Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

ти продължавай да акаш седнала, и след това проблемите с акането няма да закъснеят :ph34r::whist:

Бях чела някъде, че лекарите увеличават броя на пациентите си чрез негативни внушения :D;)

• Отговори 243
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бях чела някъде, че лекарите увеличават броя на пациентите си чрез негативни внушения :D;)

:lol6: :lol6:

Един от най-известните производители на тоалетни в Япония „ТОТО" създаде мотоциклет зареждан с изпражнения, съобщи бТВ

.Публикувано изображение

С едно „зареждане" на резервоара возилото може да пропътува 300 километра. Новият мотоциклет е част от екологичен проект за намаляване на изхвърляните вредни емисии наполовина. Превозното средство носи името „Toilet Bike Neo".

Макар, че се задвижва от изпражнения мото-тоалетната има и някои технологични екстри - ще пуска музика и ще може да движи предният си капак нагоре надолу, имитирайки говорене. Зад мотора пък е предвидено място, където тоалетната чиния хартия ще може да се вее като знаме.

Зареждането поне няма да се случва собственоръчно, защото „горивото" е от животинска биомаса.

Други известни продукти на „ТОТО" са подгряваща и говореща тоалетна. От фирмата се надяват да подпомогнат за разпространението на „зелената" кауза.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Един от най-известните производители на тоалетни в Япония „ТОТО" създаде мотоциклет зареждан с изпражнения, съобщи бТВ

.Публикувано изображение

С едно „зареждане" на резервоара возилото може да пропътува 300 километра. Новият мотоциклет е част от екологичен проект за намаляване на изхвърляните вредни емисии наполовина. Превозното средство носи името „Toilet Bike Neo".

Макар, че се задвижва от изпражнения мото-тоалетната има и някои технологични екстри - ще пуска музика и ще може да движи предният си капак нагоре надолу, имитирайки говорене. Зад мотора пък е предвидено място, където тоалетната чиния хартия ще може да се вее като знаме.

Зареждането поне няма да се случва собственоръчно, защото „горивото" е от животинска биомаса.

Други известни продукти на „ТОТО" са подгряваща и говореща тоалетна. От фирмата се надяват да подпомогнат за разпространението на „зелената" кауза.

И кво?

Ако се прецака нещо двигателя ше почнат да фарчът клефуци от ауспуха ли?

интересно станциите за зареждане как ще се наричат? "Лайнянстанции"

:lol6: :lol6: E да, ама къкането в тоалетната има предимство, пред къкането на поляната. Ако имаш запечена ситуация, мож се хванеш за мивката(за по-добър напън и опора)...Ъхъх.. А на ливадата за кво ше се хванеш...??? :D :D

за два бора и ........или тях или ........него

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Интересна закономерност - колкото по-малко се папка, толкова повече се ака. Според мен би трябвало да е обратно, баси, но не винаги изяденото количество съответства на излюпените резултати. Докторе, ти кво ще кажеш като представител на чревната и отходната наука?

Това е защото си пишеш докладите със задна дата... Наблегни на целулозата - репички, марули, зеле, моркови, ябълки, сини сливи, портокали, овесени трици... Задоволството ще бъде ежедневно, а резултатите немедленни и само с днешно число... Венсеремос или като казват изпанците Но Пасаран!

Прекалената консумация на продукти съдържащи целулоза в повечето случаи води до хроничен запек. Консумацията на повече мазнини от животински произход дава най-добър резултат при трудно акане. (Когато пинчерката ми получи запек и давам едно парче краве масло и резултатът идва след няколко часа.)

Хъхъхъ, ние искаме да постигнем добре регулиран процес с приемлива цикличност, а не просто еднократно да окаляме кълките :) Доброто количество целулоза в храната е залог за това. Освен ако перисталтиката не работи добре.

Време е да си лягам вече... Току що мишката ми мина върху ника ти и ми показа, че си във форум Политика иии... изведнъж се появи твое мнение в "Акайте клекнали"... Явно има някаква връзка... Знам ли и аз каква?! Съжалявам за офтопика и че цапам темата, :P но ще си лягам нахилена. :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Пак, като няма да си легнеш наакана...

сигурен ли си???Публикувано изображение

Пак, като няма да си легнеш наакана...

сигурен ли си???Публикувано изображение

Ми... поне така казва...

Ей на тва му се вика да оакаме темата и да не сме офтопик... Баси... :lol6:

И ся, ако ви кажа какъв е страничния ефект от антибиотика ми, който се появи днес... :shy11::huh:

Ей на тва му се вика да оакаме темата и да не сме офтопик... Баси...

И ся, ако ви кажа какъв е страничния ефект от антибиотика ми, който се появи днес... :shy11::huh:

Моля не казвай..., пък и аз щурането, каква тема чета преди вечеря... :no-no:

Моля не казвай..., пък и аз щурането, каква тема чета преди вечеря... :no-no:

вечеряхте ли , че да разръчкаме пак темата :P :P

Аз се чудех откъде идва ужасната воня... :scared:

Стига ръ́чкахате със пръчка

Стига ме́сихте лaйната

Щото само гъ́зовете тука

Могат да издъ́ржат на вонята

П.П. Воня произлизало от старославянското вонѣті - мирише, благоухае... Баси благоуханието :) Което ме сеща, как на село, когато някой кажеше за цвете, че мирише, Дядо Поп винаги го поправяше: - Мирише лaйното чадо, а цветето благоухае!!!

някой да замеси малко лайняна тема ??? Ай докат не е станало време за празнични вечери :lol6:

• 2 месеца по-късно...

Тоалетна в Лондон с най-хубавия изглед

Публикувано изображение

Тоалетна, намираща се в небостъргача "Шард" в центъра на Лондон, открива най-прекрасната гледка към британската столица. Най-високата сграда в Западна Европа, която е 309 метра, бе открита официално от властите, а отваря врати за гражданите от 1 февруари. Платформата "Гледката", до която се стига с открити стъклени асансьори, открива поглед към всички посоки на Лондон. Всички билети за първите дни са изкупени.

(24 часа)

• Автор
Тоалетна в Лондон с най-хубавия изглед

Тоалетна, намираща се в небостъргача "Шард" в центъра на Лондон, открива най-прекрасната гледка към британската столица. Най-високата сграда в Западна Европа, която е 309 метра, бе открита официално от властите, а отваря врати за гражданите от 1 февруари. Платформата "Гледката", до която се стига с открити стъклени асансьори, открива поглед към всички посоки на Лондон. Всички билети за първите дни са изкупени.

Нали знаеш, че скоро ще я пробвам лично и ще предоставя снимки, за да се любуваш и ти на красотите?!?!

Сигурно е голям кеф човек да тропка там, но ще проверя лично.

Сигурно е голям кеф човек да тропка там, но ще проверя лично.

и аз това си помислих - че ще е кеф, и че пробваш , обаче - забележи -с резервация става :lock: 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.