Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовта е Безкрайна...

Featured Replies

Към децата си не изпитваш ли обич? Любовта е нещо съвсем различно, нещо което само Ангелинка може да опише правилно, за което искрено и дълбоко и се възхищавам...

Любовта е нещото,което виждат само онези,които са го опазили за по-дълго време и са го запомнили.Мисля,че само към децата си може да изпитваш любов.Аз съм закоравяла реалистка-фантазии нямам/относно любовта/.Наистина се възхищавам,че има хора които успяват да я съхранят!

Да само към тях,но за другата обич-към тревите и животните-каква обич,приятно ти е да гледаш,но чак да ги обичаш,не мога да обичам това,привързвам се/към животните/харесват ми,но чак да се пресилвам-да казвам обичам ги,не мога.А що се отнася до любовта към мъжете,тя отминава,само си спомняш за нея,превръща се повече в задължение-затова може би изчезва и остава само приятния спомен.

Да само към тях,но за другата обич-към тревите и животните-каква обич,приятно ти е да гледаш,но чак да ги обичаш,не мога да обичам това,привързвам се/към животните/харесват ми,но чак да се пресилвам-да казвам обичам ги,не мога.А що се отнася до любовта към мъжете,тя отминава,само си спомняш за нея,превръща се повече в задължение-затова може би изчезва и остава само приятния спомен.

Това вашето, мисля, че граничи с ЕГОИЗЪМ! Да, обичайте децата си, но не ги имайте за свое притежание! Това е най-болезнено за всяко дете - родителите да му наливат мозък в главата. Примерно: " Ти ще научиш три езика и като пораснеш, ще превземеш Брюксел. " . Това е от реалния живот. Съжалявам го това дете, което хал хабер си няма от езици, а иска да твори, да пее и стане композитор. Това най му се отдава. Ей такава любов не приемам! Това е пълен егоизъм от страна на майката! Тя не иска детето да успее, тя иска да докаже, че е права. Любовта за мен се изразява в друго - да обичаме децата си, не защото ние сме ги създали, а заради самите тях, уважавайки чувствата им. Няма значение, дали детето е мое или не. Аз не правя разлика. Едно дете трябва винаги да се обича!

Мен лично не ме е страх от това, че мога да стана уязвима, друг е моя страх да не се подиграят с чувствата ми! Да, не ги пренебрегнат, да не си играят с това! Аз го наричам по друг начин: да ми се качат на главата това не го позволявам! А и да го позволя е до време! После се оттеглям без да забележат дори!

Това имах предвид като казах уязвима!

Бъди сигурна, че тази болка минава, а последиците остават, а те ни правят по - силни...болката е неразделна част от любовта и ако искаш да я изживиееш пълноценно няма начин просто...

Не се оставяй на страха да ти отнеме възможността да срещнеш човека!

Хората трябва да говорят помежду си за всичко, само така ще се разберат!

РИСКУВАЙ... :)

Това вашето, мисля, че граничи с ЕГОИЗЪМ! Да, обичайте децата си, но не ги имайте за свое притежание! Това е най-болезнено за всяко дете - родителите да му наливат мозък в главата. Примерно: " Ти ще научиш три езика и като пораснеш, ще превземеш Брюксел. " . Това е от реалния живот. Съжалявам го това дете, което хал хабер си няма от езици, а иска да твори, да пее и стане композитор. Това най му се отдава. Ей такава любов не приемам! Това е пълен егоизъм от страна на майката! Тя не иска детето да успее, тя иска да докаже, че е права. Любовта за мен се изразява в друго - да обичаме децата си, не защото ние сме ги създали, а заради самите тях, уважавайки чувствата им. Няма значение, дали детето е мое или не. Аз не правя разлика. Едно дете трябва винаги да се обича!

Разбира се ,че е така,не съм казала,че са мое притежание.Просто за мен това е безкрайната любов.Винаги съм уважавала мнението им и никога на сила нищо не мога да наложа,а и не съм си го и помислила.Всяка друга любов рано или късно си отива,отшумява или се забравя във времето-докато тази е вечна!

Любов

Със всеки полъх топлина

усещам ,че до мен си ти ,

и всяка капка дъжд

не е сълза ,а радост.

Как искам да притихна в твоите ръце

и сгушена до теб с целувка те изпивам

и няма вече жажда ,страдание и болка,

от тебе обич блика и стопля ми душата.

Ще се боря с вятърни мелници дори,

за щастието наше ,за омайните ни дни,

с усмивка да посрещам,с целувка да отпия,

от болката събрана ,за мене ти си всичко.

Каквото да говорят,завиждат и злославят

живота само наш е и любовта безмерна,

на тебе аз дарявам сърцето и душата

и нежността ,която прелива на талази.

Това съм аз ,момичето на твоите мечти,

това си ти , зовът ти в мен пробуди,

онази любов необяснима,истинска

красива, която дава сили,ръцете да вплетем

и заедно да изживеем красивия си ден.

• 5 седмици по-късно...

Всичко на този свят е временно, както и самите ние сме тук за кратко! А доколкото до това красиво нещо мога да кажа само, че и то е временно , но въпреки това е много силно,чисто и завладяващо,то те омайва и кара да се чувстваш като в някой омагиосън свят, кратко е и затова трябва да се вземе на макс зада не останем след това разочаровани!ПРОСТО ДА СИ ИЗЖИВЕЕМ МИГА, ЗАЩОТО ТОЙ НИ ПРЕНАДЛЕЖИ. Да в един момент от живота ми най-добрата ми приятека ми го каза беше преди много време, но сега се сетих и то с усмивка на лицето , а не със сълзи както едно време!

Редактирано от vikesko (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.