Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Photoshop - въпроси и отговори

Featured Replies

Никой ли незнае ... Публикувано изображение

• Отговори 374
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това ти е проблема. Какво има инсталирано на C: ?

ем на С:\ са ми игри, филми, музика и др..:) а на D:\ са ми папките Windows там Documents and Setting, Program files ..

опитвам се да копирам една таблица заедно с фона и от WORD във Photoshop интересното е че до сега успявах да го направя и нямаше проблеми

обаче сега не може да стане и не знам защо

значи маркирам си пак текста в WORD тоест таблицата заедно с фона и я копирам във Фотошопа интересното е че се копира но размазано а на таблицата доста от чертите и ги няма а самият текст е размазан също а като го пусна през принтера от Фотошопа кашата е пълна

Пак искам да добавя че се получаваше на няколко пъти и вчера също ми го направи този проблем но после се копира нормално обаче сега вече не става

давам ви 2 линка със снимките за да видите разликите ако някой знае моля да помогне

http://img.data.bg/i.php?id=668623

http://img.data.bg/i.php?id=668616

За рекамите се плаща бате............ Незнам още защо неса ти изтрили темата............. За рекамите се плаща бате............ Незнам още защо неса ти изтрили темата.............

Ken ами налага го че не знам как да направя същата таблиза във фотошопа а и WORD е по - бързо и после просто копирам и както се вижда от едната снимка всичко си е наред обаче после не ще и не ще ДЖОДЖОБИНО ли си не знам но определено има хора които отговарят за този форум и те са счели че това не е реклама да не говорим че няма НИКЪДЕ няма написано нито име нито някакъв адрес телефон или каквото и да било за да е РЕКЛАМА

Ken ами налага го че не знам как да направя същата таблиза във фотошопа а и WORD е по - бързо и после просто копирам

и както се вижда от едната снимка всичко си е наред обаче после не ще и не ще

ДЖОДЖОБИНО ли си не знам но определено има хора които отговарят за този форум и те са счели че това не е реклама да не говорим че няма НИКЪДЕ няма написано нито име нито някакъв адрес телефон или каквото и да било за да е РЕКЛАМА

Но каква е крайната цел ?

Ако е за web, Word може да записва във такъв формат.

Ако е за печат - сам знаеш.

Защо минаваш през Photoshop ?

Но каква е крайната цел ?

Ако е за web, Word може да записва във такъв формат.

Ако е за печат - сам знаеш.

Защо минаваш през Photoshop ?

ами имено че е за печат и от печатницата ми искат готови фотошопски или корел дрол файлове

значи това е за диплянки дето се сгъват на 2 външната част е готова това е вътрешната но не стана и я изпратих на момчетата в печатницата така

интересно ми е че в началото нямах проблеми а после взе да се копира не само таблица ами всякакъв текст някак си размазан с липсващи пиксели може би и уголемен

същото се случва и когато натисна Принт бутона и във Пайнт да го сложа пак така излиза

за това се обърнах тука във форума щото приятели ми казаха че тука има хора дето наистина разбират не като в дата.бг дето вися аз :)

аз вече ги изпратих в печатницата и се надявам там ад ги оправят ама за друг път ако може съвет да дадете

Имам проблем с инсталирането на "Adobe.Photoshop.CS3.Extended". Взела съм си българската версия.Иначе искам да кажа,че за пръв път инсталирам подобно чудо.Изписва ми Публикувано изображение,ама толкова много папки има,че направо да си подадеш оставката...Моля за малко помощ,ако може...

Пробвай да инсталираш програмата от Setup.exe.

Пробвай да инсталираш програмата от Setup.exe.

Ами ако мога да я намеря...То много папки,много чудо!!! Горе-долу как изглежда?

Пускаш си търсачката в папката на Фотошоп да ти търси точно този файл и чакаш, докато го намери. Ако не го, лошо - търсиш друг Фотошоп

Явно е че човека който се опита да ти помогне и той толкова знае.От снимката разбирам че искаш да инсталираш наяква добавка.

Когато тръгнеш да инсталирваш просто задай да се инсталира в папка Adobe /Photoshop CS3/Plug-Ins.Успех

• 2 седмици по-късно...

Трябваше да преинсталирам Photoshop CS2: бавеше, крашваше и т.н. Дефрагментирах - същото: бавене, крашване, ужас! Преди не е бил така! Та давам му Uninstall и той директно ме пита Repair or Remove. Дадох Remove. Remove-нах го! Дотук добре. Но после като реших да инсталирам пак, отново ми даде същото: Repair or Remove?!? Проверих, абе уж е деинсталиран. Хванаха ме бесните и почистих регистрите от Photoshop-a! Не ще и не ще... все си ме пита Repair or Remove!? Тъпотия! Е как да го деинсталирам напълно, какви проверки си прави инсталаторът му, че постоянно го намира сякаш инсталнат!? Сега пък взе да дава, че инсталерът не е открил необходимите файлове!? Е, тогава как да направя така, че все едно ще инсталирам за пръв път проклетия Photoshop CS2? Бас държа, че ако преинсталирам Windows-a ще тръгне инсталацията на Photoshop CS2 като нова и няма да имам проблеми, ама защо да го правя така с принсталиране на цялата ОС!? Помощ!

Трябваше да преинсталирам Photoshop CS2: бавеше, крашваше и т.н.

Дефрагментирах - същото: бавене, крашване, ужас! Преди не е бил така!

Та давам му Uninstall и той директно ме пита Repair or Remove. Дадох Remove. Remove-нах го!

Дотук добре. Но после като реших да инсталирам пак, отново ми даде същото: Repair or Remove?!?

Проверих, абе уж е деинсталиран. Хванаха ме бесните и почистих регистрите от Photoshop-a!

Не ще и не ще... все си ме пита Repair or Remove!?

Тъпотия! Е как да го деинсталирам напълно, какви проверки си прави инсталаторът му, че постоянно

го намира сякаш инсталнат!? Сега пък взе да дава, че инсталерът не е открил необходимите файлове!?

Е, тогава как да направя така, че все едно ще инсталирам за пръв път проклетия Photoshop CS2?

Бас държа, че ако преинсталирам Windows-a ще тръгне инсталацията на Photoshop CS2 като нова и

няма да имам проблеми, ама защо да го правя така с принсталиране на цялата ОС!?

Помощ!

Откъде си го взел интсалицонния Photoshop ?

И май цялата ти система е омазана, щом ти прави такива проблеми.

Системата си ми е наред. Само Photoshop CS2 бозеше здраво, заради плъгините явно, дето му ги махнах! И крашваше. Досега си работеше перфектно, никоя друга програма не ми прави проблеми. Уиндоуса ми си върви като калашник. Само тоя Photoshop CS2 се дъни, явно заради плъгините. Та знае ли някой как да изчистя компа от инсталацията на Photoshop CS2, така че да е все едно ще инсталирам Photoshop CS2 за пръв път!? Толкова ли не е възможно. Пробвах ги: и System mechanic и TuneUo Utilities, Registry Mechanics... Не става... все си пита: Repair or Remove, сега взе да дава че не намира инсталацията някакви файлове!? Защо ги търси, като на компа НЕ БИ ТРЯБВАЛО (уж) ДА ИМА Photoshop CS2?!

• 1 месец по-късно...

Здравейте и честит имен ден на всички именници. Ползвам Photoshop отдавна и досега бях с версия 7.0, на реших да вляза в крак с новостите от към този софтуер и си дръпнах най- новия Photoshop CS3 Extended. Инсталирах го (много бавна инсталация) и започнах да му се радвам. Но имам няколко въпроса: 1. Как мога да селектирам даден леяр (преди това ставаше с ctrl+и клик на thimbnaila) 2. Нямам Image Ready защо ??? Това е! Моля който разбира да ми помогне :shake_puter::):shake_puter:

Редактирано от bigass-bg (преглед на промените)

Image Ready вече е заменен с Adobe Firework CS3. Как по-точно искаш да селектираш лейъра? Просто да го избереш, за да работиш върху него, или да направиш селекция само на него без да засягаш останалите??? ПП: С Ctrl+E се събират всички лейъри в един под избрания - Merge down.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Image Ready вече е заменен с Adobe Firework CS3.

Как по-точно искаш да селектираш лейъра? Просто да го избереш, за да работиш върху него, или да направиш селекция само на него без да засягаш останалите???

ПП: С Ctrl+E се събират всички лейъри в един под избрания - Merge down.

Да да прав си моя е грешката. Искам де селектирам леъра отстрани точно по контурите. Преди това ставаше с ctrl+ цъкаш на леъра...

зздр. не знаех къде да пиша. Имам проблем с Adobe Flash CS3 иска ми някакав ауторизейшан код. аз нямам такъв. Може ли някой да ми намери?

Да да прав си моя е грешката. Искам де селектирам леъра отстрани точно по контурите. Преди това ставаше с ctrl+ цъкаш на леъра...

Ами пак е така, просто задържаш Ctrl и кликваш върху Thumbnail-а до името на лейъра. На картинката е показан чисто бял лейър. И курсора на мишката трябва да стане като ръчичка с правоъгълник, показвайки, че ще направи селекция само на контурите на лейъра.

Публикувано изображение

Ами пак е така, просто задържаш Ctrl и кликваш върху Thumbnail-а до името на лейъра. На картинката е показан чисто бял лейър. И курсора на мишката трябва да стане като ръчичка с правоъгълник, показвайки, че ще направи селекция само на контурите на лейъра.

Публикувано изображение

Ами да така става, но след като го преинсталирах... Мерси все пак :angry::):angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.