Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Счетоводна програма (обединена)

Featured Replies

Най-добра счетоводна програма няма!!!

Мда Публикувано изображение А и в този форум а и никъде на подобни места не се обсъждат и не се споменават дори най-добрите програми. Обсъждат се само ширпотреби като микроинвест-а и подобни :)

• Отговори 169
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

...sed_ally те е насочил и към други, но ако искаш съвет и от счетоводители погледни тук.

Само да ти кажа, че и аз съм счетоводител :)

Работила съм с Профит в университета, ползвахме го защото беше безплатен :)

Има своите предимства, като това да можеш да коригираш реквизити на документи, номера на фактури в дневниците и т.н., за разлика от Ажур Л, при който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да сторнираш, за да може да въведеш правилния документ или операция.

Разбира се, това е нож с две остриета, тъй като не може да се следи за корекциите, кой ги е правил и т.н., поради причината, че самият ПП не поддържа такава база с корекциите. В това отношение Ажур Л позволява по-добър контрол над потребителите на ПП.

Иначе има много други продукти, с различни характеристики.

За мен е важно един ПП да може да дава сводирана информация по подадени параметри и критерии, като различни справки, отчети и описи.

Останалото го могат почти всички, то иначе няма да счет. софтуер де Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Спрял съм се на две складови програми. Едната е на GenSoft MoneyWorks, другата е на Microinvest Склад PRO. Коя според вас е по-добрата?

GenSoft MoneyWorks е в пъти по-добра програма в частта си склад. Частта и за счетоводство на мен лично не ми харесва. Склада е много лесен за работа. В Microinvest Склад PRO, Микроинвест, заложиха на техните си стари разбирания характерни в стария Склад, като организация на работа

Например :

1. Проблемни справки по доставки по складови документи и обвързването им със съответните фактури, за целта се правиха две справки, докато при ГенСофт това става с една справка, като корекциите са адски лесни

2. Проблеми при плащания и тяхното редактиране в Микроинвест и последващи документи

3. Проблеми с партиди в Микроинвест и т.н.

Има начини, с които да се избегнат минусите на програмата на Микроинвест от страна на потребителя но все пак не клиента трябва да прави акробатики с програмата само и само да я накара да работи както трябва.

PS. Ако някой от Микроинвест се включи, бъдете така добри да не давате справки, колко закупени лицензии имате, защото просто не знаете колко ваши клиенти мигрират към други решения.

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Така по-точно трябва ми да разуча следните

програми

Бизнес Навигатор и Микроинвест

Не ми трябват за работа,искам ги просто за да ги поразуча самичак :)

Ако дадете и някакви линкове с информация за тях

Ще съм благодарен ако програмите са на български

Ясно ми е че програмите из нета са с бъгове,за да не се ползват за работа,но мене не ми и трябват за това

но не съм много в час,кои са най-добрите и какви версии има на тези програма

затова се обръщам към вас да ме насочите

Благодаря :speak:

Влизаш в Businessoft.bg ---> сваляш WorkFlow, инсталираш си го и демото ти позволява работа до 80 документа. Програмата е страхотна. :)

Здравейте, търся складова програма, видях и старите запитвания, но търся нещо по-просто. Трябва ми програма, която по възможност да не е с фактуриране. Всъщност най-големият зор е да може от създадената база да мога да прехвърлям стоки към обекти, които след прехвърлянето да не ми остават в базата данни. Става въпрос за строителна фирма и искаме да можем да водим количествата на материалите, които влагаме в обектите, т.е. - количества и стойност. Може и да е платена, но да има добра демо-версия, за да я изпробваме първо (а не да я купя на сляпо).

Пробвай с Генсофт - http://www.gensoft.bg/ - имат безплатна версия с един склад, като след купуване може да се добавят колкото искаш складове. Пръво вижте безплатната версия, дали ще свърши работа специално за вашата дейност.

Благодаря! За сега се спряхме на Gensoft, да видим след кратко разучаване какво ще стане. Приятен ден и благодаря! :)

Ако търсиш програма, с която се работи наистина лесно, погледни Владовсофт Склад. Има безплатна версия, а платената добавя допълнителни възможности, без да усложнява работата с програмата.

Владовсофт имат безплатна версия, която отказва да прави каквото и да е преди да закупиш цялата програма. Искам да купя, но не сляпо, така че тествам още няколко дни генсофт и май те ще са.

В нашия склад е Axapta някаква и свързва складовете в цялата страна. Става за заявки, за фактируране, кредитни и т.н Бачка се онлайн така че спре ли нета - дотам. Докато на Генсофт доколкото знам е в офлайн режим като в края на деня примерно, или друг период се изкарва отчет във файл.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Аз също търся такава програма, но да бъде подходяща за заведение (ресторант).

Желанието на клиента ми е да се издава НЕфискален бон, да се правят ревизии и т.н.

По-горе някой беше споменал една програма която покрива и други изисквания които имаме, но искам първо да се убедя, че програмата може да издържи на натоварване.

Аз мисля, че трябва все пак да разгледаш предложенито за складова порграма на Microinvest - Склад Pro. Тя може да работи с голяма база данни, да издържа на голямо натоварване. Това, което на мен най- много ми харесва е, че има изключително приятен и удобен интерфейс. Аз мисля, че цялата програма е направена, за да могат потребителите да се справят без проблеми с нея. Пък и цената не е чак толкова висока...все пак да не забравяме най-важното, че после няма никакви месечни такси.

Редактирано от Potrebitel123 (преглед на промените)

Аз мисля, че трябва все пак да разгледаш предложенито за складова порграма на Microinvest - Склад Pro. Тя може да работи с голяма база данни, да издържа на голямо натоварване. Това, което на мен най- много ми харесва е, че има изключително приятен и удобен интерфейс. Аз мисля, че цялата програма е направена, за да могат потребителите да се справят без проблеми с нея. Пък и цената не е чак толкова висока...все пак да не забравяме най-важното, че после няма никакви месечни такси.

Звучиш ми като Мирчев :rolleyes:
  • 2 месеца по-късно...

Бих искал да ви представя най - новата си програма, предназначена за водене на домашните ви финанси. Далеч съм от мисълта че тя ще ви помогне с нещо да увеличите доходите си, но мисля че с нейна помощ ще можете да въведете ред в разпределението на наличните си средства. Програмата е безплатна. Надявам се да ви хареса. Програмата можете да свалите от тук: http://www.zumodrive.com/share/1ZhYMDhiMG или от тук: http://michael1960.hit.bg/Balans.rar Не изисква кой знае какво за инсталиране, просто разархивирайте файла Balans.rar, накъде на диска си и стартирайте приложението от директорията \Balans\Bin, документацията и инструкцията за експлотация се намира в директория \Balans\Doc, source code се намират в директорията \Balans\Src. Михаил Петров град Смолян

Редактирано от michael1960 (преглед на промените)

Здравейте на всички, Бих искал да благодаря на всички, които ми се обадиха за съществуващи проблеми в програмата ми. Отсраних всичките бъгове, за които ми бе казано, както и промених някои неща. Сега версията с промените и корекциите, можете да свалите от тук: http://michael1960.hit.bg/Balans.rar След като разархивирате файла, просто заменете стария изпълним файл с новия и това е всичко. Надявам се че сега ще ви хареса повече. Михаил Петров град Смолян

Редактирано от michael1960 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Звучиш ми като Мирчев :ph34r:

Малко късно видях темата, но не, не съм аз... :clap:

Здравейте, знам че има програми за изработка на бланки и фактури, но не си спомням името на програмата и .... така не мога да я намеря. Имам нужда от такава прогама, ако някой може да ми помогне или поне да ме насочи към името на програми за такава цел. Благодаря предварително!

M$ office excel или open office math

Не. Става въпрос за специална програма, която има разни функиции. Например генерира поредни номера на фактурите, по зададени начален и краен номер.

3SSS Доколкото разбирам програмата, която ми препоръчваш е за издване на фактури и др. за собствена фирма например. Може би аз не обясних точно каква програма търся. Програма за генериране на фактури/бланки, непопълнени, които се отпечатват на химизирана хартия.

Microinvest Invoice Pro е безплатен продукт за фактуриране от ново поколение. В продукта има възможност за издаване на фактури, дебитни известия, кредитни известия, проформа фактури и др. В Microinvest Invoice Pro са включени всички необходими атрибути за издаване на документи според последните промени на българското законодателство. Продуктът работи, както с локална база данни, така и през Интернет. Връзката през Интернет не изисква инсталирането на сървър, данните са напълно защитени като се дава възможност на всяка фирма да свърже офисите си в обща система за фактуриране. Особено интересна е възможността счетоводни кантори да получават документи в реално време, да ги обработват незабавно и дори да асистират на клиентите си при издаването им, било то от другия край на света.
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте значи имам склад за плодове и зеленчуци искам програма която след като стоката мине през кантара да ми изчисли дадената стойноост примерно 100бр. марули,50кгкраставици и т.н. и накрая да сумира всичко и да го изкара на клиента през принтера?

Здравейте значи имам склад за плодове и зеленчуци искам програма която след като стоката мине през кантара да ми изчисли дадената стойноост примерно 100бр. марули,50кгкраставици и т.н. и накрая да сумира всичко и да го изкара на клиента през принтера?

Това се прави на Exel :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.