Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

Има в новините две складови програми Склад 4.0,безплатна и друга платена на Микроинвест(склад)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

От началото на 2010 година е достъпна Open Source версията на Microinvest Warehouse Open. Програмата е безплатна и с професионална поддържка. Създадена е в България, но поддържа 6 европейски езика. Вече има доста инсталации, основно по магазини и дискотеки. За повече информация вижте Microinvest Warehouse Open

И всичко е напълно безплатно!

Вижте още за теорията на Микро автоматизацията на Микроавтоматизация

Посочените слабости на Microinvest не са реални. Нека да говорим с факти, какви са проблемите с партидите? Или с плащането? Или с редакция на документите?

• 2 месеца по-късно...

GenSoft MoneyWorks е в пъти по-добра програма в частта си склад. Частта и за счетоводство на мен лично не ми харесва. Склада е много лесен за работа. В Microinvest Склад PRO, Микроинвест, заложиха на техните си стари разбирания характерни в стария Склад, като организация на работа

Например :

1. Проблемни справки по доставки по складови документи и обвързването им със съответните фактури, за целта се правиха две справки, докато при ГенСофт това става с една справка, като корекциите са адски лесни

2. Проблеми при плащания и тяхното редактиране в Микроинвест и последващи документи

3. Проблеми с партиди в Микроинвест и т.н.

Има начини, с които да се избегнат минусите на програмата на Микроинвест от страна на потребителя но все пак не клиента трябва да прави акробатики с програмата само и само да я накара да работи както трябва.

PS. Ако някой от Микроинвест се включи, бъдете така добри да не давате справки, колко закупени лицензии имате, защото просто не знаете колко ваши клиенти мигрират към други решения.

Извинявам се за късния отговор. Ако за вас разбиранията са стари, то за други не са. Няма да цитирам продадените лицензи, само ще отбележа, че Microinvest Склад Pro е преведен вече на 13 езика и се продава в над 10 страни. Това е немаловажен фактор. И ако в началото към този продукт е имало редица забележки, то към настоящия момент той е хит на пазара. Предлагам да не коментираме "стария склад",тъй като това е софтуер, отдавна изживял силните си години.

Относно Microinvest Склад Pro- това е първият и единствен до момента български складов софтуер, официално сертифициран за работа с Microsoft Windows 7. Всички обявяват съвместимост, но реално сертификационната система на Microsoft премина само Microinvest Склад Pro.

Предлагам да видите и нещо интересно - Виртуален ресторант. Това е виртуално представяне на организацията на работа в един ресторант и помага много при избора на софтуер за ресторант.P.S. Бих Ви посъветвал да тествате и Microinvest Warehouse Open- абсолютно безплатен складов софтуер, разработен на базата на Microinvest Склад Pro

Редактирано от capnemo
скрита реклама (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Виж КТК Склад на Контико. Аз я ползвам за 7 обекта и се справя без проблем с едновременната работа. Има страшен модул за производство - синтез, разпад, разпределяне на допълнителни материали, справка за нематериална себестойност.

Провери я, няма да съжаляваш КТК Склад - складов софтуер

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, Търся складова програма (само склад) за склад и няколко магазина и след задълбочено ровене се спрях на следните възможности: ГенСофт, Зерон или Инфоплюс. Някой използвал ли е някоя от изброените и стават ли за склад? Държим много на поддръжката. Благодаря предварително!

За генсофт - сме на работата от години, кофтито при нея са платените ъпдейти, иначе си действа идеално за склад и магазини, естествено има нужда от доста настройки по самата специфика на склада и магазините. Лично за нея поне може да си свалиш безплатната версия, къде е с поддръжка само на един склад и да пробваш. Преди сме ползвали онлайн поддръжката им, помогнаха хората. Но чуй мнения и за другите програми, ако имаш въпроси по генсофт, питай.

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да ми каже,някоя програма за фактуриране.

След дълго ползване на различни решения, бих ти препоръчала програмата, на която попаднах скоро. Можеш да я изтеглиш от тук:

http://fakturirane.eu.

Личи си, че е направена както трябва, а не както много други сайтове и програми за фактури.

Сега вече знам, че всичките данни са на моя компютър - на сигурно място и си работя без проблем и без Интернет! А и мога да разчитам на сигурна поддръжка (вече се наложи да питам нещо екипа, който поддържа програмата и ми отговориха веднага).

Пробвай я, няма да съжаляваш!

След дълго ползване на различни решения, бих ти препоръчала програмата, на която попаднах скоро. Можеш да я изтеглиш от тук:

http://fakturirane.eu.

Личи си, че е направена както трябва, а не както много други сайтове и програми за фактури.

Сега вече знам, че всичките данни са на моя компютър - на сигурно място и си работя без проблем и без Интернет! А и мога да разчитам на сигурна поддръжка (вече се наложи да питам нещо екипа, който поддържа програмата и ми отговориха веднага).

Пробвай я, няма да съжаляваш!

Мда, след 2 години сигурно още търси програма, и то ПЛАТЕНА, каквато предлагаш. Много ми наподобява на реклама, но едва ли някой ще и се хване при положение че има добри безплатни.
  • 3 седмици по-късно...

Мда, след 2 години сигурно още търси програма, и то ПЛАТЕНА, каквато предлагаш. Много ми наподобява на реклама, но едва ли някой ще и се хване при положение че има добри безплатни.

хехе, верно има толкова безплатни, при това онлайн, така отвсякъде я ползваш, ей му една ако още търси човека - СтартИнвойс :ph34r:
  • 1 месец по-късно...

Малко късно се включвам, но ако не сте си избрали все още ще ти препоръчам Инфоплюс-а. Нашата фирма е с няколко офиса в страната и навсякъде работят с него. Справя се много добре откъм скорост и има бая справки. На поддръжката аз лично съм звънял няколко пъти и винаги реагират много бързо и адекватно хората. Нашите ъпдейти не се плащат до колкото знам, а са ни правили няколко до сега заради разни новости. Нещо по-специално ако те интересува - питай.

Малко късно се включвам, но ако не сте си избрали все още ще ти препоръчам Инфоплюс-а. Нашата фирма е с няколко офиса в страната и навсякъде работят с него. Справя се много добре откъм скорост и има бая справки. На поддръжката аз лично съм звънял няколко пъти и винаги реагират много бързо и адекватно хората. Нашите ъпдейти не се плащат до колкото знам, а са ни правили няколко до сега заради разни новости. Нещо по-специално ако те интересува - питай.

Първото мнение е публикувано на 17 септември 2010 - 13:48 през изминалото време сигурно са си намерили програма.

Автора не е посещавал форума от

Последно: 17 сеп 2010 15:40

• 5 седмици по-късно...

Здравейте търся счетоводна програма която да прилича на office exel обаче да събира и вади автоматично като на пример да запиша в едното квадратче 7 в другото -6 и в третото да излиза 1 мс предварително.програмата трябва да върви на 7 или виста

Здравейте търся счетоводна програма която да прилича на office exel обаче да събира и вади автоматично като на пример да запиша в едното квадратче 7 в другото -6 и в третото да излиза 1 мс предварително.програмата трябва да върви на 7 или виста

Струва ми се, че това е много необмислено искане.

Ако ти дам подобна програма - с три колони, като в третата се получава резултатът от първите две, съм сигурен, че ще поставиш нови условия.

Не е ли по-добре да обмислиш всичко, и да дадеш подробно описание на програмата ?

Струва ми се, че това е много необмислено искане.

Ако ти дам подобна програма - с три колони, като в третата се получава резултатът от първите две, съм сигурен, че ще поставиш нови условия.

Не е ли по-добре да обмислиш всичко, и да дадеш подробно описание на програмата ?

все пак разбрал си какво ми трябва но не само с три колони а да са много и кадето напиша както по горе съм показал едно до друго да ги изчислява а в другото разтояние да мога да пиша примерно дата тонаж и т.н. разходи,приходи,изразходен тонаж ..... това е

все пак разбрал си какво ми трябва но не само с три колони а да са много и кадето напиша както по горе съм показал едно до друго да ги изчислява а в другото разтояние да мога да пиша примерно дата тонаж и т.н. разходи,приходи,изразходен тонаж ..... това е

Я понаучи Excel и си го използвай !

Първо научете счетводната наука (минимум 7 години), и тогава въпросите ви, от този постинг, съвсем естествено, ще отпаднат от самосебе си. Счетоводство, в три колони на таблица, може да съществува само, ако осчетоводявате изплетените терлеци на баба си, които тя подарява в махалата; простете откровението.

• 3 месеца по-късно...

Търся програма в която да вписвам отработените ми дни (примерно: кои ден съм почивал, колко часа съм работил някои определен ден или седмица и т.н.т) Надявам се да сте ме разбрали. Благодаря предварително :)

гугъл календара

Аз пък не бих го направил в Гугъл,за да знаят и къде и кога бачкам...не стига,че ми гледат пощата,телефона,търсенето в нета, локациите през картите,книгите в нета..ами пък и това...ОСтава да видя надпис на тоалетната чиния: гугъл,за да знаят и какво съм ял :angry::down::) ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.