Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

Споделям с вас една класика от този стил, която ми каза дядо ми. В гъста гора гледам два бука, викам си ще сЕра тука. Сера гомна тънки като прежда, които г*за ми лесно произвежда. Шума кърша и г*за си бърша.

• 5 месеца по-късно...
  • Отговори 243
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

И ако искате да знаете...

Лайното несъмнено е неотменна съставка от света, нещо повече - то е непосредствено и неоспоримо доказателство за съществуването на човека в света заедно с туптенето на сърцето, циркулацията на кръвта, дишането. Екскрементът би могъл да символизира и асимилацията, усвояването на света от човека, респективно - най-пълната симбиоза между тях. Той е обединително звено между човека и природата, както и между живата и неживата природа. Изпражнението е еманация на невъзможността обитаващият света на живите човек да се избави от обременяващата духа му телесност. С други думи - лайното провокира голяма част от екзистенциалните проблеми на човешкото битие, или поне се докосва до тях. Неизбежно е било, следователно, то, експлицитно или имплицитно, да намери място във всевъзможни митологични, религиозни и философски концепти. Показателен в това отношение е (стига да не е ловка мистификация) препечатаният от култовата поредица на Индржих Щирски “Erotická revue“ в антологията мини-трактат от абат Дюбоа “Обрядът на срането в Индия” в превод от френски. Оказва се, че днешното досадно-делнично действие в дълбоката древност на източната страна е било придружено от цяла мрежа ритуални практики (“Ако браминът иска да се изсере, трябва да спази двайсет и три предписания”) с дълбок символен смисъл, в това число избирането на подходящо място (върху което не се простира никоя от многобройните забрани), съблюдаването на пълно мълчание, извършването на действието с максималната възможна бързина; след приключването му браминът не бива да поглежда зад себе си, трябва да изтрива ануса си на подходящо за пречистване място точно определен брой пъти с грижливо подбрана пръст (отново изборът е ограничен от всевъзможни забрани), като това в никакъв случай не бива да се върши с дясната ръка. Ако “набожният серящ брамин” не спази макар едно от изброените строги предписания, вечен позор грози не само него, но и всеки, неволно станал свидетел на това ужасно прегрешение.

Повече тук.

Добре, че не съм бил брамин във време оно баси. Както не мога да правя нищо с лявата ръка, при едно такова бърсане ще съм се самообезчестил поне 12 пъти.

Утехата ми е, че бършейки се с подбрана пръст, някой ден може би от задника ми би се показала най-прекрасната роза на света - благоуханна и красива. (дано само да е без тръни)

е, тва е култова тема, като я препрочетох, заедно с новите мъдрости, и веднага ме подкара към клозета :speak: препоръчвам я за лечение на колоспазъм, запек, лениви черва и маясъл (хемороиди)

Обичам де се разхождам,
харесва ми София.
И на улицата да се изхождам,
така де,
столична философия...

Цитат от стихотворение,вписващо се в темата... Публикувано изображение

Обичам де се разхождам,
харесва ми София.
И на улицата да се изхождам,
така де,
столична философия...

Цитат от стихотворение,вписващо се в темата... Публикувано изображение

ех, що ли не съм глобален.....

ех, що ли не съм глобален.....

Имам обяснение,но ще го запазя за себе си... Публикувано изображение

Имам обяснение,но ще го запазя за себе си... Публикувано изображение

да не би да ти се присра и на теб ?

дали да не те изведа да се изходиш ?

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

да не би да ти се присра и на теб ?

Аха...Отивам да пална една цигара и се засилвам към нулите... :speak:
  • 1 година по-късно...

Абе вчера като минавах край НДК видях някаки реклами за еко-толетни или неща такова и на снимката имаше просто...дървета xD Просто споделям xD

Не знае човек къде ще го напъне,ако ти влезе някое стръкче по тез полянки :wors: Може в единия кът на "офиса" да си ложиш райграс,ако те боли задницата да си клекаш у райграса :wors:

Не стига, че bTV всяка вечер, без изключение, по ракиено време пускат реклами или за Дуфалак, или за твърдото ако на Оскар, а и вие разровихте тази миризлива тема отново. Няма спасение !

Може в единия кът на "офиса" да си ложиш райграс,ако те боли задницата да си клекаш у райграса :wors:

Представям си...

Публикувано изображение

• 2 години по-късно...

То е хубаво човек да си клекне на теферич и да си се*е, се*е... :D Само че аз съм свикнала да чета седнала :shy11:

Само че аз съм свикнала седнала

....и дет викаше една позната - отвреме навреме си кръстосвам и краката.... :lol6:

Ама вие двете сте големи претенции, хайде сега да четете, че и краката си да кръстосвате... Свършете си работата и после ги правете тези неща

Ама вие двете сте големи претенции, хайде сега да четете, че и краката си да кръстосвате... Свършете си работата и после ги правете тези неща

Не само двете, най-малко трима сме! Много сме! Е, по някоя и друга причина аз не бих могъл да си кръстосам краката, ама нейсе. А съчетаването на четене и облекчаване е (почти) висша форма на блаженство.

аз пък си тропкам удобно във всякакви ситуации-и седнал, и клекнал, и легнал .....само с глава надолу не съм пробвал

Не само двете, най-малко трима сме! Много сме! Е, по някоя и друга причина аз не бих могъл да си кръстосам краката, ама нейсе. А съчетаването на четене и облекчаване е (почти) висша форма на блаженство.

Ааа, аз съм по-скромен, кафенце и цигарка ме задоволяват напълно в подобна ситуация :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

аз пък си тропкам удобно във всякакви ситуации-и седнал, и клекнал, и легнал .....само с глава надолу не съм пробвал

Док, би ли обяснил как се тропка легнал? Питам от професионално любопитство... :clown:

Ми много просто. Трябва само строго да съблюдаваш последователността Бритчет. Събуждаш се. Изсираш се. Ставаш. И си готов...

Ми много просто. Трябва само строго да съблюдаваш последователността Бритчет. Събуждаш се. Изсираш се. Ставаш. И си готов...

И понеже въпросът е от професионално любопитство, да те питам и аз - ти като професионалист ли отговаряш? :D

...само с глава надолу не съм пробвал

Хм, идеята не е лоша, поне от изследователска гледна точка. Само дето има известен риск от наторяване на скалпа, но къде няма риск?

Хм, идеята не е лоша, поне от изследователска гледна точка. Само дето има известен риск от наторяване на скалпа, но къде няма риск?

Дали ще ми порасне косата от въпросното наторяване? Напрау се замислих... :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.