Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любимият ви смс

Featured Replies

Напишете любимият си смс :) Без значение дали е за поздрав, забавен или любовен ;) Споделете :)

Ами преди време бях прочела един в телефона на една приятелка. Май беше така:

Нощ, звезди, в леглото той и тя. Тя го щипне, той мълчи, тя го хапне, той пак мълчи. Накрая той не издържа скочи, хвана я и тя умря. Бог да я прости проклетата бълха!

Смс-а беще нещо подобно:

Идвай в (някой си), има бира, жени... абе купон. До 10 мин да си тук!

Стана ми супер смешно какво правят и отидах!

един приятел ми праща следното в 2 часа сутринта:

всички руси жени са тъпи ,няма ни една руса и свесна..
простотията е като плевела-колкото и да го изкореняваш,той пак се появява..
(Името на оператора) промени вашия тарифен план. Новата тарифа отговаря на вашия полов член. Колкото по-малък толкова по-евтини разговори. Честито! Вие говорите безплатно!

или

Търсих те цяла нощ. Липсваше ми. Исках да те усетя върху голото си тяло. Къде беше, тъпа пижамо?

:beat:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

"Every night, ala bala c1ra p1ra" :wors:

"Ако не стигна до 20 минути до София и пикочният ми мехур се надуе още малко, ще се интубирам с химикалката честно!"

"Баси и припляскалия смс, дето ми прати. Вземи се прегледай, бе момиче, притеснявам се за теб!"

"Ти отряза краката на пингвина и той сега не може да танцува" ohmy.gif

"Ида ма."

и още и още...не толкова любими, колкото просто култови biggrin.gif

"Пате(тука си представи търкалящата се емотиконка от Яху),не че нещо,ама навън се захлажда и вали дъждец. Май идеята за разходка ще отпадне.Казвай да запазвам ли хотелска стая?"

biggrin.gif

"Пате(тука си представи търкалящата се емотиконка от Яху),не че нещо,ама навън се захлажда и вали дъждец. Май идеята за разходка ще отпадне.Казвай да запазвам ли хотелска стая?"

biggrin.gif

Добре, че съм аз, че да имате с какви смс-си да се фукате laugh.giflaugh.giflaugh.gif

П.П: Тя Галя ако си извади телефона....уеуе-мауе... cool.gif

laugh.gif

какви бисери има там...

интересно ми е нейния любим смс какъв ще е...

аз мога по темата да интерпретирам, ама за сега ще се въздържа нежно за да няма отклонения...

а моя любим смс ако го напиша тук не знам дали няма да преместят темата в "Секс" баси...

интересно ми е нейния любим смс какъв ще е...

аз мога по темата да интерпретирам, ама за сега ще се въздържа нежно за да няма отклонения...

а моя любим смс ако го напиша тук не знам дали няма да преместят темата в "Секс" баси...

Или в някой друг форум, изцяло специализиран за секс - където мистресата е главен администратор biggrin.gif

П.П: Тя Галя ако си извади телефона....уеуе-мауе... cool.gif

ohmy.gif Ако щете ми вярвайте, ама, като видях темата, точно за един смс на Би се сетих ;) Хайде няма да цитирам :P

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

ohmy.gif Ако щете ми вярвайте, ама, като видях темата, точно за един смс на Би се сетих ;) Хайде няма да цитирам :P

Е па казах ли ви biggrin.gif

П.П: Подшушни на ЛС за кой от всичките иде реч? laugh.gif

Нямам любим смс, една и съща дума може да ми въздейства по абсолютно различен начин според моментното ми настроение ...харесвам смс-и,в които не пище нищо...понякога казват всичко

Един СМС от моето съкровище който си пазя от много години и сменям телефоните и си го запаметявам винаги

pzzzzzzzd pzzzzzzzd tova e duh v telefona ti ... iskacha i te mlqsva po sladkata mucunka :) OBICHAM TE!
:);)

Ела - преди да заплаче Небето

Моят любим получен SMS е от бившата ми приятелка, и първа истинска любов в мъжките ми години.Тя работеше във фирма за работа в чужбина, и ми изпрати SMS, уж служебен, а от лични си телефон...Представи се, каза, че шефката й е виновна за забавянето, и знаела, че съм много сериозен.Измислих най-страхотния SMS, писан някога за жена Дева, който би накарал всяка от тях да кипне вътрешно, и тя се скъса да ми звъни...На много момичета Дева съм го чел, даже и на опитни кучки-всяка каза "АААААААААААААА!!!!!!!!!"

Любимият ми смс ми беше изпратен миналата година от баща ми. Гласеше bul 3:2 rus ........ Бях на даскало и неможах да гледам мача, и целия клас се бяхме насъбрали пред телефона ми в чакане на смс-а, а като го видяхме усещането беше неописуемо :D

• Автор

Сподели го този смс де :) Щом е толкова "вълшебен" ще ни е интересно да го прочетем :lock:

Сподели го този смс де ;) Щом е толкова "вълшебен" ще ни е интересно да го прочетем ;)

Това е плод на целия ми опит с Деви, и Раци, и плод на експертните ми познания на тема психология/зодии, като мое тайно оръжие.За нея искам да си остане, нито мисля някога да го използвам отново.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.