната - едно на ръка и че с гъзове не бива повече да се разправя, защото ще си пати - това второ... Те така...

тооо , и морето е романтика..докато някой не се изпикае в него.миналата година установих,че също така и акат в морето..в равда се носеха фекалии по водата....интересни места ,където курортите си освобождават дебелото черво...като си роден в задния двор  на европа,сигурно има някаква романтика да сереш върху миди

Мдааам.... това за съжаление не го мога, да сера в морето...признавам навремето съм пускал струйка допълнителна водичка в него....  :D ...

П.С Но не се притеснявай, никога когато е имало хора покрай мен... не е възпитано все пак да го вадиш пред други.. ( е освен жена , в казармата при колективно пикане , в публична тоалетна и така нататък някои изключения  :ph34r:  )  А за срането, това дори пред жена не е допустимо, все пак имаме мярка драга, не сме съвсем  идиоти , нито псевдоморалисти  )

те тук му е мястото за "часът на златната кокошка" :wink12:

Ъъъъъ..тука ме хвана.. кой или какво е това изобщо представа си неам :huh:

Публикувано 30 март 2013 - 12:03

Просто намекнах , реплика от поста на другия съфорумник ! :wink12:

Ъъъъъ..тука ме хвана.. кой или какво е това изобщо представа си неам :huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.