Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За вредата от WC - акайте клекнали на поляната...

Featured Replies

Просто намекнах , реплика от поста на другия съфорумник ! :wink12:

Аха... ясну  :clown:  ... мдам, трябваше да се сетя кой може да е автора   :D

П.С Или по скоро да прочета по задълбочено постовете :P

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 243
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мдааам... ... в морето...признавам навремето съм пускал струйка допълнителна водичка в него....  :D ... ...

Баси! То, заради това ли е толкова солено? М :mad:

Аха... ясну  :clown:  ... мдам, трябваше да се сетя кой може да е автора   :D

П.С Или по скоро да прочета по задълбочено постовете :P

:wink12: аз чета :mark: Лека, Синбад!

:wink12: аз чета :mark: Лека, Синбад!

Лека и мека.... И аз чета мигличке  :P

Баси! То, заради това ли е толкова солено? М :mad:

И жълто да не забравиш  :clown:

хубаво си се разписал баце, ама си се отклонил от темата/нещо съвсем познато  и винаги повтарящо се при теб :tongue2: /.. ние говорим за кенефи и ла**а...иначе  не си открил топлата вода с това разказче...отдавна се знае,че с главата се мисли, а със  г*за се сере...така господ е разпределил функциите им...да вкарваш през устата и да изкарваш през г*за...обратното е възможно в микс клуб "оскар уайлд". ...

Гъзът е винаги свързан с веждите! Та и кенфът, и той е създаден заради потребностите на гъзъ. Виж, книгите обаче, както и четенето, са създадени за главата. Който можа - прочете, който не можа - знае отдавна, че с главата се мисли, а сгъзъ се сере. Венсеремос пополе и но пасаран!

теглете една на чърчил, който казвал,че където започвало  да мирише  на ла**а , там свършвала  европа.. ...

Ще говори ами. Като е гризнал дръвцето по време на дарданелската офанзива. Загробил 250 хиляди боеца с некадърното си ръководство на десанта, пък после ориента му виновен. Баш го е пернал Мустафата по манафски през надутата британска, розова дупара. Айсиктерикс. Да си беше седял вкъщи да си цафари пурите и да се налива с арменски коняк, нито щеше някой да му е виновен - нито да му намирисват тоалетните. Така де, като му мирише - що се врял там. И той нали умен - умен, ама на намерил се един Кемал и се стиснал инатливо като гъз. Резултата е ясен - Чърчил до края на живота си, само като чуе за Балканите, изпадал в неистов бяс и ръсил несвързани приказки. Също като тази, която си така неудачно си цитирала...

какъв квалитетен авторитет е Любен Дилов - син ........тц тц тц ......, голеееем гъз вади и той , и нищо , че е негов пак е миризлив и лайнян.......

Ей тая валкирия бе, от едното пикане на полянка , го изкара заливане до шия с ла**а и едва ли не повсеместно сране кой където свари ....

Извинявай дарагая, но нерде ямбол нерде Стамбул... айде спри се малко...  мисли малко с тая глава дето претендираш че я имаш... :whist:

П.С А за културата дето я имат за чистене на лайната на любимците си, знаеш ли днес точно за нея се замислих, по пътя както си вървя към работа видях табела ( и преди съм я виждал но не съм и обръщал внимание ), на която изрично е споменато че глобата за фекалии на улица от домашен любимец е словом и цифром хиляда ( 1000 ) паунда .... И пак се намират и виждат ( рядко в интерес на истината , но ги има ) такива домашно кучешки творения .....

А тука 1000 пауда дори за британец не е никак малка сума , а да посмеят да не чистят, предвид че на всяка улица има едва ли не сталинистки лозунги приканващи съседите да съобщават и наблюдават за нередности и нарушения на закона  :D   :clown:

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

ся ако ни светне и на този език ........., вече ша са посЕра ептен и без полянка :shy11:

• Автор

...

Направо немея като гледам на какво е заприличала хубавичката ми, миризливичка тема...

Не ви разбирам, честно, но дано вие поне си се разбирате сами себе си.  :speak:

...българите мразят и дизраели,даже двойно,едно-защото е евреин,второ защото, като английски политик, бил преднамерен разрушител на санстефанския им блян...

Как успя да спрегнеш евреите между задниците и лaйната, след като никой не ги е споменал преди теб, ще си остане загадка за мен. Но! Моите адмирации. Успя...

...както винаги обаче,главите са навряни в задниците и обвиненията са били пресилени..едно защото тоя договор си е бил преамбюл,второ, защото и двамата политици се ръководили от политически безчувствен прагматизъм,а не от предвзета злобна българофобия. ...

Че, за България и фобия в тази тема говориш само ти. Сама си говориш - сама си опонираш - сама си се аргументираш...

... българина има като правило да обвинява в конспирации и недоброжелателство всеки, който казва истината макар и като нелицеприятни фактори. ...

Хъхъхъ. Ай малко по-сериозно. Това е не е някакъв ексклузивен български прерогатив, така реагират хората по целият свят.

... чърчил е изказал неласкав но истинен факт за хигиените навици по онова време,когато на баня се ходело веднъж в месеца и след това изкъпаните са си я честитяли..но пък е бил твърде възхитен от българското мелнишко вино ,което е пил на сватбата си,при все ,че тогава виното не е било част от английската алкохолна култура. ...

Чърчил да си гледа неговите кенефи. Никой не го е викал да сeре в извън-британските. Като е дошъл неканен и като си е тръгнал бит, естествено, че ще му намирисва, но със сигурност най-вече му е намирисвало откъм дънцето... А относно изказването му, че Европа свършва, там където хората пият боза, жените имат мустаци, а тоалетните миришат. Ми прав е! От древни времена, Европа се е простирала от Средиземно Море, до към средата на Балканите. Англичаните пък съвсем не са в Европа. Какви са им претенциите само те си знаят... Само дето няма да ги огрее...

... баце..евала на мустафата..да беше и българин цена нямаше да има.ама превърна друга една болна империя в модерна турция.затова и го назовали ата-тюрк.схващаш ли баце..макар и диктатор го нарекли "баща на турците"..защото всичко това дето е днес модерната и високоразвита турция,дето се застроява с километър на ден ,днес турция като държава е с идеологията на кемализма,позната още като "шесте стрели".преди да умре,кемал заклел армията да бъде гарант на неговата идеология, и да опази турция светска, и любовта на турския народ към бащата е искрена . ...

Че що бре? Аз за Мустафата лошо не съм казал - дори се явява положителен герой в историйката по-горе. Не преча на никой да си обича националните герои, така както му харесва. Същото обаче, не може да се каже за всеки в този форум. Мхм...

... когато преди време изобразиха българия като турски кенеф..най много трябваше да се обидят турците,не българите. ...

Ти остави турците да сами решават на какво да се обиждат...

... защото баце мило, примера със чърчил е най малкия резил за историята.друг един светъл пример за български ибрикчии има в по новата история на българия...когато английския принц чарлз ,дойде да открие паметник във варна,на английските матроси, умрели от чума през 1853 година.голям срам баце,големи ла**а..голям резил...как не се намери някой да им каже на българските политически ибрикчии, че тия моряци са се биели срещу русия, на страната на турция и, де факто, срещу националната мечта на българина за независимост.това е все едно да откриеш в исраел паметник на хитлер.тогава не само обърсаха и излизаха задника на надменния английски аристократ, ами му извъртяха и една френска ласка,защото го посрещнаха като държавен глава,макар той да бе на частно посещение и дори не благоволи да похапне от тихчовата гордост -шопската салата.вдигна се принца и отиде да посети единствено и само по време на няколко часовата си визита , циганите в столипиново и който разбира езика на дипломацията знае какво означава това. ...

Аз съм прям човек, съответно крайно недипломатичен. Гледам обаче, натовари и дипломацията в говновоза, явно според теб там и мястото. Щом ти и отреждаш такова почетно място, защо очакваш от нея да се носи аромат на теменужки? М?

... ла**а, баце,ла**а ,смърди отвсякъде..затуй пияните англичани си пикаят направо под масата на пъбовете в съни биич..нещо, което никога няма да направят другаде..ама пример се дава тука..светъл пример. вместо.......!!!!!

Тук се поизложи. Пияните англичани серaт и пикаят като гривяци - навсякъде и без задръжки. Без да ги интересува, дали ще ги приберат или не. Но това е защото техните кенефи не миришат...

и ся кво?? ша си акаме вече на воля ?? ех, тъкмо се зачетох и ми стана интересно........, то без четиво и на полянката няма вдъхновение ........тц тц :(

...

Направо немея като гледам на какво е заприличала хубавичката ми, миризливичка тема...

Не ви разбирам, честно, но дано вие поне си се разбирате сами себе си.  :speak:

не се предавай, "думите "са твоята сила ........особено с дъх на теменужки :wink12:

обичам миризмата на  Alien by  Thierry Mugler

е имате още дъх на пустинен вятър, и тук там някоя песъчинка още ......явно се мъжделеее , ама не ровите в собствените притчи, обичате да понахвърчате по чуждите!

баце,отделни категории са...просто на теб ти отърва да четеш от ляво надясно :wink12:

М'че то, така е правилно да се чете! Фсичко друго си е бошлаф работа...

къса памет имаш баце.много късичка.като се зачетеш ..ти ще видиш кой отвори дума  за чърчил и за мустафата..ама нали си се знаеш :tongue2:

О! о. о... Я да видим... Дай ми моля, пост преди този, в който аз спрягам името Чърчил... М?

то а из баце , аз така като теб.две огнени зодии като заспорят...огън излиза..единия със стрелата, другия с рогата...едно пасо добле, дето никога няма да има край :lol6:  и правилно писа ,няколко поста по нагоре"Почна да ръчкаш из гъзовете и те засипаха... е не са люляци..."" ееей прав си да знаеш..особено като чета някои други постове..вярно излиза....

Вярно е ами. Трябва да призная, че с теб, поради зодията ли, поради що ли, но се забавлявам направо отлично! Данца дел фуего. Оле!

Тоалетната е заета и ти се налага да стискаш,

пристъпквайки от крак на крак. Случвало ми се е.

Публикувано изображение

Тоалетната е заета и ти се налага да стискаш,

пристъпквайки от крак на крак. Случвало ми се е.

Публикувано изображение

удари една две ракии и ставаш англичанин, кво ......пикайш си където сЕдиш /то само англичаните се напикават като пият, другите нье/

Един виц по темата:

Срещат се двама грузинци: - Гоги, защо си такъв омърлушен? - Ами как защо - все същото, няма пари... - Как така да няма? Ето погледни ме мен... Работя в един завод, правим разни дребни детайли - глътна няколко, после като се прибера - хоп в тоалетната, измия ги и ги продавам, добри пари идват. А ти къде работиш? - В един завод за уран. - Че какво чакаш тогава? Уранът е по-скъп от златото... Срещат се пак след няколко дена - втория грузинец го водят под конвой. - Въх, Гоги, какво стана? - Какво, какво... послушах те. - И за какво е тази полиция? - Ами случайно пръднах и взривих половината цех. - И сега къде те водят? - На полигона да се изсе*а.

• Автор

Публикувано изображение

Инфинити чили е най-лютата чушка в света.

Отглежда се във Великобритания и е със 1 176 182 Сковил единици.

Та в реда на тези апетитни, червенички факти се чудя какво ще се случи на следващата сутрин в една средностатистическа тоалетна без значение в коя точка на света, ако предната вечер е имало консумация на 4-5 такива вкуснотийки.   :speak:

Публикувано изображение

Та в реда на тези апетитни, червенички факти се чудя какво ще се случи на следващата сутрин в една средностатистическа тоалетна без значение в коя точка на света, ако предната вечер е имало консумация на 4-5 такива вкуснотийки.   :speak:

Човек и една от тях не може да изяде, ти казваш 4-5... :D

Но ако все пак успее да си похапне от това лакомство, то на следващата сутрин няма да е в тоалетната, а на онзи свят (не знам дали там има тоалетни) или най-малкото ще е в реанимацията на някое спешно отделение.

"По скалата на Сковил най-лютата чушка в света се нарича Инфинити чили и се отглежда във Великобритания. Тя е с 1 176 182 Сковил единици. Сортът не се препоръчва за консумация, защото може да доведе до изгаряния в устата. Предишната най-люта чушка, според Гинес, индийската Бхут Джолокия се използва за химическо оръжие."

http://www.burgasnews.com/relaks/relaks/71136-naj-lyutata-hrana-v-sveta

Ако имаш желание, опитай  :D :D :D

• Автор

Предишната най-люта чушка, според Гинес, индийската Бхут Джолокия се използва за химическо оръжие."

Е та нормално - найш ли ква химия ще излети от задника ти след консумацията на гореописаното?

Това е най-доброто химическо оръжие - да опърдиш и обсереш врага, докато спи.

Или се тропка в специално приготвени кутийки, в които е постлан тензух от по-ситничките, та да не изтича матряла при вдигане и овръзване, а чак след като е заметнат с всичка сила по вражеските окопи или прозорци.

Тропкаш, дигаш гащурята, овръзваш го от четирите краища две по две срещуположни, след като ги повдигнеш и пресрещнеш и фиуууууууууу...

Е та нормално - найш ли ква химия ще излети от задника ти след консумацията на гореописаното?

Това е най-доброто химическо оръжие - да опърдиш и обсереш врага, докато спи.

Или се тропка в специално приготвени кутийки, в които е постлан тензух от по-ситничките, та да не изтича матряла при вдигане и овръзване, а чак след като е заметнат с всичка сила по вражеските окопи или прозорци.

Тропкаш, дигаш гащурята, овръзваш го от четирите краища две по две срещуположни, след като ги повдигнеш и пресрещнеш и фиуууууууууу...

ба си и лайняната тайфунария, те хубу че не сме на фронтя, и Алго не ни е ЗКТЧ...... :shock11:

• 3 седмици по-късно...
Борисов: Подслушват ме в тоалетната, сега ще трябва да търся горичка

"Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват. Никой друг лидер, на никоя партия, досега, не е излязло СРС срещу него. Вие сте нормални хора - защо не се замислите - кой го организира и срещу кого. Всичко друго приемам, ама в тоалетната... Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! Защо тогава обществото допуска незаконен запис, с тоалетните на хората, изобщо вие да говорите за него", каза Бойко Борисов в Симеоновград.

24chasa.bg

Ако беше чел тази тема, бившият премиер щеше да си ака на воля, клекнал на някоя полянка, спестявайки си всякакви неприятности. 

Вредно и опасно нещо са WC-тата, даааа... :D  :D  :D 

Публикувано изображение

Бах,как не съм я видял тая тема досега !!!

Тая чушка + 2 паници боб = катапулт

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Бах,как не съм я видял тая тема досега !!!

Тая чушка + 2 паници боб = катапулт

точка на приземяване ........отсрещната горичка и преЦтавяш ли си там си клечи ББ :ph34r:

Как да не яхнеш такова WC и газ, газ...до дупка :D

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.