Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

Щом котките предпочитат WC-то пред поляната, значи не е толкова вредно :D

• Отговори 243
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eгати якийо кенеф.Искам да са и....а  у него.Само онуй нящо там да,н ма изненада :lol6:

онуй нящо освен да те .........олаби, друго няя да ти направи :ph34r:

онуй нящо освен да те .........олаби, друго няя да ти направи :ph34r:

Че го тръска, кат самосвал......баси :wub:

е щом е безопасен ша се..а вътре му :lol6:

не се задържай дън съ :scared2:  препръжиш

oкъсня пак с отговора-вече го ос...ах :lol6:

я ги разклати дъ видим дъл още са работоспособни :(

Убу е да са мий гъзо, че иначе са фаща маясъл :ass:

ти пъ добре , че ни съветваш инак ша нацъфтим сите кат гергини :mad:

уф.и питаш ;) ни та и срам :shy11:

на масата и ф лиглоту срам няма :D

Нова тоалетна, достъпна за инвалиди, е изградена на Южния плаж в Слънчев бряг

Публикувано изображение

Съоръжението отговаря на най-високите критерии за хигиена,

ползва се безплатно и е на разположение през целия ден.

http://news.burgas24.bg//438107.html , http://www.blitz.bg/news/article/205723

• 1 месец по-късно...

Мисля, че това е подходящата тема да споделя нещо, което научих тази сутрин от приятелка, която протестира.

Всички градинки около Парламента и Орлов мост са ос*ани.

Навярно много хора са прочели темата за вредата от WC-тата... :D

• 2 седмици по-късно...

Извадиха 15-тонна лоена топка от канал в Лондон

Публикувано изображение

Лоена топка, тежаща 15 тона, е извадена от лондонски канал след 10-дневни опити, съобщи АФП, цитирайки комюнике на компанията, експлоататор на водопроводната система в града.

Огромната топка била с размерите на двуетажен автобус и била съставена от гранясала мазнина, смесена с тоалетна хартия.

Наносът бил открит при проверка, тъй като местните жители недоволствали, че каналът им не се оттича.

Ако „масбергът" не е бил премахнат навреме, е имало риск да се препълни санитарната канализация на сградите в района, уточняват от фирмата Thames Water.

Кадри от канализацията показват, че натрупаните мазнини са свели тунел с диаметър 70 см до 48 см.

(trud)

голямо акане има там, голямо....

много плюскат тез инглиши мноо

много плюскат тез инглиши мноо

и акат здраво - топка колкото двуетажен автобус от мас и тоалетна хартия ...... винаги съм казвал, че с ибрик е къде-къде по-чисто .

Извадиха 15-тонна лоена топка от канал в Лондон

голямо акане има там, голямо....

...и мазноооооо :shock11:

• 2 седмици по-късно...

Тук май никъде не се споменава и за ползата от wc-то.

Не че съм прегледала темата  обстойно, но ми се завъртя един тематичен цитат в главата. Подхожда му да е тук, пък и за тези, които обичат да четат всякак... )))

Биволското лайно, или  възвишеното е навсякъде

Спомням си как вървяхме из един музеен град, прочут с възрожденска архитектура, въстание, пожари,черешови топчета,историята се търкаляше по сокаците, а баща ми се дивеше най-вече на мушкатите по прозорците и хвалеше на глас тези,които отгледали такива цветя.

Изведнъж се спря в една улица и дълго се въртя възхитен около нещо на земята.Отидох да видя какво толкова беше открил. Биволско лайно.

Стоеше там, като миниатюрна катедрала, купол на черква и кубе на джамия, да ме простят всички религии.Една муха кръжеше като ангел около него.Много е рядко да видиш вече биволско лайно, каза баща ми.Никой не гледа биволи.И говори дълго и с наслада за това,как да наториш тиква с него,да замажеш стена,,да наплескаш пчелен кошер,от старите плетени,как да го ползваш за цяр при болно ухо.Стопляш хубаво и го налагаш на ухото.В този момент можеш да се съглася,че възрожденските къщи които разглеждахме, и пирамидите в Гиза са нещо далеч по - неважно от архитектурата, физиката и метафизиката на биволското лайно.

Дори и да не си се родил във Версай, Атина, Рим или Париж, възвишеното все пак ще намери образ да ти се яви.Ако не си чел Псевдо- Лонгин,не си чувал Кант или..обитаваш вечните неграмотни поля на анонимни села и градове,на пусти дни и нощи, то пак ще ти се открие, на собствения ти език.Като дим от комина на зимна сутрин,като парче тъмносиньо небе, като облак,който ти спомня нещо от друг свят,като биволско лайно. Възвишеното е навсякъде.

Из Физиката на тъгата  на Георги Господинов

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

На груб строеж закупих си кенеф без покрив, с гледка към небето, срах неведнъж с огромен кеф, и пращах аз лайното си в морето. Комшията на гости се довлече уж да ме види, а пък сра разчуло се навсякъде си вече, лайното мое плува ей така, на свобода...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.