Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

Виж това приятелю, дано ти помогне: http://www.edis-bg.com/

• Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

По добре не ползвай продуктите на Microinvest! Вярвай ми от личен опит ти казвам. Публикувано изображение

Приятелю, нещо не си в час с продуктите на Микроинвест. :P

Работят безотказно и още как! :)

P.S. Това също го твърдя от личен опит! :)

Редактирано от cocotone (преглед на промените)

Такива програми ги има колкото искаш ама защо и пари ша им даваш!!!! :help:Публикувано изображение

Точно така, няма смисъл да даваш пари!!!

Тази програма ми изглежда хубава и реших да ти дам линк към цялата версия!!!

Леко с даването на платени програми

Редактирано от zazzko (преглед на промените)

Точно така, няма смисъл да даваш пари!!!

Тази програма ми изглежда хубава и реших да ти дам линк към цялата версия!!!

Леко с даването на платени програми

а при една данъчна проверка, като видят че е с нелегален софтуер, и с него осчетоводява. Маи за тия неща се пишеха актове. :) . Та по добре за някой места си е да дадеш някои лев за да нямаш проблеми след това. :Р

а що се отнася по въпроса аз само с продуктите на Микриинвест сам работил, имаше и няква плюс минус но нямам си и на представа от нея

Гледах в едно списание за компютри една реклама на Ciela.Май имаха и счедоводен софтуер.

Мисля че уеб страницата им беше http://www.ciela.net

Може да погледнеш и тук Триранд

Лиценз

Номинал е безплатен софтуер, който не съдържа никакво ограничение по отношение на брой записи и ограничение за използване във времето.

• 5 месеца по-късно...

Избери си от тук- там има и връзка към тази на microinvest: http://www.download.bg/index.php?cls=progr...p;g=&order=

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Един приятел търси програмка, с която да води някаква отчетност. Не става дума за счетоводна програма, а например, да си вкара менюто с цените и после с едно кликване на мишката да избира съответната напитка или нещо друго от менюто, което да излиза в съответната сметка, заедно с цената и всичко останало. Забелязал съм, че в много заведения е така. Надявам се разбирате какво имам предвид. Приемам предложения за свободен и платен софтуер. Благодаря.

Най-лесно - влизате в няколко такива заведения и питате те какъв софтуер имат.

Трябва ми нещо елементарно :)

Трябва ми нещо елементарно :)

Програмата която ти трябва е STORE 2003 ! Но имай предвит че програмата е лецинзиозна и струва пари. Софтуера е писан от българин , програмата върви на много слаби РС . Ето какво представлява програмата с 2 -3 думи . Имаш склад в който са вкарани всички основни продукти / домати , крастамици , месо и др. , както и алкохол, безалкохолно , кафе и др. / в менюто всичко е орецепторено / в смисъл - 1 шопска салата съдържа едиси колко краставици и едиси колко домати , 1 водка съдържа - 2 по 50 гр. водка / и като сервитьорката ти маркира нещо , автоматично от склада се отнема дадения продукт , така че във всеки един момент можеш да си направиш ревизия . Има се и много други работи но не са за сеуслошание :wors: ! Ако те интересува мога да ти дам телефони .

Успех !

Програмата която ти трябва е STORE 2003 ! Но имай предвит че програмата е лецинзиозна и струва пари. Софтуера е писан от българин , програмата върви на много слаби РС . Ето какво представлява програмата с 2 -3 думи . Имаш склад в който са вкарани всички основни продукти / домати , крастамици , месо и др. , както и алкохол, безалкохолно , кафе и др. / в менюто всичко е орецепторено / в смисъл - 1 шопска салата съдържа едиси колко краставици и едиси колко домати , 1 водка съдържа - 2 по 50 гр. водка / и като сервитьорката ти маркира нещо , автоматично от склада се отнема дадения продукт , така че във всеки един момент можеш да си направиш ревизия . Има се и много други работи но не са за сеуслошание :sobbing: ! Ако те интересува мога да ти дам телефони .

Успех !

Аз се интересувам от програмата. можеш ли да дадеш email?

И да кажеш какви парички е?

• 2 седмици по-късно...

Счетоводна програма за спедиторска дейност.... Моля, ако някой знае за такова животно да казва.... Благодаря предварително!! :) поне инфо за лицензирана такава....

Опитай на www.download.bg там има доста счетоводен софт и е подреден по категории и добре описан. Успех.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Познавате ли някоя добра счетоводна програма? Ето какво визирам под "добра":

-ако може да е безплатна, ако е платена-здраве

-да не е много трудна за усвояване (абе и свръхтрудна да е, няма страшно :P )

-да е за двустранно счетоводство

Ами, в общи линии това е. Благодаря предварително ;).

Редактирано от iordan_93 (преглед на промените)

Здравейте, препоръчайте ми моля хубава складова програма, дори и да е платена - без Микроинвест. Благодаря предварително на всички!

Редактирано от stanley56
Нарушение на правилата на форума (преглед на промените)

Баща ми има фирма която произвежда точно такъв тип софтуер казва се "Регистри" ако искаш мога да го попитам за цени и т.н. иии направо ако искаш с бащата да те свържа :offtopic_s:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.