Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Photoshop - въпроси и отговори

Featured Replies

Въпроси и отговори за Photoshop

Публикувано изображение

Здравейте,

Отскоро се занимавам с фотошоп и съм начинаещ. Понеже не можах да намеря такава тема, реших да я пусна. Нека в нея, ние начинаещите да задаваме въпроси, а... "старши дизайнерите" да ни отговарят, за което предварително ще им благодаря.

Първият въпрос ще го задам аз:

Къде се намира Elliptical Margue Tool, не мога да го намеря

Много благодаря предварително за отговора и много съжелявам ако е имало такава тема, аз не можах да намеря. Благодаря предварително и на всички останали юзъри, които ще участват в темата... :ph34r:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Отговори 374
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако искаш върви във uroci.net и там чети за ФотоШоп или: 1.Там където е селектирано едно квадратче са marquee tool: -Eliptical -Rectangular -Single row -Single column 2.Курсора до него е за придвижване на предмети например искаш да преместиш надпис цъкаш на Move tool и местиш,но аз не убяснявам много подробно така,че направо върви във uroci.net

Ето малко сайтовe,където има уроци за Photoshop:

http://youngdesigner.info

http://no-invite.com

http://www.it-place.net/index.php?type=dev&rid=25

http://uroci.net

Редактирано от XtCrAvE (преглед на промените)

Въпроси и отговори за Photoshop

Публикувано изображение

Здравейте,

Отскоро се занимавам с фотошоп и съм начинаещ. Понеже не можах да намеря такава тема, реших да я пусна. Нека в нея, ние начинаещите да задаваме въпроси, а... "старши дизайнерите" да ни отговарят, за което предварително ще им благодаря.

Първият въпрос ще го задам аз:

Къде се намира Elliptical Margue Tool, не мога да го намеря

Много благодаря предварително за отговора и много съжелявам ако е имало такава тема, аз не можах да намеря. Благодаря предварително и на всички останали юзъри, които ще участват в темата... :jumping11:

Чудесна идея поставена от Мишо и другите момчета. Поздравявам Ви Всички участници!!!!!

Успех ви желая

С уважение:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте искам да ви попитам каде се намира инструмента Crop Публикувано изображение

Натисни © и ще видиш каде е.

• Автор

@Scater & XtCrAvE: То уроците всеки ги знае. Въпросът е да се задават въпроси и да се получават прости и ясни отговори, а не да се ровим из някакви уроци само за да намерим къде се намира някакъв туул.

Просто ги поставяш в папката X/Windows/Fonts или Control Panel > Fonts (нали копи пействаш не архива а шрифта) след това като добавяш текст, там където може да избираш фонт трябва да има добавения от теб шрифт :)

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Някой да може да ми каже къде се намират кръвните четки че не съм навътре с нещтата на PhotoShop

След като избереш Brush Tool кликваш с десен бутон някъде на полето за рисуване и търсиш по азбучен ред BloodBrushes в списъка с четки.
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте, искам да попитам може ли чрез Photoshop да се махне синия кръг в центъра на тази снимка. Получил се е от прожекторите. Ако може да ми обясните как се прави, ако има начин. Мерси предварително. Ето и снимката:

Публикувано изображение

Опитай да замажеш нещата с Clone Stamp Tool.

Получи се долу-горе. Благодаря ти! :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

А моят въпрос е:Може ли да се направи така,че след,като съм селектирала даден участък с Magnetic Lasso Tool и му променя цвета,да не ми се появяват едни очертания от оригиналния цвят след като десселектирам?И да знаете,че не е защото не съм очертала целия предмет,просто така ми се появяват очертания,които много си личат,когато цвета е много различен от предишния.

Редактирано от dizzi_30 (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Здравейте пичове! Някой да помогне с предложение / акъл ако може !? Бях инсталирал CS2 после го up data-нах до CS3. Реших обаче, да го сменя със CS3 Extended и го разкарах предишната версия - изцяло. Да ама...опитвам се да инсталирам CS3 Extended (чистил съм reg-а, оптимизирал съм, дефрагментирал съм и т.н.) и започвайки инсталацията, при System chek-а ми казва: Adobe Photoshop CS3 cannot be installed because it conflicts with: *Adobe Photoshop CS3 ...и сега !? Някъде нещо от старата инсталация ме "контрира" ?! Светнете ме как да постъпя ? Благодаря!

Здравейте пичове!

Някой да помогне с предложение / акъл ако може !?

Бях инсталирал CS2 после го up data-нах до CS3. Реших обаче, да го сменя със CS3 Extended и го разкарах предишната версия - изцяло.

Да ама...опитвам се да инсталирам CS3 Extended (чистил съм reg-а, оптимизирал съм, дефрагментирал съм и т.н.) и започвайки инсталацията, при System chek-а ми казва:

Adobe Photoshop CS3 cannot be installed because it conflicts with:

*Adobe Photoshop CS3

...и сега !?

Някъде нещо от старата инсталация ме "контрира" ?!

Светнете ме как да постъпя ?

Благодаря!

Провери в папките C:\Program Files\Adobe и C:\Program Files\Common Files, и ако нямаш нищо друго на Adobe инсталирано ги изтрии.

После пусни TuneUp да почисти регистъра.

Така и така темата е за Photoshop CS3 искам да попитам как мога пак да си наравя новия проекта така,че да мога да отварям по две работи на веднъж.Сега са максимизирани и ми се отварят един върху друг.

След като си деинсталирал успешно фотошопа, може да изтриеш и тези папки:

- Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Adobe Photoshop CS3

- Documents and Settings\[user Name]\Application Data\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Adobe Photoshop CS3 Settings

- Documents and Settings\[user Name]\Local Settings\Application Data\Adobe [any files and folders with CS3 in the name]

В папката \Program Files\Common Files погледни най-вече тези:

- Program Files\Common Files\Adobe\Adobe Anchor Service

- Program Files\Common Files\Adobe\Adobe Asset Services CS3

- Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD

- Program Files\Common Files\Adobe\Adobe Version Cue CS3

- Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CS3 Extensions

- Program Files\Common Files\Adobe\caps

- Program Files\Common Files\Adobe\backup\

- Program Files\Common Files\Adobe\Installers

- Program Files\Common Files\Adobe\Launch\photoshop\10.0

- Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins

- Program Files\Common Files\Adobe\Startup Scripts CS3

- Program Files\Common Files\Adobe\StartupScripts

Както ти е казал cecov премахни папката C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3, след което почисти регистъра :P

Някой ако може да ме светне как се прави изображение да е прозрачно. Идеята е тези изображения да прозират върху главния фон отзад. Става въпрос за презентация, обаче и в Power Point не намирам такава опция.

Попринцип питам при Photoshop как става, но не е задължително с него да е.

В PowerPoint 2007 гледам, че има пресети с прозрачност, но не мога да намеря самата прозрачност откъде се регулира...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.