Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

NET Framework 2.0

Просто теглиш от бутона Download и инсталираш, нищо особено.

• Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря.Оказа се ,че съм я имала инсталирана на компютъра,но просто не съм знаела къде е -->C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727-нали точно това е?

Благодаря.Оказа се ,че съм я имала инсталирана на компютъра,но просто не съм знаела къде е -->C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727-нали точно това е?

Yes :rolleyes: Макар, че би трябвало да се погледне в контрол панела за инсталираните програми но и по по-сложния начин става :)

• 1 месец по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте , търся програма за счетоводство с която да мога да слагам най - различни категорий като цената на която съм взел стоката , цената на едро и дребно на която ще продавам стоката , ако стоката има номер да има къде да го напиша , да виждам колко имам в наличност от този артикул и т.н Благодаря предварително! ;)

Искаме програма (RQ):

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Търся пограма за съхранение на данните на фирми,които са ми клиенти!В смисъл идва клиента за фактура и аз хоп от програмата виждам булстат мол и др. такива,които съм вкарал предварително! :blink:

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Contacts на Microsoft Office Outlook също може да се справи с тази работа. Ако има и график на плащане, програмата ще те улесни още повече Публикувано изображение

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Търся програма за финанси: бюджет, счетоводство за малък, семеен бизнес. Може и просто за лични финанси...

На английски за предпочитане...

"Парата обича да я броиш...", Михаил Булгаков

:)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, гледах теми, но те са много стари и програмите, които казват, че хората са били доволни са с различни имена. Търся безплатна програма за малка фирма, която да е складова- наличност на едикой си вид стока.... 2ри въпрос. Някой знае ли програма за офериране- някой ми казваше, че имало готово от word... 3ти въпрос. Съхранение данни на фирми, като адрес, идент номер......... Програмите може да са различни, но да са безплатни.... Благодаря

Редактирано от green_energy (преглед на промените)

не е точно по твоя проблем но може да ти е полезно - програма за фактуриране онлайн - http://www.inv.bg

може да ти е полезна, а иначе за складова програма разгледай продуктите на Микроинвест, добри: www.microinvest.net

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Едва ли има такава - повечето са платени .. но може и да има ,аз да попитам :beat:

Ами май има но не съм сигурен доколко ще ти е полезна без платените и модули - цък - свали си едно копие и тествай ?

• 2 месеца по-късно...

Така по-точно трябва ми да разуча следните програми Бизнес Навигатор и Микроинвест Не ми трябват за работа,искам ги просто за да ги поразуча самичак :) Ако дадете и някакви линкове с информация за тях Ще съм благодарен ако програмите са на български Ясно ми е че програмите из нета са с бъгове,за да не се ползват за работа,но мене не ми и трябват за това но не съм много в час,кои са най-добрите и какви версии има на тези програма затова се обръщам към вас да ме насочите Благодаря ;)

Така по-точно трябва ми да разуча следните

програми

Бизнес Навигатор и Микроинвест

Не ми трябват за работа,искам ги просто за да ги поразуча самичак :rolleyes:

Ако дадете и някакви линкове с информация за тях

Ще съм благодарен ако програмите са на български

Ясно ми е че програмите из нета са с бъгове,за да не се ползват за работа,но мене не ми и трябват за това

но не съм много в час,кои са най-добрите и какви версии има на тези програма

затова се обръщам към вас да ме насочите

Благодаря ;)

Има една безплатна версия на Профит, доста е добра от към твоите нужди, но ако искаш нещо с което да работиш, бих ти препоръчала най-масово разпространената Ажур Л, макар и тя да не е кой знае колко идеална.

Не разбирам защо не попита гугъла и защо не погледна за майтап поне сайтовете им ? Имат си и онлайн документация и такава в пдф формат. Можеш да си свалиш тестово копие и да видиш за какво става дума и да я поразучиш ?

Цък и цък На бизнес навигатора е доста калпаво и неграмотно направен онлайн хелпа но като за прости счетоводители бива и ще им го опростим :rolleyes:

Така по-точно трябва ми да разуча следните

програми

Бизнес Навигатор и Микроинвест

Не ми трябват за работа,искам ги просто за да ги поразуча самичак :)

Ако дадете и някакви линкове с информация за тях

Ще съм благодарен ако програмите са на български

Ясно ми е че програмите из нета са с бъгове,за да не се ползват за работа,но мене не ми и трябват за това

но не съм много в час,кои са най-добрите и какви версии има на тези програма

затова се обръщам към вас да ме насочите

Благодаря :)

Най-добра счетоводна програма няма!!! Всички си имат плюсове и минуси, затова най-добра за теб ще е тази която научиш добре и ти върши работа(т.е. има по-малко минуси за теб).

kmvasilev ти е дал линкове за тези които искаш, а sed_ally те е насочил и към други, но ако искаш съвет и от счетоводители погледни тук.

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.