Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

Здравейте,

препоръчайте ми моля хубава складова програма, дори и да е платена - без Микроинвест.

Благодаря предварително на всички!

Програмата която ти трябва е STORE 2003 ! Но имай предвит че програмата е лецинзиозна и струва пари. Софтуера е писан от българин , програмата върви на много слаби РС . Ето какво представлява програмата с 2 -3 думи . Имаш склад в който са вкарани всички основни продукти / домати , крастамици , месо и др. , както и алкохол, безалкохолно , кафе и др. / в менюто всичко е орецепторено / в смисъл - 1 шопска салата съдържа едиси колко краставици и едиси колко домати , 1 водка съдържа - 2 по 50 гр. водка / и като сервитьорката ти маркира нещо , автоматично от склада се отнема дадения продукт , така че във всеки един момент можеш да си направиш ревизия . Има се и много други работи но не са за сеуслошание :offtopic_s: ! Ако те интересува мога да ти дам телефони .

Успех !

• Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

И какво не ти харесва на Микроинвест ?Прекалено са сложни ли ?

((Hanibal_Lektar Публикувано на Преди 39 минути

ЦИТАТ(eliste @ 10.07.2007г. в 16:40ч.)

Здравейте,

препоръчайте ми моля хубава складова програма, дори и да е платена - без Микроинвест.

Благодаря предварително на всички!

Програмата която ти трябва е STORE 2003 ! Но имай предвит че програмата е лецинзиозна и струва пари. Софтуера е писан от българин , програмата върви на много слаби РС . Ето какво представлява програмата с 2 -3 думи . Имаш склад в който са вкарани всички основни продукти / домати , крастамици , месо и др. , както и алкохол, безалкохолно , кафе и др. / в менюто всичко е орецепторено / в смисъл - 1 шопска салата съдържа едиси колко краставици и едиси колко домати , 1 водка съдържа - 2 по 50 гр. водка / и като сервитьорката ти маркира нещо , автоматично от склада се отнема дадения продукт , така че във всеки един момент можеш да си направиш ревизия . Има се и много други работи но не са за сеуслошание ! Ако те интересува мога да ти дам телефони .

Успех ))

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/...php/t52656.html -колкото отговори и тук ли?

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

И какво не ти харесва на Микроинвест ?Прекалено са сложни ли ?

.............

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/...php/t52656.html -колкото отговори и тук ли?..............

eleena1999 някой да ме бе потърсил на лична ..... НЕ че съм предтавител на тази фирма - просто исках да му свърша работа на човека ! НО никой не ме потърси :nono: ! Телефони така не се дават а има и много още инфо за самата програма както съм го кажал "..... НЕ е за всеослушание .... "

Приятна вечер eleena1999 :offtopic_s:

Канибале, нямат ли си сайт тия в нета за да видим за какво става въпрос? Относно Микроинвест... баси дървото. От 3 години се тормозя с него. Може би новата версия е по-добра (опитваха се да ми я пробутат) но е много по-скъпа. Дадоха ми демо версия за да я пробвам. Да ама не. Не мога да си ползвам старата база?! Е аз какви тестове да правя без база??? Или очакват да си вкарам нова??? Тия луди ли са бе?! Остави че искат 100 евро на комп., а искат пари за да ми конвертират базата от изгърбената им стара версия на уж перфектната нова! Значи хем да си платя за обновяването на продукта, хем за конвертирането на базата... Тия чували ли са за стандарти? Представям си как Майкрософт пускат новата версия на Office и обявяват цена да кажем 10 евро на файл за конвертиране на doc и xls документи от старата версия към новата... Идиоти!

@erasernew, не знам дали си забелязал, но самите автори на софтуера са написали, че програмите им са за автосервизи, автокъщи, вериги от GSM магазини или магазини за аудио-видео техника. След като са го написали, явно има някакви особености. Поне логиката клони до подобни изводи.

Благодаря на всички, които се отзоваха! ;) Да уточня - трябва ми програма от типа на Янак Софт, но да не е на абонамент :P Тоест работа в реално време на отдалечени обекти, задължително да може да се прикача снимка към артикула, да изпълнява рецепти за производство и т.н. Попаднах на CoSyWa - ще я пробвам пък да видим. Относно Микроинвест - наистина е абсолютно дърво!

А, сетих се и още нещо-работил съм с доста продукти и почти никой от тях не успя да ме задоволи :)-най-вече такива, от които съм доволен са Microinvest Office pack и Склад и магазин. И все пак никой ли не знае някоя добра безплатна :P

Редактирано от iordan_93 (преглед на промените)

Пробвай ако не наистина просто кажи имам готовност да ти обясня по надълго и на широко за програмата която споменах. Отговаря на всички условия които си посочил/а. Nighty а защо се мъчиш с тази а не пробваш друга ?!? Щото например в програмата за която аз говоря си има услуга "Импорт" което ще рече че нещата които имаш в базата (контрагенти, артикули и т.н.) могат да бъдат прехвърлени от микроинвест в регистри.

Пробвайте

Dreem Personal 1.0 (2007.6.27)

http://www.unicontsoft.com/Bulgarian/download.html

Програмата е напълно беплатна за една фирма.

Описание:

Продукта Dreem представлява счетоводен и складов софтуер за управление на бизнеса, създаден за целите на търговски фирми. Dreem Personal е версия за свободно ползване (безплатна). Dreem Personal е ограничена до възможността за работа само от един компютър и само върху една база данни.

Support-а или по нашенски :) подръжката е напълно безплатна.

Обмислят вариант за многофирменна версия.

Кратък списък на функционалности:

Номенклатури
- Референтни номенклатури
- Контрагенти
- Продукти и материали
- Типове документи
- Сметкоплан
- Валутни курсове
- Ценови листи
- Характеристики продукти
- Търговски отстъпки
Търговска система
- Документи за продажба
- Документи за покупка
- Складови документи
- Документи за ревизия
- Касови документи
- Наличност на складове
- Наличност на портфейли
- Банкови документи
- Банков филер
- (Справки...)
Счетоводство
- Счетоводни документи
- Счетоводни признаци
- Начални салда на сметки
- ДМА и НМА
- Автоматичен осчетоводител
- Проверка за коректност на сметки за МЗ
- Негативни количества в склад
- (Справки...)
Мениджмънт
- (Справки...)
Контролен панел
- (Справки...)
Администрация
- Потребители и групи
- Права на групи
- Настройки
- Работни периоди
- PDA Експорт/Импорт

А не може ли складова наличност да се управялва с MSAccess? Аз поне се опитвах, но удрям на камък, защото не съм много навътре със самия софтуер

А не може ли складова наличност да се управялва с MSAccess? Аз поне се опитвах, но удрям на камък, защото не съм много навътре със самия софтуер

Не три трябва MSAccess. Микроинвест основно ползват MSAccess, крашне ли се програмата им заминава и базата. Зерон ползват също MSAccess но програмата не тръгва въобще като хората по Win 98-забива като за светоевно

Отлична е :cheers:. Hedron, Dreem, Склад и магазин, Аванта склад, почти всичко на микроинвест, TurboCASH (en), ДомФин (ru), ОСА, ФАС...всички тези са минали през ръцете ми :P и съм най-доволен от микроинвест-ама де ти 100+ лв?

Редактирано от iordan_93 (преглед на промените)

съм най-доволен от микроинвест-ама де ти 100+ лв?

Май малко си пробвал microinvest-а :cheers: Първоначално складовите им програми работят нормално но в течение на работата възникват въпроси. Примерно в Micro Склад трудно се редактират вече въведени документи като промяна на цена и количество. Не можеш да коригираш плащания по сделките. Губи се връзката - издаден документ и плащанията по него.

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

Пфу, така си е Публикувано изображение. Както е казал Мърфи:

Ако някоя програма е полезна,то тя трябва да се смени.

Ако някоя програма е безполезна,то тя трябва да се документира.

Просто се усмихвам и продължавам. В момента работя със Склад и магазин, ама иска хапче :)

• 7 месеца по-късно...

Аз съм ползвал 2 програми. Сега си взех тази http://www.lesno-fakturirane.com

За разлика от другите, няма толкова екстри, но лично за мен е по-добре :speak: По-бързо става писането...

Можеш да пробваш и на Gensoft.Аз ползвам платената, но имат и безплатна версия.

• 2 седмици по-късно...

Ще трябва да слагам компютър в магазин, на който ще има софтуер за управление на продажбите- прието, продадено, наличности и т.н. Има чудесни решения (платени разбира се, но това не е проблем), но всичко е за Windows. Има ли някой който се е сблъсквал с този проблем в практиката си. Не ми се иска да плащам хем за софтуер, хем за копие на Windows-a. В краен случай се замислям за уеб базиран модул, каквито някои от продуктите предлагат. Това ще ми коства един малък сървър, но сигурността на системата ще е в пъти по-висока

Ще трябва да слагам компютър в магазин, на който ще има софтуер за управление на продажбите- прието, продадено, наличности и т.н. Има чудесни решения (платени разбира се, но това не е проблем), но всичко е за Windows.

Има ли някой който се е сблъсквал с този проблем в практиката си.

Не ми се иска да плащам хем за софтуер, хем за копие на Windows-a.

В краен случай се замислям за уеб базиран модул, каквито някои от продуктите предлагат. Това ще ми коства един малък сървър, но сигурността на системата ще е в пъти по-висока

Това е едно прилично предложение - http://www.microinvest.net/warehouseopen.php

на тази база вече може да си решиш какъв Linux да си подбереш.

PS a това е проект за счетоводна програма http://rd-suite.openfmi.net/

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

От Линукс дистрибуцийте препоръчвам Slackware,защото е най-стабилен или Дебиан,защото го ползвам вече от година.Лично аз не бих използвал Ubuntu, Kubuntu или Xubuntu,защото последните версии не са много стабилни.Иначе Microinvest WarehouseOpen е чудесен избор...Успех :speak:

• 3 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Vladovsoft Склад е безплатен счетоводен софтуер за управление на складове и магазини. Отличава се с богата функционалност, изчистен и приятен интерфейс и е много лесен за разучаване и употреба.

Здравейте! Аз също търся такава програма, но да бъде подходяща за заведение (ресторант). Желанието на клиента ми е да се издава НЕфискален бон, да се правят ревизии и т.н. По-горе някой беше споменал една програма която покрива и други изисквания които имаме, но искам първо да се убедя, че програмата може да издържи на натоварване.

Публикувано изображение

Vladovsoft Склад е безплатен счетоводен софтуер за управление на складове и магазини. Отличава се с богата функционалност, изчистен и приятен интерфейс и е много лесен за разучаване и употреба.

Какво е:

За да можете да използвате тази програма ви е необходим инсталиран Microsoft .NET Framework 2.0.

Как се инсталира?Ако има някъде подробно обяснение,моля за линк към него.И за какво още е нужно да имаш инсталиран"Microsoft .NET Framework 2.0"?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.