Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

Търся някаква счетоводна програма. Тя трябва да е на български. Прерових всичко в bg нета и така и не успях да намеря нещо свестно. Намерих едно изделие на Microinvest но за съжаление беше демо. Много ще съм благодарен ако помогнете с каквото и да е.

• Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаше преди една програма, която се казваше Пари Плюс! Безплатна и на български. Потърси я из българските сайтове! Ако не я намериш ми пиши на [email protected], защото не помня кой ми я препоръчва, но майка ми, която е счетоводител каза че има доста добри функции!

Пълноценна счетоводна програма е много трудно да има, ако е безплатна, защото законите се променят непрекъснато и това изисква постоянно обновление. Аз бих ти препоръчал фирмата Контико (www.kontiko.com)

• 1 година по-късно...

maconomy това е програмката но е платена

Здравей!

Мисля че това ще ти свърши страхотна работа: Microinvest Invoice

Програмата е Българска има удобен интерфейс, доста функции и е безплатна!

:)

• 2 седмици по-късно...

можеш да погледнеш в download.bg имат цял раздел за складови и счетоводни програмки

• 2 месеца по-късно...

И да я намериш кракната пак няма да ти върши голяма работа, особено, когато трябва да я обновиш или да добавиш нови бази например. Имаше едни пичове тук в София дето я продаваха по 100лв, но пак се стига до този момент.

• 1 месец по-късно...

Някой намирал ли е работещ и безплатен български софтуер за едностранно счетоводство? Ще съм много благодарен ако някой ми даде линк за изтегляне на такъв.

Някой намирал ли е работещ и безплатен български софтуер за едностранно счетоводство? Ще съм много благодарен ако някой ми даде линк за изтегляне на такъв.

<{POST_SNAPBACK}>

Моля

http://www.download.bg/prg_view.php?id=30410

• Администратор

Линка не работи

<{POST_SNAPBACK}>

При мен чудесно си работи:

http://quest1.hit.bg/Setup.rar

Да ти го кача някъде другаде?

Тази програма си я бях изтеглил ама ми даваше грешка при стариране. Чак сега видях, че искала .NET Framework 1.0. Сега го тегля и после ще пробвам пак да я пусна. Благодаря Ви. :clap:

• Администратор

rapidshare за голямо съжаление не работи

<{POST_SNAPBACK}>

Не работеше до преди нова година. Сега работи. Поне при мен. Ако искаш прати ми на ЛС e-mail-а си, ще ти пратя програмата
  • 6 месеца по-късно...

Моля препоръчайте ми счетоводна програма до 500 лв за фирма с ресторант и магазин за търговия на дребно, регистрирана по ДДС.

Моля, спазвайте Правилата на форум "Искаме Програми"!!!

stanley56

Виж този линк който щте ти пратя:

http://www.microinvest.net/

тук има всекъкъв софтуер и е ного на добра цена и е сращно функционален и има възможности за добавяне на лични предпочитания!

Виж този линк който щте ти пратя:

http://www.microinvest.net/

тук има всекъкъв софтуер и е ного на добра цена и е сращно функционален и има възможности за добавяне на лични предпочитания!

По добре не ползвай продуктите на Microinvest! Вярвай ми от личен опит ти казвам. Публикувано изображение

Моля препоръчайте ми счетоводна програма до 500 лв за фирма с ресторант и магазин за търговия на дребно, регистрирана по ДДС.

Ами малко вече съм излязал малко от този бизнес, но бяха две програми фаворити в тази област - Ажур L и Бизнес навигатор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.